5.5.2021

Lempparifarkut

* Mainoslinkki

Lempparifarkut mom jeans

Tein viime vuonna Lindexin kanssa yhteistyöstä farkkujen tiimoilta ja nämä IHANAT *Mom Jeansit farkut ovat nyt olleet koko vuoden todella ahkerassa käytössä. Kiloja on tullut viime vuodesta kyllä lisää, mutta se ei ole näiden farkkujen käyttöä haitannut. :D Päinvastoin nämä ovat yhdet harvat, joissa viihdyn tällä hetkellä. Mulla on näistä koko 40 tällä hetkellä sopiva. Viime kesänä meni nippa nappa myös 36 koko.

Ylipäänsä Lindexin farkkuvalikoima on aina ollut hyvä, mutta jos joku etsii super mukavia ja kuitenkin kivan näköisiä farkkuja, suosittelen lämpimästi piipahtamaan Lindexilla tai kurkkaamaan heidän *nettivalikoiman täältä! :)

 

* Lindex farkut löytyy täältä

 

Lempparifarkut mom jeans

Lempparifarkut mom jeans

Lempparifarkut mom jeans

Lempparifarkut mom jeans

Kuvat, Camilla Bloom

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *