2.5.2018

Leeni & Mona: Keitä me olemme?

Leeni & Mona Paremman lapsiarjen puolesta– sarja jatkuu tällä kertaa meidän esittelyllä. Keitä me olemme, parisuhdestatus, kasvatusfilosofia ja random facts. Tuleeko videolla jotain mikä yllättää? :)

Ja hei kertokaahan te millaisia äitejä te olette?? :) 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara
  2.5.2018 at 21:10

  Olen itse hyvin erilaisessa elämäntilanteessa, yliopiston opiskelijana, juuri vaihtoon lähdössä oleva 29-vuotias nainen. Mutta pakko oli uteliaisuuttani katsastaa millaista videomateriaalia olet tehnyt vaikkei vauva-aiheet sinänsä kosketa minua. Ja miten yllätyinkään! Mahtavan sujuvaa kommunikointia eikä liikaa rönsyilyä (kuten ehkä sinulla on joskus ollu tapana;)). Aivan mielettömän koukuttavaa seurattavaa, ootte jotenkin niin samanoloisia, lämpimiä ja avoinsylisiä naisia, että en ihmettele miten viihdytte noin hyvin yhdessä. Rikkaus on löytää vielä aikuisiällä noin samantyyppisiä ystäviä! :) Pitäkää tuosta kiinni, I’ll be with you ;)

 • Reply
  Lena
  2.5.2018 at 21:33

  Siis kyllä!! Todella sujuvasanaista ja koukuttavaa, hyvänmielen katsottavaa! Kiitos! Ei mitenkään uskoisi, että olet joutunut viime aikoina valvomaan – mäkin haluan noi sun supervoimat ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *