17.6.2018

Viikko Woltin kanssa

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Kaupallinen yhteistyö, Wolt

Nyt ollaan asian ytimessä – viikko Woltin kanssa! Wolt haastoi minut yhteistyössä käyttämään heidän palvelujaan viikon ajan. Minua Instassa pidempään seuranneille ei tule yllätyksenä, että minun kohdallani tässä ei puhuta kovin vaikeasta haasteesta! :D Olen ollut Woltin uskollinen käyttäjä jo pitkään ja jonkun ihmeen takia erityisesti lapsen saannin jälkeen Wolt sovelluksen käyttö on näkynyt tiliotteellani entistä useammin.

Woltin alkuajoilta on tultu pitkälle ja valikoima on jo todella laaja. Listasinkin tähän postaukseen mitä minun tuli syötyä Woltin kautta viikon aikana sekä oman top 10 listani Helsingin Wolt tarjonnasta annoksineen. Toivottavasti saatte tästä Wolt-inspiraatiota!

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Maanantai

Pupun salaatit ovat kestosuosikkejani. Päädyn Pupun salaattiin silloin, kun haluan jotain terveellistä, mutta täyttävää. Tilasin salaatin kotiin Lionelin päiväunien ajalle ja tein samalla töitä. Säästää aikaa ihan hurjasti, kun voin tilata ruuan suoraan kotiin ja ennakkotilauksen avulla saan ruuan vielä tiettyyn tarkkaan aikaan.

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Tiistai

Tokyo Street on ollut meidän Helsinkiin muutosta asti ykkös paikkani. Rakastan Tokyo Streetin nuudeliannoksia, mutta kesän ajan listalta löytyvä Shirataki Noodles salaatti on noussut vakkarikseni. Tokyo Street menee omalla listallani heittämällä Helsingin parhaaksi lounaspaikaksi. Asiakaspalvelu on ihan ykkösluokkaa eikä ruokaan tarvitse koskaan pettyä. Tuoretta ja laadukasta jokaikinen kerta. Tämä paikka ansaitsee kaikki hehkutukset ja suositukset. Tokyo Streetistä on tullut tilattua laiskoina päivinä Woltilla kotiin, Woltin noudolla picnicille ja myös Tokyo Streetin penkkejä kauppahallissa on tullut koluttua p-a-l-j-o-n.

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Keskiviikko

Cargo Coffee & Vegetarian Food herkullinen ja monipuolinen lounas on loistava vaihtoehto picnic evääksi. Cargosta saa herkullista kasvisruokaa ja hyvää kahvia. Woltin kanssa on helppo tilata Cargon kahvi valmiiksi ja hakea se aamulenkin yhteydessä mukaan lenkille. Super kätevää!

Cargon listalta voin suositella melkein kaikkea, mutta makeaan nälkään banoffee on aina vakkarivalintani. Cargon bataattilounas on myös muuten ihan tautisen hyvä – kokeilethan!!? :)

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Pics, Carita / edited by me

Torstai

Levantin mezet on eksynyt kerran jos toisenkin tämän nälkäisen maman lounaaksi tai viikonlopun herkutteluksi. Tällä viikolla treffasin ihanaa ystävääni ja kolleegaani Caritaa kaupungilla ja syötiin ulkona Levantin herkkuja. Kesän suosikkipuuhaani on hakea ruuat mukaan ulos. Eetu on meistä se, joka jaksaa vääntää itse eväät, mutta minulle sopii paremmin Woltin noutopalvelu! :D Varsinkin nyt Salaman kanssa se on melko paljon näppärämpää;)

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Perjantai

The TRAY:sta tilasimme  Woltin kautta meille perjantain treffi-illallisen. Ihan parasta, että nyt myös The TRAY löytyy Woltin listoilta! Vietettiin Eetun kanssa rennosti nimppari-iltaa kotona ja Salaman mentyä nukkumaan saatiin nauttia yhteisestä ajasta leffan ja tautisen hyvän ruuan parissa. Tätä tapaa suosittelen ihan kaikille pienten lasten vanhemmille. Stressitöntä laatuaikaa. Ei tiskejä eikä ruuanlaittoa. Vain valmis herkullinen ruoka ja samalla voi laittaa kaiken keskittymisen omaan rakkaaseen.

Vuohenjuusto + mansikka alkupala on suosikkini The TRAYn listalta, mutta nyt testasin myös ribsejä. Krakovassa meillä oli suosikki ribsiravintola, jossa tuli käytyä useampaan otteeseen. Muuten en ole koskaan niin ribseistä innostunut (pitää olla super hyviä, että tykkään), mutta nämä The TRAYn ribsit menivät jopa noiden Krakovan ribsien ohitse. Suosittelen testaamaan isoon nälkään! :D

The Trayssa herkuttelin ensimmäistä kertaa toukokuussa ystäväni kanssa pienen kommelluksen kera, josta kirjoitin Ensimmäinen yö ilman vauvaa– postauksessa.

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Viikko Woltin kanssa @monavisuri

Lauantai

Rennon lauantai-illan kruunaa Helsingin parhaat sushit tietysti Sushibar & Winesta. Nämä ovat niin hyviä. Liian usein ei sushia tule tilattua, nimittäin soijan rakastajana sushiöverit huomaa äkkiä mukavassa turvotuksessa.. :D Mutta onko parempaa tapaa ottaa hetki omaa aikaa, kun syödä liian hyviä susheja ja lukea kirjaa?!

 

Tälle sunnuntai-illalle on mielessä muutama eri vaihtoehto, mutta kuulisin tosi mielelläni teidän suosikin Woltista? Kerrothan mikä päätyy sulla kerta toisensa jälkeen tilaukseen?  Elättelen toivetta, että saan uuden suosikin, joka jää omalle suosikkilistalle!;)

Listasin teille vielä tähän oman top 10:n ravintolat annoksineen. Näistä vähintään joku löytyy Wolt tilauksistani jos ei viikottain niin vähintään kuukausittain. Aangan erityisesti on salainen  meijeriaseeni!!:’D KYLLÄ – Intialainen (pitää olla hyvä) on paras tapa saada maitovarastot täytettyä. Sain tämän vinkin jo raskaana ollessani ystävältäni. Hyvää intialaista ruokaa ja riisiä syömään, niin johan on meijeritoiminta täydessä vauhdissa..;)

Monan Helsingin Wolt top 10:

Tokyo Street
– Whole Grain Rice Noodles with Salmon Teriyaki
– Shirataki Noodles Salad

The TRAY
– Goat Cheese & Strawberry
– Sticky Ribs

Cargo Coffee+ Vegetarian Food
– The Green Fairy mehu
– Täytetty leipä (Basilikapesto-avokado-vuorijuusto)
– Vegaaniburgeri

Sushibar + Wine
-Shiromasu supreme nigiri

Aangan
– Nariwal Kukhuro

Naughty BRGR
– Naughty

Mount Kailash
– Sabjee Korma

Levant
– Meze Levant

La Torrefazione
– Avokado Ciabata
– Green Smoothie

Pupu
– Goutsi
– Sweet Roast

 

MONASDAILYSTYLE koodilla saa nyt uudet Wolt-asiakkaat 5€ Wolt-krediittejä käyttöön ensimmäistä Wolt-tilausta varten! Joten mikäli et vielä ole päässyt tutustumaan Woltin ihanaan maailmaan niin nyt viimeistään! ;)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Riikks
  17.6.2018 at 20:09

  Pizzaa! Linkosta punajuuri-vuohenjuustopizzaa (ei taida olla tällä hetkellä listalla tosin) tai Skifferistä vuohenjuusto-mansikkapizzaa herkutteluhetkiin! Kandee kokeilla myös uusi Kalevankadulla avattu Minato Sushi.

  Kiitos näistä, tuli monta uutta ruokavinkkiä, Woltin suurkäyttäjä kun olen myös :)

  Kiitos näistä

  • Reply
   Mona
   17.6.2018 at 20:55

   Kiitos myös sulle vinkeistä!! :) Linkoa en ole kokeillut vielä lainkaan ja ah Skifferin Vuohenjuusto-mansikka piza kuulostaa niin hyvälle, se testiin seuraavana herkkupäivänä!!!! 8)
   Ja hei Minato on super! Hyvä kun mainitsit senkin <3

 • Reply
  Pauliina
  21.6.2018 at 09:39

  Voi, miten kadehdinkaan Suomesta Woltia ;) Asumme Keski-Euroopassa, eikä täällä ole ollenkaan noin monipuolista ruoan kotiinkuljetuspalvelua. Lähinnä pizzaa ja sushia, eikä niitäkään aivan jatkuvasti jaksa syödä. Suosituksia ei siis ole antaa, mutta vesi herahti kielelle omia vinkkejäsi lukiessa.

  • Reply
   Mona
   21.6.2018 at 09:51

   Mulla oli myös Krakovassa asuessa Wolttia ja sen näppäryyttä ikävä. Sielläkin oli kyllä vastaava, mutta ei lähelläkään Woltin tasoinen:)

 • Reply
  Amy
  21.6.2018 at 12:30

  Wolt rantautui omaankin kaupunkiin joku aika sitten. Muutaman kerran on tullut tilattua herkkuja mutta käyttöä hillitsee tehokkaasti kuljetuksen hinta, joka usemmista paikoista meille noin 9 euroa. :/

 • Reply
  Riikka
  22.6.2018 at 15:37

  Hei Mona, vuosien jälkeen löysin takaisin blogiisi. Onnea perheenlisäyksestä! Onko sinulla siis 1 vai 2 lasta? Kuvissa näkyy 1 beebis mutta nimiä vilahtaa teksteissä 2 :)

  • Reply
   Mona
   22.6.2018 at 18:38

   Moi Riikka ja onpa kiva kuulla, että olet löytänyt tänne :) Meillä on yksi 10 kk poika, jonka nimi on Lionel Salama Ilmari ja kutsutaan häntä sekä etunimellä että toisella nimellä:)

 • Reply
  Tipi
  22.6.2018 at 17:44

  Hei, ekaa kertaa kommentoin, mutta nyt oli pakko, muistatko mikä on tuon Krakovan ribsiravintolan nimi? :) Olemme menossa Krakovaan lomalle ja juuri mietin aamulla, että saakohan Krakovasta hyviä ribsejä ja sitten luin tämän postauksen :) Kiitos kivasta blogista!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *