5.6.2020

Viikonloppu & kesän ihanimmat pellavat

Tuotteet saatu Balmuir
Kuvat @camillabloom

Taka-Töölön kukkaloisto ja ilta-aurinko sai tällä viikolla huokailemaan, kun kävimme kuvaamassa Camillan kanssa. Miten ihanaa, että koko kesä on edessä! Tosin viikot tuntuvat juoksevan silmissä. Tämäkin viikko piti sisällään vaikka mitä ihanaa ja nyt edessä on taas jo viikonloppu. Voisipa aikaa ihan vähän hidastaa.

Kuvasimme muutaman asukokonaisuuden, joiden vaatteet on valittu Balmuirin laadukkaasta pellavamallistosta. Tässä yksi asuista, jossa päälläni on Linnet Linen tunica koossa M. Tämä menee kesällä mainiosti mekkona tai sitten vaikka valkoisten farkkujen kanssa. Alkuun pohdin korallin sävyä, mutta kokeiltuani sitä, ihastuin täysin! Niin kaunis ja tuo piristystä kesäasuihin.

Mitä mieltä te olette?? :)

Viikonloppu sujuu meillä jälleen perheen kanssa. Viime viikonloppuna pikkuveli muutti puolisonsa kanssa Espooseen ja tänään saamme minun äitini ja isäpuoleni meille kylään huomiseen asti. Lionel on onnessaan, kun saa Mumman & Papan hänen kanssaan leikkimään.

Suunnittelin leipovani jotain ihanaa raakasuklaata. En ole vielä päättänyt mitä, mutta päädyn ehkä toffeeseen. Olen sitä tehnyt jo monta kertaa viimeisen parin viikon aikana. Lionel on syötävän suloinen, kun pyytää “äiti tahdon sitä herkkua mitä teit!”.

Kaiken tämän kevään myllerryksen keskellä huomaan, etten normaaliin tapaan ole kaivannut perinteiselle kesän ulkomaanmatkalle. Nautin siitä, että saadaan olla koko kesä Suomessa. Tosin alkuun pohdin, etten pidä lainkaan lomaa, mutta nyt olen tullut hieman toisiin ajatuksiin. Ehkä sittenkin viikon tai kahden loma voisi olla ihan hyvä idea. Toisaalta olen tottunut pitämään aina säännöllisesti vapaana pitkiä viikonloppuja, nekin lataa akkuja hyvin.

En kuitenkaan ole koskaan ollut ihminen, joka kaipaa pitkää neljän viikon lomaa. Voi olla, että ajatus tässä tulee vielä muuttumaan, mutta nyt huomaan minulle sopivan paremmin lyhyemmät pienet lomapätkät. Samaistuin Kirsti Paakkasen kirjaa kuunnellessani täysin Kirstin lomailuun, jossa kolmannella viikolla hänellä alkaa jo tuntua, että pakko päästä takaisin töihin! :D

Nyt huomaan kaipaavani lomalta erityisesti kirjoja! Kaipaan sitä, että voisin maata sängyssä koko päivän hyvällä omalla tunnolla ja vain lukea äärettömän koukuttavaa kirjaa. Viikon täydellinen lukuloma saattaa siis olla tämän kesän lomatavoitteeni. ;) Katsotaan miten käy.

Juhannusta lähdetään mahdollisesti viettämään Eetun isän mökille, mutta sielläkin poikkeuksellisen pienellä porukalla. Tätä ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta mökille olisi kyllä ihana taas päästä.

Ensi viikko puolestaan on täynnä ihania työprojekteja ja myös Lionelin ystävän syntymäpäivät on seuraavana viikonloppuna. Luvassa on vaikka mitä huikeita juttuja (ulkona – turvallisuus etusijalla) ja luulen, että tällä kertaa äiti on enemmän innoissaan juhlista kuin Lionel! :D

Myös Lionelin synttäreitä on alettava suunnittelemaan as soon as possible. Huomaan vain, että kun itselläni on miljoona rautaa tulessa samaan aikaan, olen tosi hajamielinen ja saatan unohtaa yhden asian kuukaudeksi kokonaan. To do listoja on aina kodin jokainen laatikko ja tietokoneen kansio täynnä.

Tälläkin hetkellä mielessä on niin monta postausideaa, että pää ihan tursuaa ideoista, mutta aika tuppaa vaan loppumaan aina kesken.:D

Nyt nappaan rakkauspakkauksen päiväkodista kotiin ja aloitan hänen kanssaan leipomaan herkkuja! Mumma ja Pappa ovat pian täällä! IHANAA!

Aivan ihanaa viikonloppua just sulle. Muistathan nauttia taas pienistä hetkistä ja asioista. ♥

Ja mikäli olet myös kaltaiseni pellavavaatteiden rakastaja, katso alla linkistä Balmuirin upea ja laadukas valikoima ja muista käyttää alekoodi hyödyksi! Laadukas pellavavaate on täydellinen kesälahja itseltä itselle. :)

Kaikki Balmuir pellavavaatteet löytyy täältä.

Balmuir tarjoaa ti 9.6. asti 
kaikista BMuir-pellavavaatteista -20 %
koodilla LINEN20.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *