4.5.2018

Viikonloppu!

Viikonloppu!

Voihan viikonloppu, ihanaa! Vaikka Vapun takia tuntuu päivät menneen ihan sekaisin, niin voi pojat, että on ihanaa, kun on taas viikonloppu ja koko perhe kotona. Viimeiset viikot ovat olleet kaiken kaikkiaan aivan super rankkoja. Melkein kolme viikkoa kestänyt flunssa, levottomat yöt, vihdoin aloitettu unikoulu(!!!) ja siihen päälle vielä siitepölyallergiat. Eetu heräsi tänään koko naama aivan turvonneena. Taitaa olla yksi pahimmista vuosista koskaan siitepölyn osalta. Itsekin pärskin vähän väliä ja flunssa on tainnut vaihtua siitepölynuhaan ja aivasteluun.

Päätin kaiken väsymyksen keskellä, että nyt annan itselleni armoa ja aikaa. Laitetaan kaikki paukut (ne vähäiset mitä on jäljellä) päivärutiinien ylläpitämiseen ja parempien unien harjoitteluun. Alku on ollut ihan valtavan lupaava, mutta en kertakaikkiaan uskalla vielä juhlia ja puhua sen enempää asiasta. Katsotaan parin viikon päästä uudelleen, onko täällä päässä levännyt ja uudelleen syntynyt perhe! :D Olette olleet ihan parhaita IG:n puolella. Olen saanut niin ihania viestejä monilta, jotka ovat kanssaeläneet tässä uniasiassa mukana. Ihan itkua on tullut tihrustettua, kun olen lukenut teidän ihania viestejä. :’) Iso kiitos niistä.

Viikonloppu nautitaan perheen kesken vietetystä ajasta ja ystävistä, joille järkätään pieni brunssi huomenna. Turussa asuessa tuli tehtyä tämän tästä brunsseja ja ruokia ystäville, mutta vauva-arjessa ollaan oltu tosi huonoja tämän suhteen. Nyt tässä petrataan. Huomenna siis herkutellaan hyvän ruuan parissa ja nautitaan ystävien seurasta.

Ai niin ja allergiatesteissäkin ollaan nyt käyty Salaman kanssa. Niinkuin arvasin, tavallisissa ihotesteissä ei näkynyt mitään. Kala oli ihan aavistuksen koholla, mutta esimerkiksi maito ei. Oireiden perusteella on kuitenkin aivan selvää, että Salama on herkkä maidolle ja sen välttämistä jatketaan edelleen. Minä syön silloin tällöin, mutta en päivittäin. Imetysdieetistä lupaan kirjoitella jossain vaiheessa tarkempaa postausta.

Nyt sujahdan ajoissa peiton alle ja luen kirjaa!! Ah – iltakirjoja on ollut ikävä. En ole lukenut 9 kuukauteen kirjoja nukkumaan mennessä, koska Salama on nukkunut meidän kanssa samassa huoneessa. Nyt kun sänky on olohuoneessa, voin lukea juuri niin myöhään kuin huvittaa. :D

Kuullaan pian ja ihanaa viikonloppua kaikille.♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *