7.12.2018

Pikkujoulut Hangossa

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Tapahtuman tarjosi KappAhl

Aivan mieletön aloitus tälle viikolle! Pääsimme nimittäin ihanien naisten kanssa viettämään KappAhl & Sofia Ruudun järjestämänä pikkujouluja Hankoon tiistaina. Ohjelma oli täydellinen! Rentoa hengailua upeiden naisten seurassa, hemmottelua, hyvää ruokaa ja pisteenä ii:n päälle karaoke pyjamabileissä!!!

Lähdimme Kovasen kyydillä Hankoa kohti  ja matka taittui kolleegoiden kanssa puhuessa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Hangossa majoituimme Hotelli Regattassa. Pääsin heti alkuun Regatta Spa:ssa kasvohoitoon. Ihana tunnin pituinen kasvohoito piti sisällään niin nokkosnaamiota, jalkahierontaa, kuin taivaalliselta tuntuvan päähieronnan. Olin tunnin jälkeen aivan toisessa maailmassa. Bettina oli todella taitava ja tämä hoito oli mitä parhain aloitus ihanalle getawaylle.

Hoidon jälkeen syötiin pientä välipalaa ja otettiin paljon valokuvia kauniissa miljöössä. Voin todella lämpimästi suositella Regatta Spata kaikille, jotka haluavat pienen irtioton arjesta, mutta eivät ehdi kuitenkaan lähteä kovin pitkälle.

Hoitojen jälkeen suuntasimme laittautumaan hotellin puolelle huoneisiin ja siirryimme illalliselle ravintola Brasserien puolelle. Reilu kolme tuntia illallisella meni aivan siivillä jutellessa ihanien naisten kanssa.

Koko reissun paras osuus oli kyllä vielä edessä sillä meille oli varattu upea sviitti merinäköalalla ylimmästä kerroksesta, jossa pyjamabileet käynnistyivät. Sviitti oli täynnä herkkuja ja kaiken kukkuraksi pääsimme laulamaan karaokea. Olen maailman huonoin laulaja, enkä koskaan innostu karaokesta, mutta toisin oli tässä porukassa. Voi apua miten paljon nauroimme. Mahat kipeinä ja vedet silmissä. Aivan paras ilta pitkään aikaan!

Aamulla pääsimme merijoogaan Span puolelle, jonka jälkeen vielä syötiin hotellilla aamiainen. Ihanan reissun jälkeen oli kyllä rentoutunut olo tulla taas takaisin kotiin.

Iso iso kiitos KappAhl huikeasti järjestetystä matkasta. Tämä oli kertakaikkisen ihana irtiotto arjesta ja tuli kiireiseen loppuvuoteen todella tarpeeseen. Samalla sai nollattua ajatuksia ja kroppakin sai ihan uutta energiaa.

Kaikki matkan kuvat on ottanut äärimmäisen taita Juuli Rönkä. Itse keskityin kuvaamaan matkasta vlogia! Yritän saada sen pian tulille. Nyt toivotan mitä parhainta viikonloppua kaikille.

Ps. Hangon getaway ei olisi lainkaan huono joululahjaidea vaikka puolisolle!! ;)

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Pikkujoulut Hangossa with KappAhl

Kaikki kuvat, Juuli Rönkä

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *