22.5.2018

Twinning with my baby

twinning with my baby

Kesä on kohdellut meitä niiiin hyvin. Viime viikonloppuna nautittiin koko perheen kanssa ensimmäinen piknik ulkona. Salla kokosikin juuri mielettömän inspispläjäyksen piknik hetkiä varten. Kurkkaathan sen täältä.

Viikot ja viikonloput menee kaikessa ihanuudessaan valtavan nopeasti. En voi käsittää, että kohta on jo kesäkuu. Salaman synttäritkin lähenee kovaa vauhtia. Ollaan alustavasti suunniteltu, että vuokrattaisiin iso Airbnb asunto Turusta, jossa voitaisiin viettää perheen kanssa synttäreitä. Pitäisi niitäkin aloittaa suunnittelemaan. Olen itse vain tosi huono kaikkien pirskeiden suunnittelussa, tai jätän kaiken yleensä ihan viime tippaan. Ehkä palkataan ystäväni Jessica juhlasuunnittelijaksi… ;)

Tänään tehtiin Salaman kanssa päiväreissu Saloon. Olen itse asunut Salossa lukioaikana ja siellä asustelee vielä muutama hyvä ystäväni. Oli ihana tehdä pikainen reissu, vaikkakin nuo junamatkat Salaman kanssa on aina oma lukunsa. Ihmeen hyvin niistä selvittiin, mutta oi niitä aikoja, kun ehti tehdä junassa itse töitä.. :’D Nyt saa vain haaveilla moisesta “rauhoittumisesta”… :D

Tultiin alkuillasta kotiin ja Salama nukahti iltapuuron jälkeen melkein seinään. Taisi olla mukavan aktiivinen päivä. Unijutuista on nyt muuten kyselty tosi paljon. Yritän ehtiä tehdä koontia mahdollisimman pian. Yöt on unikoulun jälkeen olleet hyviä ja uskallan melkein jo uskoa tämän autuaan tilan. Aamulenkeillä ollaan jaksettu käydä ahkerasti, kun nukutun yön jälkeen aamulla on oikeasti jopa levännyt olo. Voin kertoa, että tätä fiilistä oli ikävä!

Nyt toivottelen ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille ja kuullaan pian. Toivottavasti olette saaneet nauttia näistä keleistä mahdollisimman paljon ulkona. ♥

twinning with my baby

twinning with my baby

twinning with my baby

twinning with my baby

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas here*
Jeans, Levis here*
Shirt, Ellos
Sunglasses, Junkyard

Baby’s outfit
Jeans, Name it
Shirt, Sfera
Shoes, Adidas
Sunglasses, Izipizi

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  O
  22.5.2018 at 21:11

  Ihanat asut :) ja kiitos kivasta blogista!

  • Reply
   Mona
   23.5.2018 at 05:36

   Voi kiitos paljon <3

 • Reply
  Mumma
  25.5.2018 at 06:19

  Miten ihanat kuvat ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *