5.11.2018

REHELLISTÄ PUHETTA PALAUTUMISESTA I Leeni & Mona

Leeni & Mona,  Paremman lapsiarjen puolesta on täällä taas! Tällä kertaa puhetta siitä miten me palauduttiin synnytyksestä. Ensimmäisenä vuorossa keskustelua Leenin palautumisesta. Tervetuloa taas mukaan ja muistakaa, että kommentit on aina tervetulleita. Kanavan saa helposti seurantaan Youtuben puolella klikkaamalla seuraa- nappia! ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kia
    5.11.2018 at 15:31

    Tutun kuuloisia vaivoja kyllä. Juurikin tuo hiusten rasvoittuminen, hormooninäpyt mitä ihmeellisimmissä paikoissa, pissankarkailu. Erkaumaa minulla oli, mutten ole koskaan käynyt sitä ammattilaisella näyttämässä, mikä pitäisi varmaan nyt reilun vuoden jälkeen synnytyksestä ehkä tehdä. Ja kyllä…kengänkoko kasvoi 38:sta 39:iin. Alkuun luulin vain turvotukseksi, mutta sittemmin täytyi myydä lähes kaikki kengät kun eivät yksinkertaisesti tuntuneet hyviltä. Sitä en olisi ikinä uskonut itselleni käyvän. Täytyy toivoa, jos joskus lisää lapsia siunaantuu, ettei käy samalla tavalla :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *