28.2.2020

Uskalla rohkeasti

Uskalla rohkeasti

Ensimmäinen Uskalla Rohkeasti -työpaja on nyt pidetty ja olo on kiitollinen. Erityisesti ihanista naisista, jotka saimme työpajaan mukaan.

Tunnelma oli intiimi ja turvallinen. Moni jakoi hyvin henkilökohtaisia asioita ja tuntui, että yhdessä ajatusten työstäminen ja pohtiminen lisäsi inspiraatiota. Kiitos siis te ihanat, jotka tulitte työpajaan ja avasitte sydämen ja mielenne pienen porukan kesken. ♥

Uskalla rohkeasti

Aloitimme työpajan lyhyellä meditaatiolla, jonka jälkeen teimme töitä neljä tuntia upeassa Bloom Wellbeing studiossa. Reetta loi upean työkirjan, jota osallistujat pääsivät työstämään vielä  työpajan jälkeenkin.

Työpajassa käytiin läpi mm unelmapäivää, esteiden purkamista omien unelmien tieltä, raha-asioita yrittäjyydessä ja paljon muuta.

Uskon itse todella vahvasti siihen, että omien unelmien ja menestyneen yrittäjyyden saavuttamisessa tärkeintä on oma mielentila. Se miten ajattelemme ja koemme asiat, määrittää paljon sitä miten onnistumme elämässä ihan missä tahansa.

Olen myös vahvasti sen kannalla, että menestyminen tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että saa tehdä ja toteuttaa itseään asioiden parissa joita rakastaa. Toki raha ja taloudellinen menestys on tärkeitä asioita, mutta jos päivästä toiseen ahdistaa se mitä tekee, on menestyminen omalla mittapuullani vielä aika kaukana.

Uskalla rohkeasti

Uskalla rohkeasti

Saimme työpajaan NOMNOM juomat sponssina Lejokselta, kiitos niistä. ♥ Samalta brändiltä meidän kotoa löytyy usein hedelmävälipaloja, jotka ovat super hyviä ja Lionelkin tykkää niistä! :)

Uskalla rohkeasti

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Uskalla Rohkeasti -työpaja oli mielettömän ihana vetää yhdessä Reetan kanssa. Suunnittelimme jo hieman alustavasti, että pitäisimme seuraavaan vastaavan työpajan Turussa! :)

Nyt toivotan ihanaa ja inspiroivaa viikonloppua kaikille. Muistakaa uskaltaa unelmoida rohkeasti ja tehdä pieniä asioita just nyt sen eteen, että unelmat muuttuu todeksi! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *