12.1.2019

Munakas + Matcha tee aamupalaksi

Ruokapostauksia on toivottu taas tosi paljon IG Storyn (@monavisuri) puolella ja yritän taas tehdä useammin niitä tänne blogiinkin. IG:n puolella arjen ruokia näkyy säännöllisesti siellä täällä, joten kannattaa laittaa IG seurantaa mikäli tosi helpot ja terveelliset ruuat kiinnostaa.

Tänään tein tämän munakkaan aamupalaksi ja herkuttelin myös aivan ihanalla Matcha teellä. Kauniin ja ihanan Karitan suosituksesta olen myös ihastunut täysin Clearspring merkin matchaan, jota löytyy esimerkiksi Ruohonjuuresta.

Munakas + Matcha tee aamupalaksi

Munakas
2 kananmunaa
Voita
Pinaatti
1/2 sipuli
Valkosipulijauhetta
Korianterijauhetta
Basilikaa tuoreena päälle

Paistoin ensin sipulin ja pinaatin voissa. Sen jälkeen lisäsin ne kulhoon kahden kananmunan kanssa ja sekoitin. Lisäsin koko setin pannulle ja paistoin jokusen minuutin per puoli. Päälle heitin vielä tuoretta basilikaa.

Matcha tee
Vesi n. 1.5dl
Kookosmaito kermainen osuus n. 2rkl
Hunaja n 1tl
Matcha 1tl

Kuumensin pannulla sekä kookosmaidon kermaisen osuuden ja veden. Lisäsin kuuman nesteen blenderiin ja sinne myös hunajan sekä matchajauheen. Blenderillä koko setti tasaiseksi ja sitten vaan nauttimaan IHANA ja terveellinen matcha tee.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *