5.9.2018

Onnellinen yrittäjä

Mahtavaa yrittäjänpäivää kaikille meille yrittäjille! 

Yrittäjäksi ryhtyminen on ollut yksi parhaimmistä päätöksistäni. Alunperin omat unelmani ja työhaaveeni olivat hyvin erilaiset, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen siihen mihin elämä minut vei. Yrittäjyydessä on paljon epävarmuutta ja jännitettävää, mutta suurimmaksi osaksi yrittäjyys on joka päivä töiden aloittamista intohimolla ja rakkaudella.

Rakastan yrittäjyyden tuomaa vastuuta ja sitä, että voin itse päättää omista menoistani. Työ on aina ollut iso osa omaa identiteettiäni ja yrittäjänä se on pala minua. En kokisi olevani enää sama kokonainen minä, ellen olisi yrittäjä. Haaveet kasvaa tehdessä ja toivonkin, että ensi vuonna voin sanoa olevani jo tuplayrittäjä. Suomessa ei rikastu helposti työtä tekemällä rahallisesti, mutta sitäkin enemmän koen rikastuneeni yrittäjänä onnellisuudessa. Vaikken ole syntynyt miljonääriksi tai kehittänyt maailman suosituinta peliä, voin sanoa tuntevani itseni miljonääriksi. Saan jokaikinen päivä tehdä työtä, jota rakastan täydestä sydämestäni ja voin toteuttaa itseäni ja samalla (toivottavasti) jakaa monille muillekin hyvää fiilistä. Saan myös työn ohella kehittää itseäni haluamallani tavalla ja pyrkiä uusia unelmia kohti.

Yrittäjyydellä on iso merkitys omaan onnellisuuteeni. Mikään ei ole tullut suoraan annettuna, kaiken eteen on tehty töitä ja olen siitä ylpeä. Olen myös kannustanut niin monen muun läheisen yrittäjyyden polulle, että voin siitäkin kokea olevani hieman ylpeä.

Haluankin kannustaa nyt myös sinua! Sinua, joka vielä haaveilet yrittäjyydestä, mutta mahdollisesti vielä epäröit. Älä odota enää vaan tartu toimeen nyt! Olen kuullut niin monta upeaa tarinaa siitä miten yrittäjyys on tuonut elämään enemmän huikeita kokemuksia, kuin olisi ikinä voinut odottaa. Yrittänyttä ei laiteta. Vain kokeilematta jättäminen jää harmittamaan! ;)

Menestyksekästä yrittäjyyttä sekä monia onnen ja onnistumisen tunteita ihan jokaiselle yrittäjälle!

Ps. Aina, kun tuotat jotain hyvää muille ei yrittäjyys voi mennä kovin paljon pieleen;)

Shoes, Ellos / Dress, Zara / Jacket, Ellos / Bag, LV

Pictures, Xenia Andersson / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *