30.8.2020

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö, Ecotools 

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools siveltimet ovat pysyneet mun matkassa jo vuosia! Ne ovat kestäneet käyttöä ja pesuja älyttömän hyvin ja voin aina luottaa, että saan kauniin meikin niillä aikaan. Olen myös vuosia ollut todella kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä Ecotoolsin kaltaisen yrityksen kanssa yhteistyötä. Ecotoolsin arvomaailmansa on oikea ja heillä on aivan kaikessa tekemisessään jatkuva kehitys.

Nyt Ecotools lanseeraa syyskuussa aivan uudenlaiset ja entistäkin ympäristöystävällisemmät Interchangeables -vaihtopääsiveltimet valikoimaansa! Sain nämä ensimmäisten joukossa testattavakseni, eikä tarvinnut taaskaan pettyä!! Taattua Ecotools laatua ja vain entistä parempina.

Myönnän olleeni näiden suhteen alkuun hieman skeptinen, koska mietin kärsiikö ote siveltimestä vaihtopään vuoksi, mutta ei todellakaan! Sivellin on tukeva vaikka siinä onkin irrotettava pää. Varsia on kahta kokoa ja vaihtopäistä löytyvät kaikki Ecotoolsin suosituimmat ja tärkeimmät meikkisiveltimet. Sanoisin, että nämä ovat ehdottomasti minimalistisen meikkaajan unelma. Vievät paljon vähemmän tilaa ja samalla ovat myös ekologisempia.

Ympäristöä on mietitty myös muussa kehityksessä. Siveltimet ja niiden pakkaukset ovat nimittäin vegaanisia ja täysin kierrätettäviä sekä osittain maatuvia. Pakkausten paperiosat ovat biohajoavaa paperia ja niissä on mukana pieni siementarra, eli tämän pakkauksen osan voi jopa halutessaan istuttaa! Siemenet ovat villikukkien siemeniä. 🌺 🌸 🌼 Niin ihana ajatus tässä taustalla.

Siveltimien lisäksi uutuuksien joukossa on IHANIA itsehierontaan soveltuvia välineitä. Minä rakastan itsehierontaa ja teen sitä lähes joka päivä. Kasvoja ja koko vartaloa voi hieroa ihan omin käsin, mutta pienillä apuvälineillä hieronnasta saa entistä ihanamman. Ecotoolsin Jade roller on helppo säilyttää jääkaapissa, jolloin sillä saa tehtyä esimerkiksi heti aamulla virkistävän lymfaattisen kasvohieronnan. Kurkkaa vielä videolta miten itse teen tämän helpon ja nopean hieronnan! Kaiken ei tarvitse aina olla monimutkaista! Tosi pienillä jutuilla saa paljon aikaan.

Mikäli haluat osallistua näiden ihanien tuotteiden arvontaan,
klikkaa itsesi Instagramin puolelle ja osallistu tämän kuvan alla.

Jaossa on siis nämä uutuudet:

💚DAILY ESSENTIALS TOTAL FACE KIT
💚TOTAL RENEWAL EYE KIT
💚JADE ROLLER

Ecotools interchangeables -vaihtopääsiveltimet löytyvät syyskuussa Olet Kaunis -verkkokaupasta, Sokoksista ja Emotioneista.

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet

Lisää kauneusaiheisia postauksia löydät Beauty , Make up ja Cosmetics tunnisteiden alta. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *