23.10.2018

Carita & Mona IG Live

Carita & Mona IG Live

Bloggaamisen parhaita puolia on ihanat ihmiset, joita olen blogin kautta saanut elämääni. Monta rakasta sydänystävää ja yksi heistä on Carita, jonka kanssa ollaan nyt alettu silloin tällöin tekemään yhdessä kuvauspäiviä ja IG Storyyn videoita! Ollaan molemmat Caritan kanssa päätoimisia yrittäjiä ja saadaan itse suunnitella työaikataulumme, jonka puolesta näitä kuvauspäiviä on helppo järjestää.

Helsinkiin muuton yksi ihanimmista puolista onkin se, että nyt lähellä on monta rakasta kolleegaa, joiden kanssa tehdä yhdessä töitä. Puhuimmekin eilen IG Livessä nimenomaan bloggaamisesta. Mistä on lähdetty ja mihin on tultu? Mikä on parasta ja mikä puolestaan kurjinta? Entä mitä bloggaajan työhön kuuluu? IG Live on vielä muutaman tunnin näkyvillä, mutta sen voi katsoa myös Youtubesta tämän viikon ajan! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *