11.4.2018

Asiat, joista iloitsen juuri nyt

Uudet mustat leveälahkeiset housut. Zarasta ostamani housut ovat mukavat jalassa ja mielestäni myös super kauniit.

Lisääntyt auringon määrä ja aurinkolasit. Unohdan aurinkolasit helposti kotiin, mutta nyt olen tietoisesti lisännyt “avaimet, kännykkä, lompakko”- mantraani myös AURINKOLASIT!

Elokuulle varatut Barcelonan lennot. Tämä äiti ja isä lähtee ensimmäiselle reissulle ilman bebeä elokuussa! Jännittävää, mutta niin ihanaa!! Onko teillä jakaa hotellisuosituksia? :)

Ensimmäinen juoksulenkki synnytyksen jälkeen. Olen niin innoissani siitä, että juoksu kulki hyvin viime sunnuntaina. Lähdimme koko perheen voimin reilun puolen tunnin lenkille ja olo sen jälkeen oli ihan voittamaton. Tätä lisää!

Siivoajan jäljiltä putipuhdas koti. En voi tarpeeksi alleviivata miten paljon arvostan siivoajan työpanosta. Helpottaa arkea ihan valtavasti. Meidän siivoaja on myös maailman ihanin ja ystävällisin. Ihana tyyppi. ♥

Ihanat yhteistyöt. Keväällä on tulossa ihania yhteistöitä, joiden toteutusta odotan jo innolla. Olen äärettömän kiitollinen, että voin toteuttaa itseäni ja tehdä töitä samalla, kun olen myös vauvan kanssa kotona. Se on ajoittain todella rankkaa, mutta minulle tärkeää. En koe, että minun täytyy tehdä töitä, vaan päin vastoin SAAN tehdä töitä.

Vaatekaapin järjestely. Olen iloinen, että olen päässyt vaatekaapin järjestelyssä alkuun. Vielä on paljon hommaa edessä, mutta ainakin olen saanut homman aloitettua. Kaikki ylimääräinen lähtee kiertoon ja kaappiin jää ainoastaan ultimaattiset super suosikit! Pidän kesällä kirpparin Helsingissä. Siitä lisää myöhemmin. Tällä hetkellä Zadaa sovelluksesta löytyy muutamia vaatekaappini juttuja, käykäähän kurkkaamassa. Zadaan “silmästä” pääsee profiiliin! :)

Säästäminen ja sijoittaminen. Olen edelleen aivan hurmoksessa säästämisen ja sijoittamisen saloista. Opiskelemme usein Salaman kanssa Youtubesta sijoitusvinkkejä! :D Vähän erilaiset sadut meillä… ;) Pieni salainen haaveeni olisi järjestää lukijailta teidän muiden kanssa, jotka olette kiinnostuneet myös näistä asioista ja yhdessä keskustella naisten sijoittamisesta! :) Ehkä jonain päivänä tällainen saadaan aikaiseksi.

Terveys. Olen niin kiitollinen, että olen pysynyt todella terveenä. Muutamia pieniä alkavia flunssia on ollut synnytyksen jälkeen, mutta muuten olen selvinnyt vähällä sairastamisella ja siitä muistan olla kiitollinen joka päivä.

Aamulenkit. Olen jaksanut alkukevään aikana käydä jo monta kertaa aamulenkeillä ja niistä saan joka kerta hurjasti energiaa. Kesää kohden aamulenkit tulevat vain lisääntymään. LOVE IT!

Maailman paras puoliso. Eetu on samaan aikaan maailman ärsyttävin ja maailman rakkain. Ei ole päivää, kun en muistaisi olla kiitollinen tuosta triihaajasta(triihaaja=väittelijä).

TE. Te ihanat, jotka jaksatte seurata täällä ja muualla somessa meidän juttuja. Olette joka päivä iso voimavara ja vertaistuki. Olen kiitollinen jokaisesta viestistä, jota olette laittaneet. Helsingissä asuessamme ihanaa on myös ollut se miten moni teistä on tullut ihan kasvotusten moikkaamaan! ♥ Niin moneen huikeaan tyyppiin olen saanut blogin kautta kunnian tutustua paremmin ja osaa voin kutsua tällä hetkellä myös ystäväksi. Tämä jos jokin saa tuntemaan itseni äärettömän onnekkaaksi ja kiitolliseksi.

Pictures, Siiri Saarela / edited by me

Shoes, Zara
Pants, Zara
Shirt, Vila
Jacket, Kocca @LeFollie
Bag, Chanel
Sunglasses, Ray Ban

Nyt toivottelen ihanaa iltaa kaikille. ♥ Täällä yritetään taas kerran mennä ajoissa nukkumaan ja toivotaan sormet ristissä edes yhtä pidempää unipätkää! :D Terveisin edelleen aika väsynyt mama… ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  LEENARIINA
  12.4.2018 at 17:09

  Vihaan, siis vihaan sanaa naisten sijoittaminen?!! Miksi pitää luokitella naiset ja miehet. Kyseessä on yksilön sijoittaminen. Eikä siitä tarvitse tehdä suurta numeroa. Sijoita jos sijoitat ja jos et niin älä sitten. Muutenkin sana sijoittaminen on väärä – asiantuntijat sijoittavat. Amatöörit/alkajat ostavat ja myyvät osakkeita, nämä on kaksi täysin eri asiaa.

 • Reply
  Piparminttu
  15.4.2018 at 09:52

  Ihanaa, että pääsette kahden kesken reissuun elokuussa! Oletteko monta yötä pois? Jos sinulla imetys jatkuu vielä silloin, niin ajattelitko että se vaikuttaa jotenkin? Itsellä sama edessä ja siksi kyselen. Olen siis lähdössä kolmeksi yöksi reissuun, kun lapsi on juuri täyttänyt 1 vuoden ja tämä mietityttää minua.

  • Reply
   Mona
   15.4.2018 at 10:08

   Me lähdetään kahdeksi yöksi ja ajattelin, että otan rintapumpun mukaan mikäli vielä tuolloin imetän! :) Ystäväni on ollut useamman yön poissa pienen vauvan luota ja hän sanoi, että meni tosi näppärästi juuri kun vaan pumppasi aamuin illoin. En siis usko, et sen suhteen tulee ongelmia! :) Toki muutaman päivän pientä maidon vähenemistä voi olla ,mutta varmasti tasoittuu tosi nopeasti.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *