19.2.2018

Ihonhoidon kulmakivet ja YA Naturae lempparit

Ya naturae @monasdailystyle

Kaupallinen yhteistyö, YA naturae

Jokaisen tärkein asuste on hymy, mutta sen lisäksi hyvin hoidettu iho on myös iso juttu kauneudenhoidossa. Kaunis ja heleä iho on perusta hyvälle meikille ja myös itsetunnolle. Huomaan, että laiminlyödessäni ihonhoitoa on  olo kokonaisvaltaisesti paljon nuutuneempi. Kerron tänään videolla yhteistyössä ihanan YA naturae kanssa omista ihonhoitoni kulmakivistä ja pohdin miksi käytän paljon luonnonkosmetiikkaa.

Ihonhoito on ollut itselleni jo nuoresta asti tärkeää. Teininä vaivasi ajoittain näppylät ja nyt aikuisena huomaan ihon reagoivan erityisesti väsymykseen, stressiin ja huonoon ilmanlaatuun. Hyvillä tuotteilla on iso rooli ihonhoidossa. Kun iho voi hyvin, on sitä helppo meikata ja kaunis meikki puolestaan vaikuttaa aina positiivisesti omaan fiilikseen.

Pääsin syksyllä testamaan ensimmäistä kertaa YA naturaen tuotteita, joihin ihastuin heti. Alkuvuodesta sain vielä sarjan loputkin tuotteet testiin ja ehdotin yhteistyötä näiden ihanien tuotteiden kanssa. Olinkin super iloinen, kun päästiin YA naturaen kanssa toteuttamaan tätä postausta. Sarjan tuotteet ovat olleet tähän asti ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan parhaita luonnonkosmetiikan tuotteita, joita olen testannut.  Näistä on ihana vinkata, kun tuotteet sopii jokaiselle kukkarolle eikä laadusta kuitenkaan tarvitse tinkiä lainkaan.

Listasin alle tarkemmin tietoa sarjan tuotteista ja videolla puolestaan kokosin omat lempparini.

Ya naturae @monasdailystyle

Ya naturae @monasdailystyle

Hoitoöljy

YA naturae sarjan uutuutena on juuri lanseerattu ihana hoitoöljy! Kröhöm, ei liene yllätys kenellekään, että innostun öljyistä;) Luomulaatuinen risiiniöljy on kynsien, hiusten ja erityisesti ripsien ihmeöljy! Moni on saanut ihan huikeita tuloksia ripsien vahvistumiseen ja kasvamiseen risiiniöljyllä. Mikäli haluaa eroon ripsiväreistä niin tässä on loistava vinkki projektiin.

Itse rakastan käyttää tätä rutikuiville kynsinauhoille. Myös hiukseni rakastaa risiiniöljyä ja nyt synnytyksen jälkeisen hiustenlähdön takia pitääkin ottaa taas kuurina risiiniöljy käyttöön. Risiiniöljy sisältää todella ravintopommia risinoleiinihappoa sekä E-vitamiinia, jotka parantavat kosteuden säilymistä ihossa ja parantavat ihon hiussuoniston verenkiertoa.

Plussaa YA naturaen risiiniöljy saa tummasta lasipullosta. 50 ml pullosta riittää todella pitkään, sillä pienellä määrällä pääsee pitkälle.

Ya naturae @monasdailystyle

Ya naturae @monasdailystyle

Suihkugeeli

Yksi kaikkien aikojen suosikkini suihkusaippuoista. Tästä on käytössä jo toinen purkki. Ihan mielettömän ihana tuoksu (vaniljaa ja kookosta) ja tätä suihkusaippuaa tekisi joka kerta mieli syödä:D Iho jää pehmeäksi ja kostean tuntuiseksi. Suihkugeeli sisältää ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta ja uudistavaa koivunmahlaa ja ravitsevaa kookosöljyä.

Ya naturae @monasdailystyle

Seka- ja normaali iho Yövoide

 Yövoide sisältää oliivi-, manteli- ja ruusunmarjaöljyä sekä mustaherukansiemenöljyä, jotka elvyttävät ja hoitaa ihoa koko yön. Kaura- ja koivunmahlauute puolestaan rauhoittavat ihoa. Ihana hoitava koostumus, eikä ärsytä herkkää ihoa.

Kuiva iho Päivävoide

Auttaa kuivaa ihoa palauttamaan kimmoisuuttaja pehmeyttä. Ihanina raaka-aineina käytetty mm. manteliöljyä ja sheavoita. Mieto tuoksu ei häiritse herkkääkään nenää.

Ya naturae @monasdailystyle

Seka- ja normaali iho Päivävoide

YA naturae päivävoide normaalille ja sekaiholle oli voiteista oma suosikkini. Se sopii loistavasti meikin alle ja jättää ihon kostean tuntuiseksi ilman tahmaisuutta. Myös tässä on ihana raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole lainkaan liian voimakas. Raaka-aineina on käytetty  mustaherukansiemen- ja ruusunmarjaöljyjä sekä kaurauutetta ja koivunmahlaa.

Kuiva iho Yövoide

Ihana täyteläinen voide, joka on omiaan talvella käytettäväksi. Voide sisältää sheavoita, hyaluronihappoa sekä puolukan- ja auringonkukansiemenöljyä, jotka tehokosteuttavat ja suojaavat ihoa. Kaura- ja koivunmahlauute puolestaan rauhoittavat myös tässä tuotteessa herkkää ihoa ja auttavat ihoa uudistumaan. Sanoisin, että tämä on monen herkän suomalaisen ihon luottotuote. Kuivaihoisten kannattaa ehdottomasti testata!

Ya naturae @monasdailystyle

Ya naturae @monasdailystyle

Huulivoide oliivi, jojoba

Ihanan samettinen ja paksu huulivoide, joka jättää huulet pehmoisiksi. Häivähdys vadelmantuoksua, mutta ei lainkaan liian vahvasti. Itse en voi sietää, jos huulituotteet tuoksuu liikaa. Tässä on juuri sopiva mieti tuoksu. Tuotteen sisältämä mehiläisvaha ja e-vitamiini tuo huulille suojaa ja oliivi-ja  jojobaöljy sekä sheavoi puolestaan kosteutuksen. Ehdottomasti talvella loistava huulivoide, joka kannattaa olla aina laukussa mukana.

Ya naturae @monasdailystyle

Silmänympärysvoide, mustaselja

Mielettömän ihana ja hyvin levittyvä silmänympärysvoide, joka on yksiä parhaita testaamiani. Hoitaa herkkää silmänympärysihoa eikä tuoksu miltään. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Tuotteen sisältämä mustaseljauute vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Voide imeytyy hyvin, jonka vuoksi se sopii mielestäni loistavasti myös meikin alle, koska se ei jää yhtään paakkumaiseksi tai liian tahmaiseksi iholle.

Ya naturae @monasdailystyle

Vartalonkuorinta omena, mustaselja 

Loistava vartalonkuorinta, joka sopii monen iholle. Samalla tehokas, mutta silti hellävarainen myös herkemmälle iholle.  Kuorivina ainesosina toimivat ympäristöystävällinen piidioksidi sekä AHA-hapot. Kuorinta sisältää myös aineenvaihduntaa vilkastuttavaa vihreä tee- sekä mustaseljauutetta.

Vartalovoide kehäkukka, ruusunmarja

Mielettömän ihana kosteusvoide, joka tekee ihosta ihan samettisen pehmoisen tuntuisen ja tuoksuu melkein liian hyvälle. Voide jättää ihon hoidetun tuntuiseksi. Voide on todella täyteläisen tuntuinen ja tämä onkin mielestäni omiaan levittää iholle kuuman suihkun päätteeksi ennen nukkumaan menoa, jolloin se saa hoitaa yön aikana vartalon ihoa.

Ya naturae @monasdailystyle

Silmämeikinpoistoaine auringonkukka, koivu

Hoitava, mutta silti tehokas silmämeikin poistoaine, jossa auringonkukkaöljyä ja kuivumahlauutetta. Hajusteeton tuote, joka sopii myös herkemmille silmille.

Ya naturae @monasdailystyle

Pictures, Mekke Aminoff & me / editing me

Puhdistusvaahto kasvoille mustaherukka, ruusunmarja

Ihana puhdistusvaahto, joka jättää ihon puhtaaksi, mutta silti kostean tuntuiseksi. Tätä on itselläni menossa jo toinen pullo. Ihana perus putsari joka hoitaa moitteetta asiansa. Puhdistusvaahto sisältää mustaherukansiemen- ja ruusunmarjaöljyjen omega-rasvahappoja, jotka kostuttavat ihoa. Ruiskukkauutetta ja koivunmahla tuovat puolestaan ihoon pehmeyttä. Itselleni on tärkeää, että putsari on tehokas, mutta ei silti jätä ihoa kiristävän tuntuiseksi. Tämän kanssa meikinpuhdistuksen jälkeen iho on ihanan freshin tuntuinen.

Kasvovesi mustaherukka, ruusunmarja

Todella hellävarainen ja hajusteeton kasvovesi, jolla olen lotrannut paljon. Sain hyvän vinkin kosmetologiltani Minnalta käyttää enemmän kasvovettä antamaan kasvoille janojuomaa. Se virkistää kasvoja ja hävittää pienetkin pintakuivuudet. YA naturaen kasvovesi on hajusteeton ja hyvin myös herkemmälle iholle.

Täytyy sanoa, että olen hurjan iloinen että meille on tullut sertifioidun luonnonkosmetiikan valikoimaan edullinen ja laadukas sarja, joka on vielä kotimainen. Uskon, että näiden myötä entistäkin useampi innostuu luonnonkosmetiikasta! :) Ihanaa, että nyt myös apteekista saa luonnonkosmetiikkaa. Ennen jotenkin tuntui, että ei voinut puhua luonnonkosmetiikasta ja apteekeista samassa lauseessa, mutta nyt on sekin homma korjattu ja vielä näin ihanalla sarjalla – jes!

Mikäli haluat kokeilla YA naturaen tuotteita, niin nyt kannattaa laittaa tilausta menemään, sillä koodilla
MONA20 saa -20 % alen kaikista sarjan tuotteista 19.-28.2 välisenä aikana!
(koodi käy verkkokaupan kautta tehtyihin tilauksiin ja syötetään ostoskorissa)

Käykää myös Instagramin puolella osallistumassa ihanaan YA naturae arvontaan.♥

Putsari, kasvovesi ja suihkugeeli on ainakin sellaisia, joita tulee käytettyä jokapäiväisessä ihonhoidossa paljon, joten niitä kannattaa laittaa tilaukseen vaikka muutama varallekin.:)

YA naturae tuotteet löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego-myymälöistä ja verkkokaupasta ya.fi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *