1.8.2018

Äidin juhla-asu vauvan 1v synttäreillä

Äidin juhla-asu vauvan 1v synttäreillä

Salaman 1v synttärit on juhlittu ja nyt on iso kasa kuvia ja videoita odottamassa muokkaamista. Ajattelin aloittaa näillä asukuvilla, jotka ystäväni nappasi nopsaan juuri ennen kuin muut vieraat tulivat. Synttärien väriteemana oli valkoinen ja vaaleansininen.

Sain ihanan Marella merkin paidan Le Follien valikoimasta. Hempeän vaaleansininen paita sopi aivan täydellisesti kesäiseen synttärijuhlaan. Paitaa tulee käytettyä vielä monesti loppukesän ja syksyn aikana. Mielestäni kokonaisuus vaaleansinisen paidan ja valkoisten farkkujen kanssa oli ihanan raikas. Tämä yhdistelmä tulee varmasti näkymään vielä moneen kertaan päällä.

Kaunis selkämys oli paidassa piste ii:n päällä ja rypytykset naisellinen yksityiskohta. Paidan malli on myös kätevä vielä imettävälle äidille.

Mikäli liikut Turussa päin kannattaa käydä kurkkaamassa Le Follien valikoima. Alet ovat vielä hetken käynnissä ja joukossa oli vaikka mitä ihanaa! Turussa asuessa ehdin käydä usein piipahtamassa Le Folliessa, mutta nyt valitettavan harvoin pääsen moikkaamaan ihanaa Stefaniaa. Mikäli pääsette käymään putiikissa niin kertokaa terkkuja.♥ :)

Nyt jatkan videoiden muokkausta (klippejä on PALJON!!) ja hörpin litratolkulla vettä. Muistakaa tekin juoda riittävästi! Lukeudun itse niihin, jotka rakastavat näitä helteitä, mutta vettä pitää kyllä nyt litkiä ihan tolkuttomasti. Se meinaa helposti unohtua.

Ihanaa keskiviikkoa murut. ♥

PS!! Kurkatkaa IG:n puolelle, sillä siellä on ihan mielettömän ihana arvonta menossa ja paljastus tulevista yhteistyökuvioista. ;)

Äidin juhla-asu vauvan 1v synttäreillä

Äidin juhla-asu vauvan 1v synttäreillä

Äidin juhla-asu vauvan 1v synttäreillä

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *