31.7.2019

Kosmetiikan verkkokaupan TOP 10 -tuotteet

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Ihan alkuun haluan sanoa kiitos ihanalle yhteistyökumppanilleni Elevenille. Olen nyt saanut tehdä töitä vuoden aivan mielettömän huikean Eleven tiimin kanssa. Olen itsekin oppinut hurjasti uutta kauneudesta ja kauneuden hoidosta kuluneen vuoden aikana. Toivottavasti myös te olette saaneet paljon inspiraatiota ja vinkkejä kauneuden saralla! :) Järjestän IG Storyn puolella pikimiten pienen kyselen teille aiheesta ja olen tosi kiitollinen jos ehditti jakaa muutaman ajatuksenne ja mielipiteenne siellä. ♥

Mikä olisikaan parempi tapa koota vuoden yhteistyö, kuin listata kauneuden verkkokaupan TOP 10- tuotetta, joita asiakkaat ostaa purkki toisensa jälkeen!

Olen itse testannut näistä jo suurimman osan, mutta muutama uutukainen oli minullekin näiden joukossa.

Pidemmittä puheitta lähtetään tutkimaan tuotteita, joita kaikki rakastaa! :)

Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeli

Paras putsari mitä olen ikinä kokeillut! Olen aikaisemmin kehunut Skin79 merkin puhdistusvaahtoa esim Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat postauksessa, mutta nyt tämä Huxley putsari meni kyllä aiemman lempparini ohi! Huxleyn tuotteita moni kehuu sydämensä kyllyydestä ja nyt tätä puhdistusgeeliä testattuani en enää ihmetteli. Mikäli etsit täydellisen koostumuksen omaavaa ja ihanan tunteen iholle jättävää putsaria, on tämä must tuote.

Huxley kiinnostukseni on nyt saatu syttymään, haluan ehdottomasti tutustua tähän brändiin vielä tarkemmin.

♥ Sisältää kaktusviikunan siemenöljyä

♥ Hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja

♥ Kaikille ihotyypeille

Virve Fredman Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon

Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on kirja, joka tulee löytyä jokaisen kauneusfriikin kotoa. Kirjassa on opittavaa ja selattavaa pitkäksi aikaa eteenpäin. Kauneuden tietopaketti, joka on apuna kosmetiikan viidakossa. Kaunis kirja on myös ihana pitää esillä.

♥ Kaikille, jotka haluavat laajan tietämyksen ihonhoidosta

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi 

The Ordinaryyn tutuistuin ensimmäisenä juuri tämän Hyaluronic Acid 2% + B5- seerumin kautta. Käytin pullon viimeistä pisaraa myöden, enkä ole koskaan saanut niin paljon kehuja ihosta, kuin tätä käyttäessäni.  Hintalaatu on The Ordinaryn tuotteissa kohdillaan ja tässäkin tuotteessa on erittäin edullinen hinta (9,50€) siihen nähden, että purkki oli ainakin itselläni tosi riittoisa. Mikäli et vielä ole ehtinyt tutustua brändin tuotteisiin, aloita tästä!

Tuote kosteuttaa todella tehokkaasti ja itse huomaan ihoni oikein janoavan tätä. Hyaluronic Acid 2% + B5- seerumi kannattaa laittaa kasvoille ennen kosteusvoidetta ja se sopii loistavasti myös meikin alle.

♥ Erittäin kosteuttava

♥ Sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater

Mario Badescun kasvosuihkeet ovat ihastuttaneet minutkin monipuolisuudellaan! Raikastava ja kosteuttava Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater kasvosuihke on helppo myös pitää mukana kassissa. Rakastan tämän kasvosuihkeen tuoksua. Suosittelen oikeastaan ihan kaikille, ihotyypistä riippumatta.

♥ Kosteuttaa & raikastaa ihoa

♥ Voi käyttää ihonhoidon ja meikkauksen yhteydessä

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid

Holika Holikan kulttituote ei vakuuttanut minua heti ensimmäisten kokeilujen aikana, mutta muutaman viikon käytön jälkeen rakastuin. Tämän tuotteen hinta on myös kohdillaan ja yhdestä purkista riittää todella pitkään. Itse käännyn kuitenkin The Ordinaryn aiemman tuotteen puoleen mieluummin. Siinä ehkä pullo miellyttää minua enemmän, mutta tuotteista on molemmista vain hyvää sanottavaa.

♥ Erittäin kosteuttava

♥ Edullinen

♥ Voi käyttää kasvoveden jälkeen ennen seerumia tai heti puhdistuksen jälkeen ehkäisemään kiristävää tunnetta.

Boss The Scent For Her EdP

Olen tuoksujen suhteen valikoiva, mutta ihastuin tosi kovasti tähän yhteen myydyimpään tuoksuun! En ihmettele, että moni hankkii juuri tällaisen  kevyen kukkaistuoksun, joka on hieman makea, mutta ei yhtään liian imelä. Nousi myös omaksi uudeksi tuoksusuosikiksi vanhojen luottotuoksujen rinnalle. Tämän tuoksun ostaessa saa nyt myös kuvassa näkyvän suloisen matkakokoisen tuoksun kaupanpäälle! :)

♥ Kukkaishedelmäinen Paahdetut kaakaopavut pohjatuoksuna

♥ Paahdetut kaakaopavut pohjatuoksuna

♥ Matkakokoinen The Scent for Her -tuoksu lahjaksi tuoksun ostajalle. Arvo: 20 EUR.

Count On Me Deodorant

Parhaiten pitävä deodorantti, jota olen koskaan kokeillut! En varmasti paljon valehtele, jos väitän, että lähes jokainen ruotsalainen käyttää tätä deodoranttia. Ymmärtääkseni tämä deodorantti on noussut nimittäin melkoiseksi kulttituotteeksi Ruotsissa.

Itselleni Count on me on hieman liian tujua tavaraa, se nimittäin kuivattaa pitkällä käytöllä kainaloideni tosi herkkää ihoa. Käytän sitä kuitenkin aina, kun haluan, että dödön pitää pitää 110%:n varmuudella. Iso suositus kaikille, jotka vaativat deodorantilta paljon.

♥ Tehokas

♥ Raikastaa ja kosteuttaa

Pixi Glow Tonic

Yksi parhaimpia kasvovesiä, joita olen kokeillut. Iho suorastaan hehkuu muutaman viikon käytön jälkeen. Pieni kipristelevä tunne koukuttaa tähän kasvoveteen. Itse ihmettelin alkuun tuotteen suurta hypetystä, mutta yhdyin tosiaan muutaman viikon käytön jälkeen tämän ylistäjien joukkoon.

Tuotteen teho perustuu glykolihappoon, joka irrottaa iholta hellästi sitä samentavaa kuollutta ihosolukkoa. Kasvoden sisältämä aloe vera puolestaan rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Ihana tuote ja itse rakastan käyttää tätä erityisesti kesällä. Mikäli yhtään pohdit tämän tuotteen hankintaa, kannattaa kurkata Elevenin sivuilta lukuisia käyttäjien kommentteja.

♥ 5% glykolihappoa

♥ Kevyesti kuoriva

♥ Rauhoittaa ja hoitaa

Benton Aloe BHA Skin Toner

Benton on minulle täysin uusi merkki. Korealainen Benton käyttää luonnonmukaisia säilöntäaineita, jotta merkin tuotteet sopisivat myös herkälle iholle. Tuotteiden tuoreuden taatakseen merkki valmistaa ne pienissä erissä. Korealaiset todellakin osaa hommansa, enkä yhtään ihmettele, että tässä top 10 on useampi K-beauty tuote.

Tämä Benton Aloe BHA Skin Toner -sisältää pääosin aloe veraa. Lisäksi se kätkee sisäänsä omaa suosikkiani etanaseerumia sekä hyaluronihappoa ja 0,5% salisyylihappoa (BHA). Aikamoinen tehopakkaus siis kyseessä. Itse olen ehtinyt testata tuotetta vasta kerran, mutta koostumus tuntui heti ihanan täyteläiselle ja iho jäi mielettömän pehmeäksi. Aion ehdottomasti antaa mahdollisuuden ja käyttää pidemmän jakson tätä. Todella moni vannoo tämän kasvoveden nimeen ja sanoo, ettei vaihda koskaan.

♥ Vesi on korvattu 80% aloe veralla

♥ Sisältää etanaseerumia

♥ Alkoholiton

Skin79 Fresh Garden Mask Glacial Water -kangasnaamio

Kangasnaamiot ovat tärkeä osa omia kauneusrituaalejani. Niillä saa niin helposti ihanan kauneushetken ja eron ihossa todellakin huomaa heti, hyvän kangasnaamion jälkeen. Tämä Skin79 merkin kangasnaamio on kerännyt lukuisia hehkutuksia Elevenin käyttäjien joukossa ja se on myös hinnaltaan tosi sopiva (2,30€).

♥ Syväkosteuttaa

♥ Hyödyntää mineraalipitoista Alaskan jäätikkövettä


Siinä Suomen suurimman kauneuden verkkokaupan TOP 10 tuotteet. Jos näistä kymmenestä pitäisi nostaa yksi ylitse muiden päätyisin Huxleyn putsariin.

Virven kirja tietysti on kaikkein pitkäaikaisin ja paras sijoitus omaan kauneuteen, koska uuden oppiminen on aina kaiken a ja o, mutta tuotteista tämä Huxley hämmästytti ja ihastutti kaikkein eniten. Sain itse tätä kokeilemalla fiiliksen, että olen kasvohoidossa, vaikka ihan itse meikit puhdistinkin. :D Rakkautta ensi kokeilulla ja voin suositella todella lämpimästi ihan kaikille.

Onko näiden joukossa teille jo tuttuja tuotteita? :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Noora
  31.7.2019 at 18:20

  Onko tuossa dödössä alumiinia? Kun en löytänyt mistään tuoteselostetta..

  • Reply
   Mona
   5.8.2019 at 14:08

   Mun mielestä on! Ei siis jokatapauksessa ole ainakaan luomudödö.

  • Reply
   Mona
   5.8.2019 at 14:09

   Löysin tällaisen listan:
   aqua (water), aluminum chlorohydrate, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, hydroxyethylcellulose, parfum (fragrance), phenoxyethanol, caprylyl glycol, shea butter ethyl esters, sorbic acid.

 • Reply
  Sonja
  31.7.2019 at 20:21

  Kaikki listan tuotteet paitsi tuoksu löytyvät minulta :D Huxldyn putsari on ihana!! Liputan k-beautyn ja ordinaryn puolesta.

  • Reply
   Mona
   5.8.2019 at 14:07

   Eikä:DDD Ja mä olen kyllä myös niin hurahtanut k-beautyyn siihen tutustuttuani. Ihan mielettömiä tuotteita. <3
   Ja tätä Huxleytä kyllä pitää testailla lisää, tää oli ihan mieletön putsari :O

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *