28.7.2018

Synttärivalmisteluja

synttärivalmisteluja

Täällä on aloitettu synttärivalmistelut! Ihanaa saada perhettä saman katon alle. Olisi kyllä ollut ihana järjestää myös juhlat ulkona näillä keleillä, mutta luulen monen nauttivan enemmän sisätiloissa vilvottelusta.. :D

Järkkäilin illalla jo pöytää hieman valmiiksi. Koristeet on saatu ihanimmasta Pikkuvaniljan verkkokaupasta. Tarjoilut ovat tällä kertaa simppelit. Ristiäisiin koottiin ihan valtava määrä herkkuja ja niistä jäi niin paljon syömättä, että ihan harmitti. Varsinkin, kun juhlat vietetään muualla ajateltiin, että nyt vähemmän on ehdottomasti enemmän. Myös super kuuma ilma tekee varmasti sen, ettei kukaan kaipaa tosi tuhteja tarjoilua. Laitain tarjoiluista ihan erikseen postausta ja tarkoitus on myös kuvata tänään vlog synttäreistä Youtubeen, kunhan en nyt unohda kameraa kokonaan päivän aikana..

Nyt jatkan synttärijärkkäilyjä ja toivottelen kaikille mitä ihaninta viikonloppua. ♥

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jessica
    28.7.2018 at 16:47

    Onnea 1v Lionel ❤️

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *