31.10.2019

Malja kestävälle kauneudelle! (arvonta)

Kaupallinen yhteistyö, Marli Vital

Ystävällisyys ei maksa mitään, eikä sitä voi koskaan myöskään ylikuluttaa. Ystävällisyys on jotain, mikä tulisi aina laittaa kiertämään.

Marli Vital haastoi minut kertomaan mikä on sisäistä kauneutta juhlistava hyvinvointimottoni. Tämä tehtävä oli helppo! :)

Väitän olevani melkoinen kauneustuotteiden konkari. Tiedän hyvin tuotteet ja niksit, millä saa ulkoisesti ehostettua kasvoja, hiuksia ja ihoa. Kuitenkin olen aina pitänyt kauneudessa yhtä asiaa tärkeämpänä muita. Ystävällisyyttä.

Ystävällinen hymy tekee jokaisesta kauniin. On aivan sama, miten paljon on meikkiä ja ihonhoitotuotteita käytetty, jos sisältä ei hehku ystävällisyys.

Hymy ja toisen vilpitön sekä ystävällinen kohtaaminen ovat kaunein asia maailmassa.

Ystävällisyys on loppujen lopuksi arjessa ja elämässä todella pieniä tekoja ja eleitä. Se, että hymyilet vastaan tuleville, avaat oven takanasi tulevalle, kiität aina ja annat tarvittaessa lämpimän halin sitä tarvitsevalle.

Ystävällisyys näkyy kasvoilta aina. Se luo kauneimman säihkeen mitä voi kukaan ihminen koskaan ylleen saada. Ystävällisyys ei maksa mitään, eikä sitä voi koskaan myöskään ylikuluttaa. Ystävällisyys on jotain, mikä tulisi aina laittaa kiertämään.

Täten kannustankin jokaista teistä olemaan tänään erityisen ystävällinen jokaiselle ihmiselle, jonka tänään kohtaatte. Sanokaa paljon pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä sanoja: kiitos, olehyvä, ihanaa päivää, voi hyvin, olet tärkeä, minä rakastan sinua.

Takaan, että teette pienillä ystävällisillä teoilla itsellenne tärkeimmän kauneusteon, jonka voitte koskaan itsellenne elämässänne tehdä.

Testasin kampanjan tiimoilta Marli Vital -uutuusmehun Omena-Litsi + Kollageeni & C -vitamiini.

Tätä voisi kutsua kauneusmehuksi, koska se sisältää runsaasti kollageenia, josta puhutaan paljon juuri nyt. Kollageeni on ihon, hiusten ja kynsien sekä sidekudosten rakennusaine. Kollageeni ja C-vitamiini yhdessä ovatkin loistavia ihon hyvinvoinnin ylläpitäjiä. Kumpaakin itseasiassa on löytynyt ravintolisäkaapistani jo pitkään, niinkuin varmasti jo tiesittekin. ;)

Yksi lasillinen (n. 2dl) Marli Vital Omena-Litsi + Kollageeni & C -vitamiini mehua pitää sisällään kollageenipeptidejä 1200mg ja 30% päivittäisestä C-vitamiinin tarpeesta.

Mikäs siis sen ihanampi tapa aloittaa rauhallinen aamu, kuin kauneutta ja hyvinvointia edistävällä mehulla sekä herkullisella brunssilla. Tämä voisi olla oiva valinta myös vaikka naisten hemmotteluhetkeen! :)

 KILPAILU

Osallistu nyt myös Marli Vital järjestämään kilpailuun!

 Marli arpoo kaikkien osallistujien kesken pääpalkinnon:
3 kpl 100 euron arvoisia K-lahjakortteja +  10 litraa uutta Marli Vital Omena + Litsi & C –vitamiini mehua.

Kilpailu löytyy täältä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *