11.3.2018

Toiveasu

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Heti pakkasten loputtua alkaa tulla keväinen fiilis, vaikka lunta vielä riittääkin. Nyt kevään isoimpana muotihimotuksenani on punaiset yksityiskohdat. Erityisesti tuo mega ihana Guccin punainen laukku! Niin kaunis ja toisi moneen asuun pientä extraa ja särmää. Myös punaiset pallerinat kesäksi polttelisi. Mitäs mieltä te olette näistä?? :)

toiveasu @monasdailystyle

1. aurinkolasit* / 2. rannekoru* / 3. rannekoru* / 4. ballerinat* / 5. farkut* / 6. laukku* / 7. paita*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elli
  12.3.2018 at 14:32

  Ei nyt liity tähän mitenkään, mutta kiinnostaisi tietää teidän suunnitelmia koskien uuden kodin ostamista. Varmaan kolmiota (tai isompaa) olette aatelleet? Ilmeisesti asutte nyt ihan keskustan tuntumassa, meinaatteko pysyä alueella vai muuttaa kauemmaksi keskustasta? :)

  • Reply
   Mona
   12.3.2018 at 19:57

   Kolmiota tosiaan etsitään. Neliöitä ei tarvitse olla hurjasti enempää, mutta oma huone Salamalle on must. Sijainnin suhteen ollaan vielä avoimia, mutta kyllä toiveena olisi pysyä edelleen keskustassa. Olen (Eetu on joustavampi) vaan niin henkeen ja vereen keskustassa asuja, että vielä tuntuisi epämukavalle muuttaa pois keskustasta, mutta ei se nyt ole ihan täysin poissuljettukkaan :D Uskon kuitenkin, että kyllä tästä keskustasta joku ihana koti meille vielä jossain vaiheessa löytyy vaikka aikaa voikin viedä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *