15.9.2020

7 x inspiraatiota toimistotyöpäiviin

7 x inspiraatiota toimistotyöpäiviin

Olen tehnyt kevään ja kesän aikana erityisen paljon töitä kotona. Olen kyllä vuosien varrella tottunut työskentelemään yksin, mutta nyt poikkeuksellisten aikojen aikana on kyllä selvästi alkanut kaivata enemmän kontakteja ja tapahtumia. Olenkin tosi iloinen, että pieniä tilaisuuksia on syksyn mittaan järjestetty ja myös kollegoiden kanssa ollaan nähty ja tehty yhdessä erilaisia työprojekteja.

Tänään vietin normaalista kotitoimistopäivästä poiketen ihanan ja inspiroivan työpäivän lempparityyppien kanssa. Aamulla kuvasimme kampanjoita Caritan kanssa ja loppupäivän vietin tietokoneella St. Georgen bakeryssa ihanan kolleegani Jonnan kanssa. Pienetkin muutokset kotitoimistoon tekee välillä niin hyvää!

7 x inspiraatiota toimistotyöpäiviin

Kokosin itselleni syksyä varten muistilistan asioista, joita haluan lisätä syksyn ja talven työpäiviin, jotta arkeen saa pientä kivaa extraa ja inspiraatiota! :) Millaiset asiat piristää sun työpäiviä?

1. Pidä enemmän yhteisiä työhetkiä kollegoiden kanssa

Olen ihan älyttömän onnellinen, että Jonna on muuttanut Helsinkiin. On ollut ihana nähdä useammin ja tehdä samalla yhdessä töitä. On ihan parasta pallotella yhdessä erilaisia ideoita ja saada aina inspiraatiota toiselta. Caritan kanssa jatketaan tuttuun tapaan myös kuvausprojekteja ja toivottavasti päästään tekemään myös syksylla yhdessä mahdollisesti myös kivoja kampanjoita! :)

2. Käy useammin toimistolla

Meillä on toimistolla ihan MIELETÖN porukka. Siellä käydessä inspiroituu ja ilahtuu aina. Enemmän siis Contentcorneria tähän syksyyn.

3. Pukeudu ja laittaudu työpäiviä varten, olit sitten kotona tai toimistolla. 

Kauniit vaatteet saa aina paremman ja tehokkaamman fiiliksen aikaan. Tänä syksynä aion päivittää mahdollisimman usein asupostauksia Instagram Reelsin puolella. Niin kätevää ja nopeaa, rakastan! Laittakaa siis IG seurantaan (@monavisuri) ja kurkatkaa myös Reels puoli;)

4. Punainen huulipuna piristää aina!

Rakastan punaisia huulipunia! Huonosti nukutun yönkin jälkeen saa kummasti energiaa pelkästä punaisesta huulipunasta. Syksy tulee olemaan siis punaisten huulten aikaa.

5. Käy vähintään kerran päivässä ulkona happihyppelyllä. Kävele vaikka korttelin ympäri, jos muuta ei ehdi.

Ulkoilma tekee AINA ihmeitä. Ei tarvitse kuin kiertää kortteli ja olo on aivan eri. Varsinkin, kun päivät alkaa pidentyä on ulkoilman merkitys ihan ehdoton. Jokapäiväiset ulkoilut siis myös osaksi työpäiviä.

6. Pystytä toimisto lempparikahvilaan mahdollisimman usein. Tuntikin tekee ihmeitä ja ideoita saattaa alkaa sadella kuin itsestään.

St. Georgea olen hehkuttanut jo miljoonaan kertaan, mutta hehkutan taas. Rakastan Georgen tunnelmaa ja Bakeryn herkut pelastaa aina päivän. Kahvilassa on ihana työskennellä aina silloin tällöin muutama tunti. Pieni ihmisten vilinä ja höpötys taustalla saa aina ainakin itselläni kahviloissa työskennellessä fiiliksen, kuin olisin ulkomailla. :)

7. Käy lounastunnin jälkeen kevyellä lenkillä ja tekee kirjoitushommia äänittäen.

Olen pohtinut jo pitkään, että haluaisin alkaa kirjoittaa enemmän ja myös tehostaa sitä puolta, joten ajatusten ääneen lukeminen ja nauhoittaminen voisi helpottaa tätä hommaa. Lenkillä voisi tehdä äänitteet, jotka sanelusovellus muuttaisi tekstiksi. Lopuksi jäisi tietysti editointi, mutta näin saisi paljon enemmän materiaalia aikaan, kuin pelkästään kirjoittamalla. Mikäli teillä on tähän hommaan hyviä teknisiä vinkkejä, otan niitä mielelläni vastaan. Tiedän, että ainakin Seitsämän sisarta sarjan kirjailija on käyttänyt paljon sanelinta hyväkseen ja aika paljon onkin häneltä syntynyt materiaalia. ;)

7 x inspiraatiota toimistotyöpäiviin

Miten teidän syksyn työt ovat lähteneet käyntiin? :) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *