11.8.2019

Syksyn muoti mielessä

* Kaupallisia mainoslinkkejä

Sain postaustoiveen koota inspiraatiota syksyn muotiin ja asuihin. Syksy onkin muodin osalta oma lempi vuodenaikana yhdessä kesän kanssa. Rakastan lämpimiä sävyjä, kauniita neuleita ja mukavia nilkkureita.

Kokosin tähän postaukseen muutamia suosikkeja treenivaatteiden puolelta sekä rutkasti inspiraatiota esimerkiksi työpukeutumiseen. Toivottavasti saatta tästä ideoita syksyn pukeutumiseen.

Treenihousut nilkkanyöreillä, *Sense of Karm

Rakastan treenihousuissa pieniä yksityiskohtia. Nyörit ovat naiselliset ja tekevät viimeisen silauksen housuihin. Nämä ovat täydelliset joogassa ja pilates tunnilla. Harkitsen edelleen muuten pilatestuntien aloittamista! :)

Treenihousut rypytyksellä, *Sense of Karma

Korkeavyötäröiset treenihousut ovat synnyttäneen naisen must have! :D Super mukavat päällä, eikä kiristä alavatsaa. Tykkään.

Treenitoppi, *Ellos

Harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on suosikkini treenivaatteissa. Myös valkoinen sopii mielestäni tähän comboon täydellisesti.

Tennarit, *Adidas Sport Performance

Adidaksen tennarit ovat ihanat niin salilla, kuin lenkillä.

Huppari, *Sense of Karma

Itselläni on yksi Sense of Karman tumman lila huppari ja saan aina lukuisia kysymyksiä mistä se on peräisin. Uutuuksien joukosta löytyvä vaaleanpunainen merkin huppari on vähintään yhtä ihana!

Beige takki, *Ellos

Kamelin väriset beiget takit ovat syksyn lemppareitani. Tyylikkäitä ja sopivat melkein asuun kuin asuun.

Tupsupipo, *Röhnisch

Pipoille saattaa olla vielä vähän turhan aikaista, mutta kun on aika kaivaa pipot esiin, tykästyn joka vuosi suloisiin tupsupipoihin.

Pooloneule, *Ellos

Pooloneuleet ovat vaatekaappini luotto tuote. Poolo saa aina asun näyttämään tyylikkäältä ja poolo sopii niin suorien housujen, kuin farkkujenkin kanssa.

Korkeavyötäröiset farkut, *Levi’s

Omasta kaapistani löytyy kahdet korkeavyötäröiset Levi’s farkut, joita olen käyttänyt todella paljon. Niistä en helpolla luovu. Käytän niitä kaikkina vuodenaikoina.

Pitsitoppi, *Ellos

Pitsit ovat aina ihania ja kauniit narutopit sopivat kauniisti neuletakkien alle.

Maiharit, *Gant

Vaikka yleensä pidän enemmän siroista kengistä, ovat maiharit kiva lisä syksyn ja talven kenkävalikoimassa. Niillä saa asuun rouheutta ja särmää.

Vihreä villasekoitetakki, *Ellos

Pääsääntöisesti pidän neutraaleista väreistä, mutta joka syksy innostun aina hieman vihreästä. Yksi kaunis vihreä takki löytyykin varastosta, enkä malta odottaa, että pääsen sitä käyttämään pitkästä aikaa.

Vaalean beige villasekoitetakki, *InWear

Ihana luun värinen vaalea takki on tosi raikas! Rakastan yksinkertaisia ja suoraviivaisia leikkauksia. Tämä takki näyttää tosi naiselliselle ja tyylikkäälle. Rakastan. Tällaiselle löytyisi vielä tilaa kaapistani.

Kietaisuhame, *Whyred

T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N hame, joka on super naisellinen. Voisin kulkea koko syksyn tässä upeassa hameessa.

Kaulaliina, *Tiger of Sweden

Pehmeä beige kaulaliina on syksyn must have tuotteeni myös. Ilman en selviäisi. Huiveja on kyllä kaappi pullollaan ja osasta pitäisi luopua. Käytän melkein aina muutamaa suosikkiani, joista yksi on juuri kaunis beige huivi.

Mekko, *InWear

Kauniit mekot ovat myös syksyllä loistava valinta. Itselläni on selvästi mekkojen mentävä kolo vielä vaatekaapissa. Tämä InWearin kaunis mekko sopisi loistavasti toimistopukeutumiseen, kun vain lisää alle kylmempinä päivinä sukkikset. Kengiksi sopisi loistavasti sirot nilkkurit.

Nahkahousut, *Selected Femme

Nahkahousut ovat vaatekaappini helmi. Ostin omani jo monta vuotta sitten, eivätkä ne ole menneet miksikään. Toivottavasti omani istuvat päällä hyvin vielä #monan10kgprojekti :n jälkeenkin!!! :D Tai oikeastaan pitäisikö sanoa, että sitten saan ottaa ne taas käyttöön. En nimittäin ole pitänyt lemppari housujani juurikaan synnytyksen jälkeen saati sitten raskauden aikana.

Neule, *InWear

Muhkeat neuleet ovat syksyn yksi ihanimmista asioista.

Vihreät housut, *Selected Femme

Hieman leveälahkeiset housut ovat tosi kauniit ja imartelevat korkkareiden kanssa. Armeijan vihreä sävy tuo mukavaa vaihtelua neutraalien sävyjen seassa.

Neuletakki, *Odd Molly

Kietaisuneule on super naisellinen ja sopii hyvin toimistopukeutumiseen.

Hame, *mbyM

Kaunis laskeutuva “silkki” hame on super tyylikäs esim mustan istuvan poolon kanssa. Itselläni on ehdottomasti tällaiselle tilaa vielä kaapissa. Itse laittaisin läpikuultavan kangaan vuoksi alle suoja shortsit! :D

Karvatakki, *Tiger of Sweden

Karvatakit ovat edelleen pinnalla vuodesta toiseen.

Nilkkurit, *Ted Baker

Olen jo vuosia sitten luovuttanut jatkuvassa käytössä korkkareille, mutta edelleen haaveilen siitä Monasta, joka jaksaa aina juosta paikasta toiseen korkeilla koroilla. Nämä Ted Bakerin kengät ovat tällä kuvitelmieni Monalla jalassa arjessa joka päivä.

Suorat housut, *Selected Femme

Itselläni on muutamat aivan täydelliset mustat housut odottamassa projektin etenemistä ja sitä, että ne istuisivat taas hyvin jalassa. Rakastan suorien housujen tuomaa ryhdikästä ja tyylikästä oloa. Olen kuitenkin päättänyt, etten osta nyt uusia vaan odotan, että vanhat housut istuvat taas hyvin päälle.

Kukkamekko, *Y.A.S

Maksimekot sopivat loistavasti myös syksyyn. Rakastan hempeää oranssia, joka on täydellinen syksyssä.

Mokkanilkkurit, *billi Bi

Kauneimmat mokkanilkkurit koskaan. Tahdon!

Farkut, *Vero Moda

Korkea vyötärö! Ihanaa, kun kohta voi taas käyttää paljon farkkuja.

Kaulapaita, *Vero Moda

Kauluspaita on vaatekaapin must ja pelastaa aina huonon asupäivän.

Poolopaita, *Saint Tropez

Musta istuva poolo on vaate, jota ilman en voi elää.  Punaiset huulet kruunaa aina mustan poolopaita päivän.

Maiharit, *Timberland

Itseltäni löytyy Timberlandit sekä mustina että ruskeina. Ruskeita on tullut käytettyä enemmän. Nämä kengät mukautuu vähitellen jalkaan ja yhtäkkiä huomaa, että ne ovat kuin tehty sinulle. Alkuun tosin muistan miettineeni miten ihmeessä näin painavilla kengillä voi kävellä, mutta jotenkin Timberlandeihin vaan jää syksyllä ihan koukkuun.

 

Tässäpä melkoinen pläjäys syksyn muotia. Toivottavasti saitte inspiraatiota. Kannattaa kesän ja syksyn vaihteessa käydä läpi omaa vaatekaappia aina ennen kuin lähtee ostelemaan uusia vaatteita. Itse huomaan aina, että läpikäydessä löydän vaatteita, joita en edes kesän jäljiltä ollut muistanut. Itse tein juuri viime viikolla pienen inventaarion vaatekaapille ja kävin läpi mitä neuleita löytyy ja missä kunnossa kaikki syystakit ovat.

Mikäli teillä tulee mieleen lisää muotiin liittyviä postaustoiveita, niin laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan! Ainakin kirppistelystä on tulossa ihan pian oma postauksensa. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *