26.5.2019

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Vietimme tällä viikolla ensimmäistä kertaa meidän Content Corner toimistolla virallista tapahtumaa! Olen niin innoissani siitä miten huikeasti tämä ihana tila taittuu isommankin porukan tapahtumaan. Toki näin kesällä on helpompaa, kun ovia voi pitää auki ja terassille mahtuu hengailemaan. En muuten malta odottaa, että saadaan terassi kalusteineen kesäkuntoon, ihanaa!

Nyt järjestetyn after workin takana oli ihana pitkäaikainen yhteistyökumppani Eleven sekä Cloud Nine ja Fudge merkit. Cloud Nine suoristusrauta ja kiharruspuikko on vilahtanut täällä blogissa jo moneen kertaan ja oli tosi mielenkiintoista päästä kuulemaan tarkemmin tarinaa brändin takana. Nyt pääsin testaamaan myös Cloud Nine Original Iron rautaa, joka tuntui heti aivan huikealle. Itselläni on aiemmin ollut Eleveninkin myydyin rauta eli aivan super näppärä Cloud Nine C9 Touch Iron.

Monen tuntema Mikko Vainio oli antamassa meille vinkkejä hiustenlaittoon ja kihartamiseen. Yllä olevalla videolla näkyy Mikko loihtimassa taikojaan. Yksi parhaimmista vinkeistä oli muistutus siitä, että kiharoiden pitää antaa rauhassa “jäähtyä”. Itse haron melkein aina ihan liian nopeasti kiharat auki enkä anna niiden jäähtyä tarpeeksi.

Me haluttiin heti Kriseldan kanssa päästä testaamaan tuota ihanaa paksua Cloud Nine kiharrinta ja Kriselda loihtikin mulle ihan hetkessä huikeat kiharat!

Huom, kaikki Cloud Nine tuotteet ovat nyt Eleven valikoimassa -20% alennuksessa!! :) 

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Kriselda

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Elisa & Mikko

Cloud Nine valikoimasta löytyy myös hurjan näppärä Cloud Nine The O Pod lämpörullasetti. Perinteisistä rullista eroten nämä lämpenee vain neljässä sekunnissa!! Rullia on saatavilla eri kokoisia, joten näillä on helppoa luoda erilaisia lopputuloksia.

Kokosin tähän myös Cloud Nine C9 Touch Ironin ominaisuuksia, jota nyt innolla testailen enemmän itsekin. Videolla näkyy miten suoristin raudalla vain muutamassa minuutissa hiukset kiiltäviksi.

  • Ammattilaisten suosima rauta.
  • Keraamiset levyt tuovat hiuksiin upean kiillon.
  • 5 lämpötila-asetusta. Sopii myös hennoille hiuksille.
  • Sammuu automaattisesti oltuaan 30 minuuttia käyttämättömänä.
  • Kansainvälinen jännite mahdollistaa raudan käytön kaikissa maissa
  • Pitkä johto (3 metriä)
  • Takuu 2 vuotta

Itse olen käyttänyt sekä GHD suoristusrautaa että Cloud Nine touch rautaa ja täytyy sanoa, että Cloud Nine vei nopeasti voiton. Se tuntuu kädessä jämäkämmälle ja touch versiossa tykkään ihan älyttömästi sen nopeudesta.

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Content Cornerille suunnitellaan nyt lisää erilaisia tapahtumia. Toiveita saa laittaa tulemaan! Ajatuksissa on ainakin pienen kirpparin järjestämistä sekä erilaisia work shoppeja. :) Niin ihanaa, kun on kaunis toimistossa jossa voi olla huippujen tyyppien ympäröimänä. I love it!

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Hiusten suoristus & after work toimistolla

Kiitos vielä Eleven ihanasta illasta! ♥ 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *