7.12.2017

5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
postaus sisältää alekoodin

5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon @monasdailystyle

Hiusten hoito on nyt itsellä todella pinnalla. Aika tarkka kolme kuukautta synnytyksen jälkeen alkoi kutrit tippua ihan urakalla. Moni varoitteli tästä jo etukäteen, joten en pelästynyt ensimmäisiä hiustuppoja, kun niitä alkoi lähteä pesun yhteydessä. Raskauden aikanahan hiuksia ei lähtenyt lainkaan. Nautinkin koko raskauden ajan todella tuuhean tuntuisesta tukasta.

Hiusten tippuessa on aika laittaa taas rutiinit hiusten hoidossa kuntoon. Hiusaiheisia postauksia on tulossa jatkossa taas enemmän, kun tulee itse kiinnitettyä niihin extra huomiota.

Keräsin tähän 5 omaa vinkkiäni hiusten hoitoon liittyen, joilla olen huomannut olevan paljon vaikutusta siihen, että hiukset pysyvät hyvässä kunnossa.

1. Pidä hiusten pesuväli mahdollisimman pitkänä

En ole koskaan pessyt hiuksia päivittäin, mutta varsinkin nyt yritän pitää ainakin pari kolme päivää väliä hiustenpesun välissä. Hiustenpesun yhteydessä kannattaa aina myös lopuksi kastaa hiukset mahdollisimman kylmällä vedellä.

2. Käytä muotoilurautoja maltilla

Päivittäinen muotoilurautojen käyttö kannattaa säästää myöhemmälle. Aina kuumia rautoja käyttäessä on hyvä muistaa myös hyvä suojatuote hiuksiin.

3. Kiinnitä hiukset yöllä kevyelle letille tai löysälle nutturalle

Olen itse huomannut, että hiukset on todella tärkeää laittaa kevyesti kiinni yöllä. Avoinna olevat kutrit hankautuu tyynyllä ja katkeilee helposti.

4. Muista juoda paljon vettä ja syö hyviä rasvoja riittävästi

Mikäli veden juonti ja ruokavalio on retuperällä on tosi vaikea saada hiuksia hyvään kuntoon. Tämä on siis kaiken a ja o.

5. Tee säännöllisesti tehohoito hiuksille

Viimeisenä vielä ihanat hiuksia hemmottelevat tehohoidot. Pyrin itse tekemään vähintään kerran kahdessa viikossa tehohoidon, mutta useamminkin voisi tehdä. Erilaisia tehohoitoja on vaikka miten, mutta ihan kunnon öljyhoito on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tehokas!

5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon @monasdailystyle

Hiustenhoitotuotteiden puolella olen nyt testaillut paljon uusia juttuja. Maria Nilan* vegaaniset tuotteet sain alkusyksystä testiin ihanan eleven.fi kauneuden verkkokaupan kautta* ja olen tykännyt tosi paljon, joten pyysin saada samalaisen paketin myös teidän kesken arvottaksi:)

Tutustuin tosiaan nyt vasta tuotteita kokeillessani Maria Nilan brändiin paremmin. Kyseessä on hiustuotemerkki, joka panostaa tuotteiden laatuun ja toimivuuteen.  Maria Nilan tuotteet ovat myös 100% vegaanisia! Merkin tuotteet on luokiteltu hiustyypin mukaan ja valikoimasta löytyy kaikenlaisille hiuksille omat aineensa.

Onko Maria Nilan tuotteet teille entuudestaan tuttuja? Jos ei niin suosittelen tosi lämpimästi testailemaan. Kaikki purnukat ovat mielestäni myös tosi kauniita yksinkertaisen muotoilun vuoksi.

Nyt testissäni on ollu kuiville ja värjätyille tarkoitettu sarja, jota lämpimästi voin suositella. Seuraavaksi testiin menee ehdottomasti hiustenlähtöön tarkoitettu sarja;)

True soft condition*

Omille hiuksilleni hoitoaineessa tärkein osuus on sen kosteuttava ja hiuksia siloittava vaikutus. Hiustenpesu ilman hoitoainetta ei tule koskaan kuuloonsa. Maria Nilan Care True Soft Colour Guard Conditioner luvataan ravitsevan kuivia hiuksia sekä vähentävän pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Hoitoaine sisältääkin omaa lemppariani arganöljyä.

True soft mask*

Ihana ja tehokas hiusnaamio on koti span ehdoton must have. Maria Nilan True soft mask sopii loistavasti kuiville hiuksille tuoden kiiltoa. Se myös auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

True soft shampoo*

Viimeisenä vielä sarjan shampoo. Shampoo on sulfaatiton ja pesee hiukset hellävaroen. Kosteuttava ja hoitava, arganöljyä ja leväuutetta sisältävä koostumus sisältää Colour Guard Complex -yhdisteen, joka auttaa parantamaan myös hiusvärin kestoa samoin, kuin sarjan hoitoaine ja naamiokin.

Instan puolelle tulossa näistä siis tulossa arvontaa pian, joten laittakaahan @monasdailystyle ylös ja käykää osallistumassa mikäli Maria Nilan tuotteet kiinnostaa! :)

eleven.fi * tarjoaa nyt myös Mona’s Daily Style blogin lukijoille koodilla MONA11 11% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista 14.12 asti! :) Vielä ehtii hyvin tilata myös kosmetiikkaa joululahjaksi itselle tai ystävälle;)

5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon @monasdailystyle

5 vinkkiä pitkien hiusten hoitoon @monasdailystyle

#monashairXannika

Kuvien ihanat letit taikoi luottokampaajani Annika. <3 Varatkaahan pikimiten Annikalta aikaa juhlakampauksiin, jos haluat upean lopputuloksen vielä viimeisiin pikkujouluihin. Järjestetään Annikan kanssa nyt aivan ihania arvontoja instan puolella ennen joulua, joten kannattaa käydä osallistumassa niihinkin. Meillä on Annikan kanssa vaikka mitä kivoja suunnitelmia hiusten suhteen, enkä malta odottamaan, että päästään toteuttamaan niitä kaikkia! :)

Mutta nyt toivot

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jonnaerika
  7.12.2017 at 10:14

  Mistä tuo sun pojan ihana pipo on ostettu? :)

  • Reply
   Mona
   7.12.2017 at 10:23

   Tää on Name it:n tän talven mallistosta! :)

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  7.12.2017 at 12:12

  Mulla on tällä hetkellä itseasiassa etsinnässä uudet hiustuotteet, koska edellisten valmistus lopetettiin tuotekehittelyn vuoksi. Olin niihin todella tyytyväinen ja valmistajan toinen vaihtoehto ei ihan täytä odotuksia. Voisin melkein testata näitä, koska mielelläni käyttäisin jatkossakin luonnonmukaisia tuotteita.

  Saamalla on taas tosi ihana pipo. <3

  • Reply
   Mona
   7.12.2017 at 13:40

   Suosittelen kyllä testaamaan, oon tykännyt hurjasti :) Ja extra mukavaa, kun on vielä lähinaapurissa kehitettyjä tuotteita <3 :)
   Täällä ollaan pikkuisen hurahdettu noihin tupsupipoihin ;) Tuo pipo on Name it merkin!

 • Reply
  Kikaltsu
  8.12.2017 at 20:12

  Olisi itselläkin tavoitteena ettei pesisi joka päivä tukkaa, mutta en vain urheilujen jälkeen voi olla pesemättä…
  En vain tajua miten voi olla pesemättä hiuksia kun käy kunnolla hikoilemassa..?

  • Reply
   Mona
   8.12.2017 at 20:20

   Mulla riittää välillä ihan vaan huuhtelu kylmällä vedellä. Monet turvautuu myös ihan kuivashampooseen päivittäin. Itselläni ei kuitenkaan hikoile päänahka niin, että jäisi etovaksi hiukset treenien jälkeen. Tosin eipä ole hetkeen tullut treenattuakaan mitenkään kovin intensiivisesti :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *