9.7.2018

Tilasin marmoripöydän!

Mainoslinkkejä/commercial links*

Nyt lähti ruokapöytä tilaukseen! Elloksella on valikoiduista kodin tuotteista 20% alennus ja päädyin selailemaan kaikkea, mutta ostinkin sitten ei alennuksessa olleen marmoriruokapöydän… :D Himoitsin sitä jo aikaisemmin, mutta mietin, että on järkevämpi hankkia pöytä suoraan uuteen kotiin, jos muutto on kuitenkin edessä vielä syksyllä. Nyt kuitenkin meni hermo meidän tumman ruokapöydän kanssa ja uusi ihana pöytä laitettu tilaukseen. Harmi, että toimitus kestää tuskaiset 2-3 viikkoa. Ei sovi kärsimättömälle. Keräsin tähän pientä sisustusinspistä alesta. Laitan heti kuvia tulemaan pöydästä, kun saadaan se kotiin. Toivottavasti Salama ei ole kovin tapaturma-altis uuden kovan pöydän kanssa…

Tilasin marmoripöydän!

MARMORIPÖYTÄ* / RYIJYMATTO* / HAPSUMATTO* / TYYNYNPÄÄLLINEN*
KANNU* / LEHTIKORI* / MARMORIALUNEN* / PANNUALUNEN*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla Sukhimatoilta
  9.7.2018 at 11:45

  Ooh, marmori on kyllä niin ihana materiaali. Onneksi se taitaa olla nyt tullut jäädäkseen, itse en meinaa millään kyllästyä siihen kuviointiin kaikkine yksityiskohtineen!

 • Reply
  Jenni
  9.7.2018 at 12:04

  Hieno pöytä. Paljon se maksoi?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *