17.11.2019

My day & Kämp Galleria

Kaupallinen yhteistyö, Kämp Galleria 

My day & Kämp Galleria

Pääsin torstaina viettämään aivan ihanaa shoppailupäivää Kämp Galleriaan.

Seuraksi sain ihastuttavan Kirsin, johon pääsin tutustumaan päivän aikana. Kirsi voitti IG:ssa järjestetyn arvonnan ja näin ollen pääsimme yhdessä nauttimaan ihanista Kämp Gallerian liikkeistä ja fiiliksestä. Tiivistettynä voin sanoa, että päivä oli ihan täydellinen!

Shoppailupäivä kaiken marraskuun hälinän ja kiireen keskellä oli aivan ihana idea. Hyvää ruokaa, inspiroivia liikkeitä ja aivan mahtavaa seuraa, niin mitä voisi enempää pyytää. Tällaisen päivän järkkään vielä uudelleen joulun alla. ♥

My day & Kämp Galleria

Aloitimme Kirsin kanssa aamun herkullisella aamiaisella Cafe Strindbergissa.

Kahvia, teetä ja croissantteja. Nam! Meidän aamiainen venähti muutaman tunnin mittaiseksi, sillä juteltavaa oli enemmän kuin paljon. Ihana todeta jälleen kerran miten samanlaisia ja samoista jutuista kiinnostuneita ihania tyyppejä te siellä ruudun toisella puolella olette.

Meidän tuli puhuttua Kirsin kanssa erityisen paljon asuntosijoittamisesta, urasta, perheistä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja myös jonkun verran ehdittiin keskustella bloggaamisesta.

Omista intohimoista jutellessa ei kyllä yksi päivä riitä mihinkään. :D Sovittiin jo Kirsin kanssa, että pitää pian treffata uudestaan ja jatketaan siitä mihin nyt jäätiin.

My day & Kämp Galleria

Aamiaisen jälkeen suuntasimme COS liikeeseen.

Kirsi valitsi mieluisiaan vaatteita voittamallaan lahjakortilla ja minä istuskelin keinutuolissa sillä välin. Olipa super kiva olla mukana makutuomaroimassa! :) Aika yksiin meillä meni muodinkin suhteen ajatukset. Klassista ja laadukasta muotia, jota on myös mukava pitää päällä.

My day & Kämp Galleria

Itse ihastelin COS liikkeessä erityisesti upeita takkeja ja muutamia tyylikkäitä hanskoja.

My day & Kämp Galleria

Gantin liike täynnä ihania jouluisia sävyjä.

My day & Kämp Galleria

Shoppailujen välissä kävimme kertaalleen Kuumassa teellä sekä myöhemmin vielä lounaalla Le Marchéssa.

Minun valinnakseni päätyi (taas) herkullinen lohikeitto, jonka tiedän olevan aina yhtä hyvä. Kirsi valkkasi niin ikään lohta mutta salaatin muodossa. Kurkkaa meidän lounas IG Storyjen puolelta, jotka löytyy Kämp Galleria kohokohdasta.

My day & Kämp Galleria

Syömisten, juomisten ja taas monen jutun jälkeen jatkoimme kiertelyä. Samujin upea liike oli kuin taideteos ja siellä ihasteltiin vaatteiden lisäksi taidetta ja sisustusta. Kannattaa käydä kurkkaamassa liike, mikäli ette vielä ole käyneet!

samuji

Lastenvaatteiden osalta Newbien liike on yksi suosikkini. Täältä löytyy aina ihania lastenvaatteita ja muun muassa meidän talvihaalarikin on Newbien uutta mallia.

Marita Huurinaisella ihastelin takkien ja suloisien pipojen lisäksi upeaa sisustusta. Olisin voinut roudata upean ison peilin meille kotiin. Oletteko jo käyneet Marita Huurinaisen Kämp Gallerian liikkeessä? :) Untamo takkia jäin vielä haaveilemaan. Toistaiseksi oma takkivarastoni on vielä melko monipuolinen, joten joudun pidättelemään itseäni uusien takkihankintojen kanssa. Jos muutama vanha löytäisi jossain kohtaa uuden kodin, niin Huurinaisen talvitakki menee kyllä korkealle hankintalistalla.

R/H uusi liike on auennut Kämp Gardenin puolelle aivan ravintoloiden kupeeseen. Suloinen pieni liike on niin kaunis ja sieltä löytyy tietysti myös ihanat klassiset Mickey paidat ja mekot.

Mikäli kaipaat hyvää luettavaa ja inspiraatiota käythän kurkkaamassa Kirsin kauniin blogin, jossa on paljon hyvinvointiin liittyviä juttuja! :)

My day Kämp Gallerissa

Kämp Gardenin ravintolat ovat ihania ja tänne on shoppailupäivän lisäksi mukava tulla lounaalle tai kahville myös vaikka työtapaamisen merkeissä. Samalla kannattaa kurkata ihanien liikkeiden valikoimaa ja tutustua mielenkiintoisiin brändeihin. Kämp Gallerian liikevalikoima on todella monipuolinen ja laadukas.

Ja sitten vielä ne ostokset mitä löysin!

Aivan ihania juttuja vaikka itse sanonkin, mutta muutamia jäin vielä himoitsemaan ja harkitsemaan. Nykyään tulee tosi vähän tehtyä mitään turhia ostoksia vaan yleensä olen useamman kerran miettinyt jotakin tarvitsevani ja hankin vasta, kun olen useampia vaihtoehtoja nähnyt.

My day Kämp Gallerissa

ostokset

Ihanat, ihanat R/H hupparit olivat aivan syötävän liikkikset ja näitä olen himoinnut jo pitkään monella. Nyt kun huomasin, että valikoimassa oli myös lapsille omat koot niin oli pakko hankkia meille molemmille Lionelin kanssa omat hupparit. Ihana huppari pitää rennossa asussa. Vielä tarvitaan Eetulle oma niin ollaan koko perhe ihan samiksia. :D Näistä saatiin alennusta R/H:n kautta.

ihanat jolie ostokset

Jolien kanssa olen tehnyt pitkään aiemmin töitä ja päässyt testaamaan monia heidän ihania tuotteita. Sain Kämp Gardenin Joliesta testiin ihanat uutuudet, joita innolla testasin jo heti illalla kotiin päästyäni.

Ensimmäisenä Katja Kokon suosittu Gua Sha -lusikka. RAKASTAN. Tämä tulee jokapäiväiseen käyttöön. Minulta löytyy entuudestaan muutama eri mallinen Gua Sha -kampa. Lusikkaa ei vielä ollut, joten tämä tulee olemaan kovassa käytössä itsehieronnassa.

Sen lisäksi sain Whamisalta käsivoidetta. Talvella käsivoiteet on must have. Tällainen pieni putelo on kätevä pitää aina laukussa mukana.

Uutena merkkinä tutustuin Urangiin, joka on myös korealaista kosmetiikkaa Whamisan tavoin. Tältä merkiltä sain öljyputsarin, jota itselläni kuluu paljon. Niinkuin taidatte jo tietää, puhdistan kasvot aina kaksoispuhdistuksella.  Ensimmäisessä vaiheessa öljyputsari on ehdottomasti paras vaihtoehto.

Kiitos Jolie ihanuuksista ja myös teidän ainaisista huippu vinkeistä. ♥ Joliella on muuten avattu Töölöön upea uusi hoitola! Sekin kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

Newbielta sain aivan mielettömän ihanan villa-asun Lionelille. Tällaisia maailman mukavampia aluskerrastoja meidän tulee käytettyä myös ihan kotosalla todella paljon. Voisin itse asua näissä. Niin pehmoiset ja mukavat päällä ja tietysti tosi lämpimät. Newbiella on tulossa pian ihana pyjama mallisto, joka kannattaa myös käydä tsekkaamassa!

Kiitos Newbie. ♥

Gantilta löydän aina Eetulle vaatelahjoja. Tällä kertaa mukaan lähti klassiset collarit kotihousuiksi. Eetu rakastaa tällaisia ja vaihtaa aina töistä tullessaan mukavat kotihousut jalkaan.

Näistä ihanuuksista sain Gantin myymälästä alennusta. Kiitos Gant. ♥

Viimeisenä vielä ostos, jota en aivan välttämättä olisi tarvinnut, mutta oli kuitenkin ihan pakko saada…. :D Meinasi ihan lähteä lapasesta Marita Huurinaisen liikkeessä kaikkien suloisten pipojen kanssa.

Takit olivat myös aivan ihania, mutta omat kaappini pursuaa takkeja, enkä kertakaikkiaan löydä vielä hyvää syytä hankkia uutta.

Mutta apua näitä pipoja. Valkoinen on minulle ja vihreä Eetulle. Eetun pipo tuli tarpeeseen, koska hänellä ei juuri ollut siistimpiä pipoja talvea varten, mutta itselläni on kyllä jo useampi myssykkä kaapissa. Ehkäpä laitan nyt muutaman vanhemman kiertoon uuteen kotiin, koska veikkaan, että tulen olemaan tässä suloisuudessa koko talven! :)  Toisen pipon sain lahjaksi ja toisesta sain alennusta.

Kiitos ihana Marita Huurinainen. ♥

Mitäs mieltä olette ostoksista ja onko teillä suunnitteilla mukavaa shoppailupäivää vielä ennen joulua? Kannustan lähtemään liikkeelle rennolla mielellä ja kannattaa myös varata reilusti aikaa. Upeita liikkeitä on aina niin ihana kiertää ajan kanssa rauhassa, jolloin voi nauttia kauniiden vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös upeista sisustuksista.

Kiitos vielä Kämp Gallerialle aivan ihanasta yhteistyöstä. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *