10.8.2018

Kasvohoidossa kiireen keskellä

Kasvohoidossa kiireen keskellä

Kasvohoito saatu yhteistyössä Kauneushoitola Hilla

Juuri tällä hetkellä tuntuu siltä, että tekemistä on niin paljon, etten ehdi saada millään kaikkea edes tämän vuoden aikana valmiiksi. Tiedättekö sen iänikuisen paperipinon, joka odottaa selvittelyä? Sen pinon, joka on jo tovin jos toisenkin kasvanut kasvamistaan ja muistuttaa aina itsestään jossain pöydän kulmalla. Vakuutuspapereita, kirjanpitoa ja kaikkea muuta mukavaa. Noh – meillä tuo pino alkaa kohta olla kuin Pisan kalteva torni. En tiedä uskaltaako siihen edes enää koskea. Parempi laittaa johonkin piiloon vaan.

Oikeasti olen päättänyt, että heti Salaman päivähoidon lähdettyä rullaamaan käyn kaikkien vanhojenkin to do listojen kimppuun kuin raivopäinen härkä. Heitän kaiken vähäpätöisen surutta roskiin, mutta lupaan itselleni käydä kaiken tarkkaan läpi.

Jotta olen mahdollisimman hyvin valmistautunut tähän tulevaan rankkaan projektiin,  on asiat laitettava ensin tärkeysjärjestykseen. Kuten kasvohoidon varaaminen ensisijassa! Kesän jäljiltä kasvojen iho kaipaa puhdistusta ja kirkastusta. Oli aika päästä tekemään hieman taikoja ja valmistella kasvoja syksyä varten.

Varasin ajan kasvohoitoon yhteistyökumppani Hillalta ja pääsin tänään ihanan Kiian käsittelyyn. Kuorintaa, ultraäänipuhdistusta ja taivaallisen rentouttava kasvo- ja käsihieronta teki jälleen tehtävänsä. Iho on kirkkaampi ja mieli levännyt. Juuri se mitä nyt tarvitsin.

Kiiressä ei parane unohtaa omaa hyvinvointia. Juuri silloin, kun on vähiten aikaa hemmottella itseään, on sille yleensä eniten tarvetta. Pidän kiinni mantrastani ja muistan varata säännöllisesti ajan kasvohoitoon vaikka kalenteri tuntuisi miten mahdottomalle! ;)

Mikäli siis sinullakin on kesän jäljiltä tarvetta kasvohoidolle ja hetkelle omaa aikaa, niin suosittelen todella lämpimästi Hillan palveluja. Hoitola on huikean kaunis. Samaan aikaan seesteisen, rauhallinen ja silti raikas. Täällä keho ja mieli lepää.

Kiitos jälleen kerran ihana Kauneushoitola Hilla ja Kiia ootte ihania ♥:)

Pst. Elokuun aikana on hyviä tarjouksia, joista kannattaa kurkata Hillan omilta sivuilta lisää.

Kasvohoidossa kiireen keskellä

Kasvohoidossa kiireen keskellä

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *