17.10.2018

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Kaupallinen yhteistyö,  YA naturae

Luonnonkosmetiikan uutuuksia YA Naturae

Luonnonkosmetiikkaan liittyen toivotaan koko ajan enemmän vinkkejä ja nyt saan ilokseni kertoa taas yhden suosikkimerkkini uutuuksista teille! Nimittäin YA Naturea tuoteperhe sai juuri lisäystä kahdella ihanalla uudella tuotteella. Aikaisemmin olen kirjoittanut Ihonhoidon kulmakivet ja YA Naturae lempparit– postauksessa tästä kattavasta sarjasta ja tuon jälkeen olen monen tutunkin kuullut kehuneen YA Naturaen tuotteita. Erityisesti puhdistusvaahto, silmänympärysvoide sekä risiiniöljy ovat saaneet paljon kehuja. Ja kukapa ei rakastaisi puhdasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa, jolla on ilo hoitaa ihoa?

Ensimmäinen uutuuksista on luomupellavaöljyä sekä huikeaa hyaluronihappoa sisältä mieletön seerumi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämän tuotteen aineet ovat aivan huippuja. Olen seerumien suurkuluttaja talvella ja on aina ilo saada laadukas seerumi luonnonkosmetiikan puolelle. Olisin ollut otettu jo luomupellavaöljystä ja mustaherukansiemenöljystä, mutta niiden lisäksi uusi seerumi saa isoa kiitosta kauniista ja tyylikkäästä lasisesta pipettipullosta. Tällä 30ml kokoisella pakkauksella on hintaa 19,90€ mikä on mielestäni todella kohtuullinen hinta laadukkaalle luonnonkosmetiikan seerumille. Seerumi on riittoisaa ja se levittyy hyvin kasvoille ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Kokeilin seerumia myös aamulla meikin alla ja se toimi siinäkin loistavasti yhdessä kosteusvoiteen ja primerin kanssa. Illalla lisään seerumin kasvoveden jälkeen ennen kosteusvoiteita. Tämä seerumi jättää ihon niin kevyen ja heleän tuntuiseksi, että suosittelen kokeilemaan myös korealaisesta kosmetiikasta tuttua kerrostamista. Yhden kerroksen jälkeen voi rohkeasti ainakin illalla laittaa vielä toisen kerroksen. Oma ihoni ihan imaisee kaikki ihanat kosteuttavat tuotteet näin syksyllä, kun sisäilma kuivattaa ihoa.

Toinen uusi tuote eli YA Naturae vartalovoi erityisesti kuivalle iholle pitää seerumin tavoin sisällään mielettömiä raaka-aineita mukaanlukien luomutyrniöljyn. Tuotetta riittää hyvin pieni määrä, joilloin se imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. Kun haluaa hemmotella itseään kunnolla, suosittelen käyttämään tätä tuotetta reilusti ja samalla tekemään kevyen itsehieronnan. Rentouttaa taatusti ja iho nauttii extrakosteudesta.

Voiteessa on mieto ominaistuoksu mehiläisvahasta ja luomutyrniöljystä johtuen. Jos haluaa saada voiteeseen pienen lisätuoksun, niin 100% eteeriset öljyt on siihen tarkoitukseen oivia. Esimerkiksi laventelia voi käyttää pieniä määriä iholla ja se on erityisesti illalla aivan ihana rentouttaja. Itse tiputan laventelia myös tipan silloin tällöin lakanalle.

Kaikki ihanat YA Naturaen tuotteet on Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niitä löytyy Yliopiston Apteekeista sekä Ego-myymälöistä ja verkosta ya.fi. Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tiesittekö, että myös koko YA Naturae sarjan myynnistä tullut tuotto käytetään suomalaisen tutkimuksen ja opetuksen hyväksi? :) Aika huikeaa!

Kurkkaathan tänään Instagramin puolelle sillä siellä on nyt mahdollisuus voittaa nämä kaksi ihanaa uutuutta itselleen testiin.

Luonnonkosmetiikan uutuuksia YA Naturae

“YA naturae on sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, johon kuuluu ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle. Tuotteet sisältävät kotimaisia raaka-aineita mm. ihoa uudistavaa koivumahlaa sekä mustaherukka- ja puolukansiemenöljyä. Kaikilla tuotteilla on Ecocert Natural and Organic -sertifikaatti ja ne sisältävät yli 10 % luomuainesosia. YA naturae -tuotesarja valmistetaan Suomessa.”

Luonnonkosmetiikan uutuuksia YA Naturae

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *