28.1.2018

All Black & nettishoppailua

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Jeans, Levis here* / Shirt, Cubus / Carpet, Ellos here* / Coffee table, Ellos here* & here* /
Blanket, Gripsholm here* / Lambskin rug, Ellos here* / Watch, Daniel Wellington

Elloksen valikoimassa on nyt ihan hurjat alet, kun jo valmiiksi alennetut tuotteet on vielä 40% lisäalessa!* Laitoinkin vaikka mitä tilaukseen koko perheelle. Meidän piti olla hiihtämässä tämä viikonloppu, mutta jäätiinkin kotiin ja nyt meni sitten nettishoppailuksi tämä aamupäivä :D

Mikäli on siis tarvetta vaatekaapin täydennykselle niin kannatta ehdottomasti kurkata tuo Elloksen valikoima* tänään! :) Kannattaa muuten myös huomata, että tarjouksen voi käyttää vain kerran. Itse olin jo tehnyt tilauksen, kun hoksasin vielä lisää juttuja joita halusin :D

Nettishoppailun lisäksi tänään käytiin äänestämässä ja juomassa äänestys kahvit. Nyt loppuilta on tarkoitus vähän siivoilla kotona ja ottaa muuten iisisti. Ensi viikon to do lista näyttää taas über pitkältä, joten tämä ilta pyhitetään täysin löhöilylle ja kerätään akkuja.

Nyt toivottelen ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille. ♥

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tähtijoukko
  30.1.2018 at 10:16

  Kokomusta näyttää kyllä aina yhtä tyylikkäälle, vaikka asun osat olis tosi simppelit tai rennompaakin materiaalia! :)

  • Reply
   Mona
   30.1.2018 at 16:55

   Samaa mieltä! Koko musta on aina asukriisipäivän pelastaja :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *