5.5.2019

Vappu 2019

Tämän vuoden vappu oli tuttuun tapaan rauhallinen, mutta aivan ihana. Saatiin äiti ja isäpuoleni meille viettämään meidän kanssa vappua ja pieni mies oli tästä tietysti aivan onnessaan. Eetu järjesti vappupäivänä aivan huikean herkullisen brunssin alusta alkaen itse. Me äidin kanssa makoiltiin sängyllä ja parannettiin maailmaa. Huikeaa, kun on ruuanlaittoa rakastava mies! :D

Torstaina oli tarkoitus palata normaalisti arkeen ja työlista näytti pitkältä. Keskiviikko ja torstain välisenä yönä kuitenkin universumi astui väliin. Vietin nimittäin koko yön vessassa oksentaen. Aivan järkyttävä yö!! Tiistaina aamulla söin vappubrunssilla ostereita ja oma vahva mutu tuntumani on, että sain niistä noron. Noin kymmenen tuntia makasin vain suihkun lattialla, jonka jälkeen siirryin pienessä koomassa sänkyyn. Koko torstain nukuin enkä saanut syötyä yhtään mitään. Heikko olo on jatkunut vielä viikonloppuun asti ja oikeastaan vasta tänään sunnuntaina alan olla paremmassa energiassa. Eilen illalla sain syötyä hiukan ja se varmasti teki hyvää vaikka olo syömisen jälkeen ei ollut paras. Nyt yritän tankkailla smoothieita ja muuta helposti sulavaa.

Voin vannoa, etten tule enää ikinä koskaan syömään ainuttakaan osteria, vaikka niistä kovasti pidänkin. Huh mikä järkyttävä yö. Kyllä on koko viikko harmittanut, kun taas meni monta päivää puolikuntoisena. Tuntuu, että viimeisen parin vuoden aikana on saanut jo tottua kaikkeen sairasteluun ja väsymykseen. Eilen tulikin hetkellinen maansa myynyt olo, kun marttyyrinä mietin, että olenko koskaan enää entinen energinen itseni… :D Onneksi tänään kaikki näyttää jo taas valoisammalle. ;)

Elämä on vaiheita eikä mikään vaihe kestä loputtomiin. Pikkulapsiarki saattaa toisinaan tuntua rankalla, mutta onneksi se aina kuitenkin antaa enemmän kuin ottaa. Pitää vaan säännöllisesti muistuttaa itseään, että tämäkin vaihe elämässä tulee menemään tosi nopeasti ja kohta jo ikävöin näitä vuosia.

Toivottavasti teidän vappu sujui ihanasti!

Ps. Muistakaa kurkata aiemmi postaus Dermosil tuotteista!! :) ♥

*saatu/gifted
( my outfit: skirt, *KappAhl / shirt, *KappAhl // Lionel’s outfit: Jeans, HM / Body, *Newbie )

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *