8.5.2019

10 ihanaa lahjavinkkiä äitienpäivään

*sisältää mainoslinkkejä

10 ihanaa lahjavinkkiä äitienpäivään

Lahjavinkkejä äitienpäivään

Äitienpäivä lähestyy ja moni miettii mitä antaa rakkaalle äidille lahjaksi. Kokosin tähän 10 ihanaa vinkkiä, toivottavasti saatte näistä apua ja inspiraatiota! :)

1. Lahjakortti yhteiseen aikaan

Aika on aina kaikkein ihanin ja tärkein lahja. Uskon, että jokainen äiti arvostaa yhteistä aikaa rakkaiden parissa. Joten anna luovuutesi loistaa ja kehitä jokin ihana itsetehty lahjakortti, joka pitää sisällään laatuaikaa sinun kanssasi. Lahjakortti niskahierontaan (sinä tietysti hierojana), lahjakortti yhteiselle lounaalle, home spa- lahjakortti (sinä järkkäät kaikki puitteet) tai lahjakortti vaikka yhteiselle keramiikkakurssille! Vain mielikuvitus on rajana.

2. Koru tai Kivi

Korut ovat ajaton ja ihana lahjaidea. Kaunis rannekoru on ihana lahja, josta jää ihana muisto. Itse rakastan myös kauniita kiviä, joita voi käyttää niin koruissa kuin sellaisenaan esimerkiksi kotona sisustuksessa tai laukussa mukana kulkevana voimakivenä. Kivikauppoihin kannattaa mennä paikan päälle tutkimaan ja pitää mielessään mikä kivi tuntuu oikealta saajalle.

3. Hemmottelulahjakortti

Kaikki hemmottelulahjakortit ovat klassikko! Kasvohoito, koko vartalon hieronta, kuumakivihieronta, jalkahoito tai vaikka manikyyri. Hemmottelu on aina tarpeen ja on ihanan henkilökohtainen lahjansaajalle.

4. Itse tehty kortti

Itse tehdyt kortit ovat parasta maailmassa. Mikäli rahallinen budjetti on pieni, saat taatusti tavaraa paremman fiiliksen äidille, kun jaksat itse loihtia kauniin ja ajatuksella tehdyn kortin. Kirjoita runo, askartele kaunis kuvia ja sujauta kortti kauniiseen kuoreen. Avot!

5. Kirja

Kirjat ovat minusta yksi parhaimmista lahjoista jokaiseen tilanteeseen. Maailmassa on niin paljon ihania kirjoja, että jokaiselle löytyy taatusti se oikea yksilö lahjaksi. Kirja on myös siitä ihana lahja, että mikäli lahjan saaja syystä tai toisesta ei pitäisikään kirjasta on se aina helppo antaa kiertoon seuraavalle. Äitienpäivän lahjaksi

6. Kukkaset

Kukkaset ovat aina, siis ihan aina ihana lahja yksistäänkin! Kukkaset sopivat käytännössä tilanteeseen kuin tilanteeseen ja saa saajalle varmasti hyvän mielen.

7. Elämyslahjat

Elämyslahjoilta löytyy valtava määrä huikeita lahjaideoita. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan valikoiman. Tässäkin voi hyvin yhdistää lahjaan yhteistä aikaa, jos ostaa lahjakortin niin, että pääset itse myös mukaan osallistumaan elämykseen.

8. Itse tehty maalaus/piirros

Mikäli olet taiteellisesti lahjakas (meistä jokainen on), niin mikä onkaan ihanampi lahjaidea, kuin maalata äidille taulu tai tehdä kaunis piirros. Mikäli tuotos on mielestäsi onnistunut, kehystä se ja anna kaunis taulu lahjaksi äidille! :)

9. Kosmetiikkaa

Kosmetiikan rakastajana minun on myös vinkattava kosmetiikasta, koska uskon hyvin monen siitä ilahtuvan. Yritä vaivihkaa selvitellä äitisi suosikkeja kosmetiikka brändien saralta ja hanki jokin ihana ylellinen ihonhoitotuote tai vaikka tuoksu. Suosittelen käymään kivijalkaliikkeessä, josta saat ammattiapua kosmetiikan valintaan. Kerro hieman äidistäsi ja osaava myyjä kertoo mielellään ihanimmat ja uusimmat trendivinkit kosmetiikasta, joka voisi sopia juuri sinun äidillesi.

10. Kehystetty valokuva

Valokuvat ovat ihania ja mikäli sinulla sattuu olemaan jokin kaunis kuva sinusta ja äidistä teetä se ja laita kehyksiin. Saat taatusti äidin onnelliseksi kuvalahjalla.

Mikä on sinun lahjavinkkisi äitienpäivään? Onko sinulla jotain perinteitä äitienpäivän lahjan kanssa? :)

10 ihanaa lahjavinkkiä äitienpäivään

10 ihanaa lahjavinkkiä äitienpäivään

Hame ja paita saatu Arket / My dress & shirt gifted from Arket
(skirt *HERE / shirt *HERE)

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Daphnion
  8.5.2019 at 20:53

  Ollaan tultu siihen tulokseen, että mein äidit ei tarvi mitään tavaraa. Kutsuttiin molemmat kotiimme pizzalle äitienpäivänä. :)

  • Reply
   Mona
   8.5.2019 at 21:36

   Aivan ihana idea!!!<3:)

 • Reply
  Tuula Brusila
  8.5.2019 at 21:56

  Lspsenlapseni Kasper soitti tänään ja ilmoitti: haluan mummi äitienpäivänä valmistaa äidille ja sinulle päivällisen
  Hyvää äitienpäivää Mona

  • Reply
   Mona
   10.5.2019 at 10:09

   Ihana Kasper <3 Ja kiitos ihana Tuula, kun jätit kommenttia <3 :) Ihanaa äitienpäivää sinne myös <3

 • Reply
  Tiina/Fit Fat Mama
  9.5.2019 at 10:12

  Voi mitkä ihanat kuvat ja kivoja lahjavinkkejä :)
  Itekin just postasin äitienpäivälahja vinkin varsinkin sellaisille mammoille, jotka sanovat että en ikinä tarttee mitään
  https://blogit.terve.fi/fitfatmama/aitienpaiva-vinkki-joka-ei-ole-turhaa-tavaraa/

  • Reply
   Mona
   10.5.2019 at 10:09

   Jeeee! <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *