9.4.2018

Parhaat vinkit sormiruokailuun

Leeni ja Mona, Paremman lapsiarjen puolesta – sarja jatkuu taas! ;) Tällä kertaa puhumme sormiruokailusta. Muistattehan laittaa kanavan tilaukseen ja peukuttaa videota, jotta pysytte menossa mukana. ♥

Iso kiitos jo kaikille kanavan tilanneille. Kiitos paljon tuesta ja positiivisesta palautteesta mitä olette tähän projektiin liittyen lähettäneet. Mahtavaa uutta viikkoa kaikille!! :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ninna
  9.4.2018 at 13:36

  Hei,
  Kiitos sormiruokailuvinkeistänne. Mukava että otatte tämän ajankohtaisen teeman esiin ☺️

  Ammattilaisperspektiivistä vinkkaan Simppelin Sormiruokakeittiön Marjut Ollilan tuoreen kirjan, Simppeliä Sormiruokailua, joka perustuu Suomen ravitsemussuosituksiin ja asiantuntijoiden kannanottoihin. Gill Rapleyn Omin sormin suuhun on myyty loppuun ja valitettavan vaikea saada käsiin.
  Syödään yhdessä: Thl:n julkaisemat ruokasuositukset lapsiperheille (https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/129744/KIDE26_FINAL_WEB.pdf?sequence=1&isAllowed=y) ohjeistaa myös sormiruokailun pariin.
  Hkin neuvolan sormiruokailuohje löytyy puolestaan täältä: https://www.hel.fi/static/liitteet/sote/perheentuki/sormiruokailu-ohje-neuvolaan-2017.pdf.

  Mukavia makumatkoja sormiruokailun kiehtovaan maailmaan! ☺️

  Ninna

  • Reply
   Mona
   9.4.2018 at 15:38

   Kiitos ihana Ninna vinkeistä <3 Laitankin nämä vielä ihan postauksebn runkoon tänne! <3 :)

  • Reply
   Leeni
   9.4.2018 at 22:08

   Kiitos lisävinkeistä Ninna minunkin puolestani :) Tuon Omin sormin suuhun sain itse käsiini kirjastosta, mutta jono oli aika pitkä. Marjutin kirjaa ei ollut vielä julkaistu, kun kuvasimme videota, mutta ehdottomasti se jokaisen äidin lukulistalle. Ihanaa, että tietoa on paljon saatavilla ja sormiruokailusta innostutaan yhä enemmän <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *