15.5.2020

Parisuhteessa: Kumpi todennäköisemmin

Nappasin ihastuttavan Julian postauksesta hauskan kysylyn ja täytin tämän myös meidän parisuhteen osalta. Näitä on hauska lueskella, joten let’s mennään! Kommentoikaa ihmeessä osasitteko arvata moneen vastauksen.

Parisuhteessa: Kumpi todennäköisemmin

kuva, Riikka Lilja

Kumpi todennäköisemmin?

…pyytää ensin anteeksi?
Mona/Eetu
Eetu on huomattavasti pitkävihaisempi, kuin minä. Itse olen hirveissä omantunnontuskissa välittömästi, jos vaikka olen korottanut enemmän ääntä.

…on enemmän huomionkipeä?
Mona/Eetu
Tästä ei ole epäilystäkään. Eetu (esittää), ettei kaipaa juuri lainkaan hellyyttä ja huomiota ja minä suorastaan itken sen perään. Juoksen siis pitkin kotia Eetun perässä ja yritän saada pusuja.  Luojan kiitos saimme lapsen, jonka saan pussailla ja halailla aivan rauhassa piloille! :D

…tuomitsee herkemmin
Mona/Eetu

Yksi asia johon rakastuin Eetussa paljon, oli se ettei hän koskaan tuomitse muita. Pidän tätä asiaa elämässä ylipäänsä todella tärkeänä. Toki suhteessa tulee paljon sanaharkkaa, jossa tuomitsee toisen valinnat tai teot, mutta ei se silti koskaan ole todellista tuomitsemista vaan hetken ärsytystä, joka hälvenee nopeasti. Olen aina pitänyt itseäni todella suvaitsevaisena, enkä juuri koskaan tuomitse ketään, mutta Eetu menee kyllä tässä asiassa minunkin ohitseni. Eetu on nähnyt ja kokenut elämässä paljon ja tietää, ettei mikään ole koskaan mustavalkoista. Rakastan tätä asiaa Eetussa ihan valtavasti.

…suuttuu hävitessään lautapelin?
Mona/Eetu
Toivottovasti tulevaisuudessa tulee pelattua enemmän lautapelejä, jotta voin suuttua hävitessäni. Nyt ollaan pelattu niin vähän mitään pelejä, että en ole ihan varma kumpi suuttuisi. Sanon kuitenkin, että minä, koska Eetu on melkoinen viilipytty aina kaikessa ja minä se tulinen osapuoli.. :D

…tarjoaa kahvilassa?
Mona/Eetu
Ulkona kahvitellessa tai ravintolassa syödessä minä tarjoan yleensä aina.

…valitsee huonon leffan?
Mona/Eetu
AINA! Miten onnistunkin joka kerta valitsemaan entistäkin huonomman… :D

…kuolisi ensin autiolla saarella?
Mona/Eetu
Minä välittömästi, kun kaikki mukana olleet kirjat olisi luettu. Eetu uisi saarelta reippaana poikana kotiin ja keihästäisi matkalla kaloja ruuaksi.

…pystyy puhumaan itsensä pois sakoista?
Mona/Eetu
En tiedä puhumisesta, mutta hyvät itkut onnistuisin päästämään poliisin kuulusteluissa ja taatusti saisin pientä armoa… :D

…on hygieenisempi?
Mona/Eetu
Tulipas likainen olo, kun en vastannut itseäni… :D Lupaan kuitenkin, että kyllä täällä koko perhe pitää huolta hygieniasta, mutta Eetulla se on omalla levelillä niin kodin kuin kehon puolesta.

…nukahtaa ensin?
Mona/Eetu
Ei epäilystäkään ja ilman poikkeuksia. Minä olen aina jo 21.00 aikaan unilla, kun Eetu tulee vasta puolen yön aikaan viereen nukkumaan.

…tuhlaa enemmän rahaa ruokaan?
Mona/Eetu
Eetu tekee meillä kaikki ruokaostokset ja on myös tuhlaavaa sorttia ruoka-aineiden kanssa. Hän panostaa aina siihen, että meillä on kotona terveellistä ja hyvää ruokaa, eikä mikään pääse koskaan loppumaan.

…kääntyisi vegaaniksi?
Mona/Eetu
En usko, että meistä kumpikaan kääntyisi koskaan vegaaniksi, mutta minä saattaisin innostua esimerkiksi kuukauden kokeilusta. Eetu ei kyllä jättäisi kala tai lihatuotteita edes kuukaudeksi.

…joutuisi tekemisiin poliisin kanssa?
Mona/Eetu
Eetu ajaa paljon herkemmin ylinopeutta, kuin minä, joten olen hyvin varma, että Eetulla on suurempi mahdollisuus saada sakot. Siltikin meidän yhteisten vuosien aikana minä olen se, joka on saanut yhdet sakot. Jos minulta kysytään, niin aiheettomasti…:D

…kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona?
Mona/Eetu
Olemme introverttiyden multihuipentuma pariskuntana. Rakastamme molemmat kotoilua ja rauhallista menoa, emme käytä alkoholia, emmekä juuri koskaan ole kumpikaan käyneet festareille tms. Kaikki iltajuhlat jää meidän osalta yleensa aina välistä. Minä saatan käydä työhön liittyvissä pirskeissä kerran tai kaksi vuodessa.

…siivoaa tarkemmin?
Mona/Eetu
Tai siis siivoaa ylipäänsä…. Ei minun tarvitse enää siivota Eetun jäljiltä juuri koskaan, kun hän ehtii tehdä kaiken.. :D No sanottakoon, että kaappien järjestely ja vessat/suihkut ovat minun siivottavana, mutta likimain kaiken muun siivoaa Eetu.

…kehuu herkemmin?
Mona/Eetu
Nään ihmisissä yleensä aina hyvät puolet ensin ja sanon ne suureen ääneen. En osaa olla sanomatta! Joistakin saattaa toisinaan olla jopa kiusallista, kun kehun niin paljon, mutta en kertakaikkiaan osaa jättää kehuja mainitsematta.. Myös parisuhteessa minä olen se hehkuttaja ja kehuja. Edelleen yli 10 vuoden jälkeen jaksan yleensä mainita jotain, kun Eetu esimerkiksi tulee alasti suihkusta… :D

…huomauttelee pienistä asioista?
Mona/Eetu
Ehkä juuri siksi, että Eetulla on meidän perheen siivousvastuu, on hän myös meidän perheen nalkuttajan vastuussa. Aina ja ihan kaikista pienistä jutuista kyllä irtoaa pientä huomattamista.. Me yleensä Lionelin kanssa pyöritellään vain silmiä..:D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Äiti
  17.5.2020 at 17:54

  Ihana tuo, että pyörittelette Lionelin kanssa vaan silmiä :D Olipa kiva lukea tää :)

  • Reply
   Mona
   17.5.2020 at 17:58

   Hahah <3 :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *