31.1.2019

Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat

Kaupallinen yhteistyö Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

! Sisältää arvonnan !

Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat

Aika koota viime vuoden ihanimmat kosmetiikat yhteen!

2018 oli minulle ihonhoidon vuosi. Kokeilin huikeita tuotteita ja innostuin uusista merkeistä. Isoimpana ihastuttajana 2018 vuonna oli korealainen kosmetiikka ja sen ideologia. Yritin karsia vuoden suosikit 15 purnukkaan. Tehtävä oli vaikea ja monta huikeaa tuotetta jäi vielä ulkopuolelle. Ensi vuonna sitten 15 suosikkia per kategoria! ;)

Toivottavasti saatte tästä listauksesta vinkkejä ja inspiraatiota. Kertokaa myös ihmeessä, jos olette testanneet jotain listan tuotteista.

Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat

Vuoden 2018 suosikit:

Ihonhoito

Skin79 Cleanest rise cleansing oil

2018 innostuin Eleven yhteistyön kautta ensimmäistä kertaa korealaisesta kosmetiikasta. Pääsin kokeilemaan mm. kaksoispuhdistusta huikeilla tuotteilla. Aikaisemmin tein kaksoispuhdistuksen vain yhdellä tuotteella, mutta nyt olen koukussa öljyn ja vaahdon yhdistelmään. Tämä Skin79 öljy vei suosikin paikan sen ihanalla koostumuksellaan. Tuote levittyy helposti kasvoille ja meikki irtoaa hyvin pyörivin pehmein liikkein. Paras osuus on siinä, että tuote lähtee pois veden avulla, eikä jää nahkeana öljypintana iholle.

Pixi Glow Tonic

Huikean Pixi merkin tuotteisiin tutustuin myös vasta 2018 ja tämä todella monen hehkuttama Glow Tonic nousi nopeasti myös omaksi suosikikseni. Tuote ei ollut rakkautta ensimmäisellä kokeilulla, mutta hetken käytön jälkeen huomasin ihon ihan janoavan sitä. Tämä todellakin lunastaa lupauksensa ja tekee ihosta hehkuvan ja puhtaan tuntuisen.  Jokaisen hehkutuksen arvoinen!

Skin79 Phyto-hyaluron foam cleanser

Kaksoispuhdistuksen toisen osuuden paras tuote on Skin79 puhdistusvaahto. Jos minun pitäisi valita loppuelämäksi vain yksi ainoa kasvojen putsari, olisi se tämä. Tuote puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaroen. Tuoksuu juuri sopivasti, ei yhtään liikaa. Pieni määrää riittää puhdistamaan koko kasvot. Iho jää raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Huikea tuote, suosittelen todella isosti!

it’S Skin Green Tea Watery Emulsion

Kasvovedet ovat olleet käytössäni niin pitkään, kuin olen tiennyt mitään kauneudesta, mutta vasta nyt tutustuin kasvoemulsioon! it’S Green pehmeä ja kermainen Green tea kasvoemulsio on ollut talven kuivattaman ihon pelastus. Tätä voi lisätä monta kerrosta ja iho nauttii.

Mizon Snail repair intensive ampoule

Tämän Mizon etanaseerumin olen vilauttanut monen monta kertaa IG Storyssa ja myös täällä blogin puolella. Aivan huikea taikatuote, jota ihoni tuntuu rakastavan. Tuote on riittoisaa ja pieni pisara saa ihon silkin sileäksi ja pehmoiseksi. Tämä puteli on käytetty viimeistä pisaraa myöden loppuun.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

The Ordinaryn super suositut tuotteet pääsi myös viime vuonna ensimmäistä kertaa omaan kosmetiikkakaappiini. Ei tarvinnut pettyä ja korkeat odotukset eivät olleet turhia. Erityisesti tämä Hyaluronic Acid 2% + B5 saa ihon kosteustasapainon palautumaan ja iho tuntuu pesun jäljiltä kimmoiselta ja eloisalta. Tätä tuotetta iho oikein janoaa. Viimeisiä pisaroita viedään tässäkin putelissa. Voin lämpimästi suositella ihan kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuiva iho nauttii tämän tuomasta kosteudesta.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme

Silmänympärysvoiteen kanssa oli vaikea tehdä päätös parhaimmasta, sillä testissä oli viime vuonna monta hyvää tuotetta. Päädyin kuitenkin tähän ihanaan Ole Henriksen tuotteeseen, koska sitä olen käyttänyt eniten. Tuoksu on sopivan mieto, eikä ärsytä herkkää ihoa, koostumus on hyvin levittyvä ja imeytyvä ja tämän laiton jälkeen tuntuu, kuin tummat silmänaluset olisivat yhdellä sipaisulla kadonnut tiehensä. Love it!

Skin 79 Golden Snail intensive essence gel eye patch

Oi silmänympäryksille tarkoitetut geelinaamiolaput! Näitä olen hehkuttanut jo moneen kertaan. Pakkohan ne oli laittaa tähänkin listaukseen. Jokaisen väsyneen maman kauneuspelastajat! ;)

Elizabeth Arden Eight Hour cream

Kulttituote vuodesta toiseen. Meillä myös Eetu on vannoutunut Eight Hour creamin käyttäjä. Hänellä on super kuivat ja halkeilevat huulet talvella ja tämä tuote pelastaa aina.

Meikki

The Balm Hot Mama

Täydellisen sävyinen poskipuna pienellä hohteella. Tämä on noussut ehdottomasti poskipunasuosikikseni! Tuote on niin riittoisaa, että purkki tulee kestämään vielä pitkään. Pienen pieni sipaisu riittää saamaan ihanan sävyn poskille.

The Balm Bahama Mama

Samalla sarjalla jatketaan aurinkopuuterin parissa. the Balm on onnistunut kaikissa meikeissään hurjan hyvin. Tämä aurinkopuuteri on ollut todellinen luottotuote. Arkimeikissä teen Bahama Mamalla varjostukset kasvoille sekä laitan luomivärin tapaan sipauksen sävyä myös liikkuvalle luomelle. Omassa käytössäni monitoimituote.

Maybelline Lash Sensational

Meinasin jättää ripsarin listalta pois, koska se lienee niin itsestäänselvä, mutta en vaan voinut! :D Tämä tuote ansaitsee jatkuvat hehkutukseni. Hintalaatu on tässä ripsarissa kohdallaan ja mikään ripsiväri ei ole vielä yltänyt samaan täydellisyyteen. Ripsivärit jakaa aina mielipiteitä, mutta tämä ripsari taitaa olla yksi eniten kehuttu. Tulevana vuonna lupaan antaa enemmän mahdollisuuksia myös muille ripsareille ja ripsaritestailuista tulossa myös erillinen postaus. ;)

Milani 25 Allure

Milani merkki oli 2018 uusi tuttavuus ja ihastuin tähän huulipunaan isosti. Hyvä pysyvyys, todella vahva pigmentti ja aivan ihana väri tämä Allure. Milanin meikkejä haluan kokeilla ehdottomasti lisää.

Tuoksu

Chloe

Olen minimalistinen mitä tulee tuoksuihin. Käytän niin pienen määrän tuoksuja, että muut eivät yleensä edes tuoksua huomaa. Tämä ihana Chloen tuoksu pääsi kuitenkin listalle, sillä se tuo edelleen mieleeni ihanan kesän. Hempeä ja pehmeä tuoksu on ihanan naisellinen ja romanttinen. Ei yhtään liian pistävä ja sopii omaan herkkään nenääni. Rakastan myös tämän tuoksun kaunista hylsyä.

Hiukset

Maria Nila Invisidry shampoo

Hiustuotteiden puolelta viime vuonna ihastuin monen hehkuttamaan Maria Nilaan. Moni Maria Nilan tuote pääsi suosikkilistalleni, mutta tähän nostin nyt sarjan kuivashampoon. Toimii loistavasti, eikä haise liikaa. Itseasiassa Maria Nilan kaikissa tuotteissa on aivan ihanat ja lempeät tuoksut. Sarjan muutamasta muusta tuotteesta löytyy kokemuksia aikaisemmasta 5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon– postauksesta.

Nyt janoan kuulla teidän 2018 vuoden kosmetiikkasuosikkeja!

Mikä tuote ihastutti teitä erityisesti ja mikä uutuus jäi vakkariksi? Jättäkäähän kommenttia alle! Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan huikea 100€ lahjakortti Eleven valikoimaan!

Voittaja arvotaan jo sunnuntaina 3.2, joten osallistu nopeasti. Muistathan jättää myös spostiosoitteen sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan voittajaan yhteyttä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Voittajan tiedot lähetetään suoraan Elevenille.

Kosmetiikkashoppailuja pääsette jälleen tekemään alennuksen kera käyttämällä koodia SUOSIKIT19, jolla saa 15% koko valikoimasta.
(Huom, koodi ei käy Täydellinen iho kirjaan, Foreo UFO/fofo ja Olaplexit tuotteisiin.)

Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat

Vuoden 2018 suosikit: nämä 15 ihastuttivat

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Koodilla SUOSIKIT19 –15% koko valikoimasta.
(Huom, koodi ei käy Täydellinen iho kirjaan, Foreo UFO/fofo ja Olaplexit tuotteisiin.)

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply
  Peppi Nykänen
  31.1.2019 at 10:27

  Mun viime vuoden suosikkeja on ehdottomasti luonnonkosmetiikkalöydöt, kuten Frantsilan Säteilevä katse-silmänympärysvoide, Avrilin volume mascara, Flow Cosmeticsin kasvosaippua, The Humble Co Charcoal-hammastahna ja Less is Moren hiustuotteet ❣️ vielä olisi jonkin verran tuotteita vaihdettavana luonnonkosmetiikkaan, mutta hyvin on päästy vauhtiin! Ei-luonnonkosmetiikkatuotteista Maria Milan tuotteet on munkin suosikkeja :)

 • Reply
  Jaana
  31.1.2019 at 10:55

  Mulla ei ole varsinaisesti mitään iho-ongelmia ja omat luottotuotteet niin ihonhoidossa, kuin meikeissäkin on löytyneet jo vuosia sitten, niin sitä on vain käyttänyt niitä, enkä ole kovin paljoa testaillut uutuuksia, kun siihen ei ole ollut varsinaisesti tarvetta. Nyt kumminkin viime vuoden aikana testasin lahjaksi saamaani Lumenen hyaluronitiivistettä ja se ihastutti suuresti ja on kyllä jäänyt ihan jokapäiväiseksi kaveriksi ja rutiiniksi.

  Lisäksi nyt pari päivää sitten tapojeni vastaisesti kävin Oulun Sokoken kosmetiikkapuolella “hengailemassa” ja siellä oli tarjous L’Orealin tuotteista. Matkaan tarttui tämä Pore refining primer, joka on ihan mielettömän ihana – niin ihana iho tulee tästä <3 https://eleven.fi/loreal-paris-infaillible-primer

  Lisäksi ostin tämän peitevoiteen: https://eleven.fi/maybelline-new-york-instant-age-rewind-concealer Oon jo yli 20 vuotta käyttänyt Max Factorin pan stickiä tummien silmänalusten peittämiseen, mutta en löytänyt Sokokselta Max Factorin standia, niin nappasin tuon L'Orealin mukaan, kun muistin nähneeni sen Lindan blogissa/somessa. Tää on kans ollut nyt parin päivän testin perusteella ihan huipputuote!

 • Reply
  Kukka
  31.1.2019 at 10:58

  Olen ihastunut lisääntyvään öljy- ja seerumivalikoimaan viime vuonna. Kaktusöljy on ehkä suurin ihastus, tosin sitäkään en ole vielä kokeillut.

  Vähän tylsästi ei ole viime vuonna tullut kokeiltua mitään uutuuksia, niin ei ole jäänyt vakkarikäyttöönkään mitään. Pari tuotetta kyllä odottaa avaamista – kunhan saan edelliset käytettyä ensin alta pois.

 • Reply
  Annina
  31.1.2019 at 11:35

  Madaran ihonhoitotuotteet ihastuttivat edelleen ja uutuuksista Maybellinen kulmatuotteita olen suositellut ihan kaikille! :)

 • Reply
  meri
  31.1.2019 at 12:57

  Ihastuin kaikkiin Whamisan tuotteisiin,mutta vakkariksi jäi Laveran poskipuna, joka on aivan ihana. Ei taida olla kyllä uutuus tuote (?) mutta suosittelen!

 • Reply
  Anu
  31.1.2019 at 13:06

  Mossa vitamin cocktail face oil on tämän talven uusi ihastukseni. Sopii pintakuivalle talvi-iholleni heleyttäen, raviten ja kosteuttaen. Jää ehdottomasti vakkarikäyttöön :)

 • Reply
  mariem
  31.1.2019 at 15:37

  Suosikkini on melkein kaikki testaamani ihoöljyt, imeytyvät hyvin eikä iho jää “öljyiseksi”.

 • Reply
  Maia
  31.1.2019 at 16:13

  Ehdottomasti tuo Pixin kasvovesi! :-)

 • Reply
  Mari
  31.1.2019 at 16:34

  Nyxin tuotteet jäänyt uutena tuttavuutena vakkari käyttöön, joskos joskus luonnonkosmetiikkaan hurahtais

 • Reply
  Kaitsu
  31.1.2019 at 20:53

  M Picaut Hydra Miracle Serum on ihan kymppi!

 • Reply
  kirsi kairto
  31.1.2019 at 21:43

  Max Factorin tuotteita olen käyttänyt jo vuosia ja niiden joukosta löytyy suosikkituotteeni, kuten Pan Stik ja Facefinity Foundation. Uudeksi suosikkituotteekseni nousi yllättäen Bahama Maman aurinkopuuteri. Kuulin siitä paljon suosituksia lähipiiriltäni ja päätin myös itse sitä kokeilla. Ja kappas! Sehän on kuin onkin hyvä tuote, jota tulee varmasti jatkossa käytettyä! :)

 • Reply
  Krista
  31.1.2019 at 21:55

  Zuiin ripsari luonnonkosmetiikasta

 • Reply
  Paula Karlsson
  1.2.2019 at 07:50

  Korealaiset kasvonaamiot, uusi aluevaltaus itselle. Ja itse asiassa tänä vuonna (poikkean säännöstä) Lidliin tulleet luonnonkosmetiikkatuotteet, eritoten silmänympärysvoide on ollut ihan paras

 • Reply
  Katjushka
  1.2.2019 at 10:51

  Ole Henriksen Banana silmänympärysvoide herätti kyllä kiinnostukseni! On tylsää tavata peilissä joka aamu sama panda.

 • Reply
  Sandi Österlund
  1.2.2019 at 12:29

  2018 yllärisuosikeiksi nousi L´orealin ihnat sokerikuorinnat, jotka pelastivat atooppisen ihottuman runtelemat kätöseni tehokkaalla sekä lempeällä kuorinnalla sekä Weledan Skin food käsille sekä Lumenen ARKTIS sarjan käsivoide näin talvipakkasilla, ihna tuote! OI ihanuutta, pelastetut kädet!!

 • Reply
  Birgitta
  1.2.2019 at 12:47

  Whamisa on ehdoton ykkönen, jota en hevin vaihda. Ei rakkautta ensi silmäyksellä mutta kun iho parani selvästi niin en vaihda kun minulle sopii.
  Lily Lolon huulikiiltoja löytyy joka taskusta :)

 • Reply
  Anni
  1.2.2019 at 14:29

  Oman pintakuiva ihoni suureksi avuksi on ollut kun olen vihdoin tajunnut miten kosteuden kerrostaminen tosiaan auttaa! Tähän tarkoitukseen huippuja ovat olleet Misshan kasvovesi ja Lumenen Lähde-seerumi. Niiden päälle voide ja öljy tai välillä pelkkä öljy. Ihanaa kun huomaa ihon kunnon paranevan pienillä oivalluksilla!

 • Reply
  Minoa
  1.2.2019 at 14:32

  Pakko myöntää, että the Ordinaryn tuotteet on huippu hyviä juuri minulle. Edullisia ja riittoisia.

 • Reply
  Sofia
  1.2.2019 at 18:43

  Ihonhoidossa ihastuin Garnierin smooth sugars kuorintavoiteeseen. Tekee todellakin tehtävänsä ja naama jää niin pehmeäksi. Meikissä käytin viime vuonna paljon Max Factorin sekä Lumenen tuotteita, ne ovat parhaita!

 • Reply
  Sennu
  1.2.2019 at 19:14

  Vuosi 2018 oli kyllä hyvä kosmetiikkavuosi! Itse tutustuin etenkin korealaiseen kosmetiikkaan, mikä innoitti lisäämään ihonhoitorutiiniin hoitonesteen ja kangasnaamiot. Tällä hetkellä ihoni voi paremmin kuin vuosiin, vaikka yleensä se kuivuu talvisin. Yksittäisinä uusina tuoteihastuksina on pakko nostaa esiin Holika Holikan 3 seconds starter – hoitoneste sekä Dermosilin Nature – sarjan kasvoseerumi.

 • Reply
  Satu
  1.2.2019 at 19:29

  Kokeilin ensimmäistä kertaa The Ordinaryn Salicylic Acid 2% Solutionia ja Caffein Solution 5% + EGCGia. Molemmista tuli ehdottomat suosikkini. Ihoni reagoi helposti kaikkeen näppylöillä ja tuo salisyylihappo on pelastanut monet aamut. Ja tuo silmänympärysseerumi on tehnyt ihmeitä tummille ja jatkuvasti turvonneille silmänalusilleni.

 • Reply
  Niina Leppänen
  1.2.2019 at 20:23

  Pakko kertoa, että täältä olen saanut monta hyvää vinkkiä ja testannut muutamia tuotteita, joista pidin kovasti. Kiitos siis vinkeistä! olen pitkään käyttänyt samoja vakkarituotteita, mutta ihana löytää toimivia tuotteita arkeen!

 • Reply
  Kira
  1.2.2019 at 21:43

  Oon viime vuonna innostunut todenteolla luonnonkosmetiikasta ja pyrkinyt löytämään sieltä käyttämälleni perinteiselle kosmetiikalle vaihtoehtoja. Viime vuoden suosikit kuuluu ihonhoitopuolelle, eli Mossan Skin Solutions Anti-blemish Clarifying Toner ja Evolven Rainforest resque blemish serum ovat olleet mahtavia akneen taipuvalle iholleni. Olen jopa voinut jättää aiemmin käyttämäni lääkevalmisteet pois, kun nämä ovat auttaneet pitämään epäpuhtaudet yhtä hyvin aisoissa. Mossassa plussaa erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Evolvelle extra kehu siitä, ettei kuivata ihoa, mitä akneiholle tarkoitetut tuotteet ainakin omalla iholla tuppaavat tekemään.

 • Reply
  Maisamiisa
  2.2.2019 at 07:30

  Ordinaryn tuotteet ja holika holikan kuorinta.

 • Reply
  Sissi
  2.2.2019 at 08:13

  Vuonna 2018 tuli testattua monia uusia tuotteita. Eleveniltä tilasin useamman kerran, sillä heillä on niin mahtavan laaja valikoima. Sieltä tilaukseen lähtivät myös ensimmäiset K-beauty tuotteeni, joihin ihastuin täysin. Holika Holikan hoitoneste ja kangasnaamiot ovat olleet talvi-ihoni pelastus. Tällä hetkellä testissä on merkin hunajainen yönaamio, joka vaikuttaa lupaavalta!

 • Reply
  Noora
  2.2.2019 at 09:42

  Korealaiseen kosmetiikkaan tutustuin viime vuonna ja se tuli jäädäkseen. Myös niin monen suosittelema ripsari maybelline lash sensational tuli uutena meikkipussiin ja on kyllä hyvä.

 • Reply
  Suvi
  2.2.2019 at 12:07

  Mun viime vuoden suosikki kosmetiikkatuotteista on korealainen kosmetiikka ylipäänsä ja erityisesti Mizonin etanavoide. Sen parempaa voidetta omalle iholle en oo löytänyt, sillä se kosteuttaa, haalistaa aknearpia ja suojaa ihoa. Ihan paras!

 • Reply
  Nina
  2.2.2019 at 12:10

  Ehdottomasti whamisan tuotteet, ne jäävät jatkossakin käyttöön ja myös Mossan vitamin cocktail face oil. Aivan ihana talvisen ihon kosteuttaja!

 • Reply
  Suvi Nieminen
  2.2.2019 at 12:20

  Eight hour cream on kyllä huippu. Meilläkin itseasiassa miehen käytössä nykyään! Mun lempparituotteeksi nousi apteekists saatava bebanthol. Toimi kun iho reagoi johonkin – en tiedä mihin ja tämä oli ainoa mikä tehosi!

 • Reply
  Oona
  2.2.2019 at 12:24

  Olen käyttänyt erillaisia puhdistusöljyjä ja se onkin saanut erittäin kuivan ihoni kuriin! Viime vuonna tutustuin myös Armanin Luminous Silk meikkivoiteeseen ja se on ollut tähän asti paras meikkivoide iholleni. Peittää hyvin mutta on todella kevyt ja pysyy koko päivän freesinä :)

 • Reply
  Jessika
  2.2.2019 at 12:34

  Olen ihastunut Dermosilin tuotteisiin,shamppoo ja hoitaine pumppupulloissa,kestää todella kauan ja ihanan tuntoiset hiukset tulee. Lisäksi testaillut saman merkin vartalovoidetta, kasvovoidetta ja puhdistusvaahtoa,ihania kaikki!

 • Reply
  Heidi
  2.2.2019 at 14:06

  Vuonna 2018 tutustuin korealaiseen kosmetiikkaan melko laajasti ja ihonhoitoni on muuttunut täysin. Nykyään pesen kasvot puhdistusöljyllä (Samalla skin79, mitä sinäkin suosittelit) ja HOLIKA HOLIKAn
  Magic Tool Jelly Cleansing Puffilla. Sen jälkeen pesen kasvot vielä puhdistusgeelillä ja foreo fofolla. Aiemmin käytin pelkkää puhdistusgeeliä kasvojeni pesuun, mutta enään en luopuisi kaksoispuhdistuksesta koska se jättää ihon niin raikkaaksi ja pehmeäksi. Lisäksi varsinkin nyt talvella ihoni rakastaa holika holikan 3 second starter hyaluronic acidia ja thank you farmerin true water deep seerumia. Lisäksi minulla on säännöllisessä käytössä sheet maskit. Ihonhoidosta on tullut minulle rentouttava ja nautinnollinen hetki. Seuraavaksi laitan tilaukseen suosittelemasi its skinin Green Tea emulsion.

 • Reply
  Karoliina
  2.2.2019 at 14:53

  The Ordinaryn hyaluroniseerumi on tullut jäädäkseen mun ihonhoitorutiiniin!

 • Reply
  Anni
  2.2.2019 at 15:02

  Tutustuin myös korealaisen kosmetiikkaan ja huomasin, että nesteiden kerrostaminen todella toimii kuivalla ihollani. Tuotteista esim. Holika Holikan 3 seconds starter, corsx snail neste ja erilaiset sheet maskit on jääneet vakkareiksi. Lisäksi tutustuin myös Originsiin ja Ordinaryyn, molemmilla huipputuotteita!

 • Reply
  Riikka
  2.2.2019 at 15:36

  Ehdottomasti Maybellinen peitevoide Instant Anti-age eraser. Pelastaa erityisesti kun pienen vauvan äiti näyttää ”vähän” väsyneeltä:)

 • Reply
  Johhu
  2.2.2019 at 17:57

  Sun kautta oon tutustunut Mizonin tuotteisiin ja Snail Cushion Foam Cleanser on noussut kaksoispuhdistuksen myötä lemppariksi! Mizonin etanaseerumi on lähdössä seuraavaksi testiin!

 • Reply
  Salla
  2.2.2019 at 18:22

  Vuoden 2018 (ja erityisesti kesän) luottotuotteeksi nousi Bareminerals mineraalimeikkivoide. Ihan paras varsinkin lämpimällä kelillä, mutta toki myös muutenkin! Juuri sopivan peittävä mutta samalla kuulas lopputulos, tykkään!

 • Reply
  Sissi
  2.2.2019 at 21:26

  Viime vuonna aloitin highlighterin käytön enkä ymmärrä, miten joskus saatoin tehdä meikkipohjan ilman sitä. Tällä hetkellä suosikkini on Too Facedin Love Light <3

 • Reply
  Satu
  2.2.2019 at 21:33

  Vakkariksi jäänyt uusi tuote oli mullekin Pixin glow tonic ja Clarinsin water lip stainit ihastutti pysyvyydellään ja helppoudellaan. Rakastan nimittäin kirkkaita huulipunia, mutta en tykkää jännittää onko hampaissa huulipunaa ja onko puna kulunut rumasti. :)

 • Reply
  Riics
  2.2.2019 at 22:19

  Madaran tuotteet, erityisesti Nokkonen Daily Defense ja Nafhan arganöljy on molemmat jääneet pysyvästi käyttöön.

 • Reply
  Lumikukka Laakso
  2.2.2019 at 23:05

  Löysin viime vuonna Maria Badescuen Facial Spray Rosewaterin. Se on aivan ihana! Estää kasvojen kuivumista ja pitää kasvot kiiltävinä. Varsinkin talvisin ja kovina pakkasina, tuo tuote on paras. Lempihuulikiiltoni on aivan ehdottomasti ollut Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfection. Tuote tuli minua vastaan viime vuonna ja se on erittäin hyvä. Huulikiilto antaa sävyä ja kiiltoa huuliin ja se pysyy huulissa koko päivän! Nousi kerralla ykköseksi.

 • Reply
  Tuija
  3.2.2019 at 08:27

  Vieläkö ehtii mukaan arvontaan? Itselleni ei nouse niinkään esiin yksittäisiä tuotteita, vaan vuosi 2018 jää mieleen vuotena, jolloin ensimmäisen kerran todella kiinnostuin ihonhoidosta.

 • Reply
  Annie
  3.2.2019 at 08:32

  Itse tutustuin 2018 kasvoseerumeihin, joita tulen ehdottomasti jatkossakin käyttämään :)

 • Reply
  Jenna
  3.2.2019 at 08:33

  Sulla on ollut hyviä vitamiini juttuja . Mitä suosittelisit. Onko Solgar Vitamin hyviä?

 • Reply
  emma
  3.2.2019 at 09:54

  Weledan Skin Food! :-)

 • Reply
  Lumikukka Laakso
  3.2.2019 at 10:35

  Löysin viime vuomna Mario Badescuen Facial Spray Rosewaterin. Pitää kasvojen kuivuuden loitolla ja saa kasvot kiiltämään. Todella hyvä pakkasilla! Uudeksi meikkisuosikiksi nousi Clarinsin Instant Light Lip Perfection- huulikiilto. Tulee aivan ihanasti sävyä ja saa huulet kiiltämään! Vuonna 2018 aloin käyttämääm enemmän kasvonaamiota ja jäin niihin koukkuun! (Piti laittaa tämä kommentti uusiksi, koska ensimmäinen ei jostain syystä ilmestynyt.)

 • Reply
  Laura
  3.2.2019 at 13:57

  Cliniquen kosteuttavat kasvovoiteet ja seerumi jää huipuiksi, vakkariksi myös raskauden jälkeen, erityisesti muistutetaan surge sarjaa suosittelen lämmöllä. Kotimaisista luonnonkosmetiikoista voin suosittaa ekopharman ihania tuotteita vadelma, hilla ja mustaherukka, shampoo, hoitoaine, käsi- ja kasvovoide ja suihkusaippua edelleen käytössä, ihan huippuja, hyvä tuoksu ja niin, luonnonkosmetiikkaa ja kotimaista :)

 • Reply
  Laura
  3.2.2019 at 19:17

  Weledan Skin food

 • Reply
  NinniJ
  3.2.2019 at 20:20

  Mizon etanaseerumi on ehdoton suosikkini; ”löysin” tämän huipputuotteen v. 2018.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *