30.6.2019

Video: Näin saat kauniin rusketuksen

Kaupallinen yhteistyö, Vita Liberata

Miten syntyy täydellinen rusketus ilman aurinkoa? Katso videolta miten levitän itseruskettavan ja millä vinkeillä saan kauniin tasaisen rusketuksen.

Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet ovat olleet jo vuosia suosikkejani. Ihanat ihoa hoitavat itseruskettavat tuotteet saa tosi kauniin lopputuloksen aikaan. Vita Liberatan tuotteista ei myöskään jää ikävää hajua iholle laittamisen jälkeen, mitä monista muista itseruskettavista tulee.

Invisi vaahto on yksi ehdoton Vita Liberan suosikeistani. Sen avulla saan kauniin sävyisen rusketuksen ihan hetkessä, eikä se tahraa. Käytän sekä Medium että super Dark sävyjä. Super Dark on siitä ihana, että saan samantien tosi näyttävän rusketuksen ja medium puolestaan on hyvä ylläpitämään rusketusta.

Marula öljyä sisältävä Self tanning tinded lotion on uudempi suosikkini. Tässä on tumma sävy tuotteessa, jolloin näkee hyvin miten tuote on levittynyt. Laitan tätä itse illalla ja käyn aamulla kevyesti suihkussa, jonka jälkeen iholle jää mielettömän upea ja pehmeä päivetys.

Vita Liberatan valikoimaan on nyt tullut myös hurjan näppäriä itserusketusliinoja! Näitä lähtee mukaan meidän Nizzan reissulle, jolloin voin pitää päivetystä helposti yllä, mutta ei tarvitse kantaa isoja purkkeja mukana.

First picture, Roosa Rahkonen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Petra / Viilankantolupa
  30.6.2019 at 20:03

  Mä on varovasti ojentanut pikkurilliä itseruskettaville ja pohdin, pysyykö lupauksen mukaan 2-3 viikkoa kestävä ir merkittävästi pidempään kuin tavallinen – onko sulla kokemusta näistä?

  • Reply
   Mona
   1.7.2019 at 13:28

   Mulla Vitaliberatan tuotteet pysyy noin viikon parhaimmillaan ja sitten alkaa vähitellen haalentua. Erona moneen muuhun merkkiin mun iholla nämä nimenomaan haalistuu kauniisti pois eikä ns läntteinä ja täplinä mitä monet muut. Mutta ei kyllä tosi ruskeana säily koko kolmea viikkoa millään. Tosin tähän varmasti vaikuttaa myös omat tavat, esim hikoileeko ja treenaa paljon, ui, jne… Mutta jos et näitä ole vielä testannut, niin ehdottomasti kannattaa kokeilla!!!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *