1.9.2020

Happiness overload

Happiness overload

Olo on tällä hetkellä hurjan onnellinen. Arjessa ei ole tapahtunut mitään normaalista poikkeavaa, mutta kaikki pienet asiat on tosi hyvin. Ehkä juuri maailman todella epävakaasta ilmapiiristä johtuen, juuri ne arjen pienet  asiat tekee olon tosi onnelliseksi.

Puhun aina tasapainon löytämisestä ja koen, että se on nyt soljunut luonnostaan. Osaan ottaa tarpeen vaatiessa rennosti. Kesästä jäi päälle ehkäpä jopa liiankin rento moodi, joten nyt saa syksyä kohden taas ottaa pientä ryhtiliikettä. Ollaan kaikki pysytty terveinä ja oma nilkkavammakin alkaa kovaa vauhtia parantua.

Töitä on juuri sopivasti niin, että välillä ehtii loikoillä kunnolla ja sitten välillä tulee taas kiire, josta nautin siitäkin. Eetun kanssa yhteistä aikaa on enemmän kuin koskaan ikinä aikaisemmin, kun Eetu tekee nyt vallan kotona töitä. Tosin sen vuoksi otetaan myös yhteen useammin… :D Onneksi meidän “riidat” on aina suhteellisen helposti käsiteltävissä ja liittyvät lähinnä aivan turhanpäiväisiin pikkujuttuihin. Toiselle kun on aina helppo purkaa se oma kulloinenkin ärsytys..

Uusi koti on myös vaikuttanut ihan hurjasti omaan hyvään oloon. Nukun paremmin, kuin aikoihin. Meidän makkari on nyt aivan toisessa päässä kotia ja etäällä keittiöstä, jossa Eetu kokkailee aina tosi myöhään illalla. Hyvät unet ovat itselläni suuri osa hyvinvoinnista.

Sisustushommia suunnitellaan koko ajan lisää uuteen kotiin ja näillä näkymin tullaan aloittamaan Lionelin huoneesta, johon tulee uusi säilytystilaratkaisu. En malta odottaa sitä! Sen jälkeen vuorossa on eteisen sisustus, meidän makkariin säilytystilaa ja viimeisenä vielä extrahuoneen rajaus väliseinällä ja liukuovella. Näillä ei tosin ole mitään polttavaa kiirettä, joten tehdään ihan rauhalliseen tahtiin yksi homma kerrallaan.

Huomaan kyllä nyt, kun Lionel on jo yli kolme vuotta ja arki alkaa olla tosi “helppoa” ja soljuvaa, että pieni vauvakuume nostaa välillä päätään. Oli se vauvavuosi vaan kaikesta univajeesta huolimatta yksi elämän upeimmista vuosista.  Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ♥ Oli miten oli, olen niin äärettömän kiitollinen tästä mitä meillä nyt on.

Toivottavasti sulla on alkanut syyskuu ihanasti. Kurkkaa IGTV:n puolelta taas uusi kirjakeskiviikko! Nyt aivan 110% ihana kirja, jota suosittelen lämmöllä. Ihana hyvän mielen kirja tähän syksyyn.

Happiness overload

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Satu
  1.9.2020 at 17:34

  Mistä on tuo sinun asusi?

  • Reply
   Mona
   2.9.2020 at 11:02

   Se on Lindexin kesämallistoa <3 Se tosin taisi olla niin suosittu, että loppui tosi nopsaan..:/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *