12.6.2019

Handstand by Eevsku

Tilausuuden tarjosi Handstand by Eevsku 

Pääsin osallistumaan viime viikolla heittämällä kevään ja kesän inspiroivimpaan tilaisuuteen. Nimittäin ihanaakin ihanampi Eevsku järjesti pienelle porukalla aamiaistilaisuuden, jossa harjoiteltiin käsilläseisontaa ja herkuteltiin ihanan OHMYGOODNESSin aamupala.

Rakastan käsilläseisontaa, mutta raskauden jälkeen harjoittelu ja tekeminen on jäänyt minimiin. Oli ihan huippua päästä taas pitkästä aikaa kokeilemaan ja verestämään taitoja parhaimman opeissa. Matka on kyllä vielä pitkä siihen, että pysyisin edes muutaman sekunnin ylhäällä, mutta sitä kohti mennään.

Mikäli haluat myös päästä Eevskun opissa käsilläseisomaan niin suosittelen tilaamaan asap hänen valmennuksensa. 

Kiitos ihanat naiset aamun loistavasta seurasta ja OHMYGOODNESS mielettömän herkullisesta aamupalasta. Tässä vielä kuvapläjäys meidän menosta. Ihana Juuli toimi kuvaajana.

Kuvat, Juuli Rönka

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *