15.6.2018

Kesän kauneimmat kengät ja tennarien yliannostus

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Olen aivan lopen kyllästynyt tennareihin. Tuntuu, etten muissa kengissä ole viimeiseen vuoteen kävellytkään. Oikeasti tämä vaihe taitaa vain olla kapinaa mukavia kenkiä vastaan. Korkkareita tulee laitettua jalkaan nykyään aivan liian harvoin.;) Kyllä kaikille ihanille tennareille oikeasti vielä paikka  löytyy sydämestä ja kenkäkaapista. Nyt kuitenkin haluan kesäksi kengät, joilla on hyvä kävellä, mutta jotka ovat myös kauniit ja sirot.

Keräsin muutamia vaihtoehtoja tähän. Ostoskorissa odottelee nyt numero kolmosen söpöt Billi bi nudet matalat kengät. Tykkään erityisesti mallin kapeasta kärjestä ja statement korusta kengät päällä. Kollaasin kaikki muutkin yksilöt miellytti kovasti silmää ja keksin jo monta asua mihin nämä sopisivat. Pohdin vielä noiden Billi Bi mallien värien välillä. Kesän pukeutumisessa kaipaan erityisesti raikkautta, joten luulen päätyväni nudeihin. Mitäs te tykkäätte näistä? :)

Kesän kauneimmat kengät ja tennarien yliannostus

1. *// 2.* // 3.* // 4.*
5.*// 6.* // 7.* // 8.*

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *