27.1.2018

Auttaminen tehty helpoksi

Auttaminen tehty helpoksi

Kuva, Jessica

Olen ystäväni vinkistä käyttänyt nyt jo muutaman vuoden Mobile Payta ja se on todella näppärä! Suosittelen lämpimästi sovelluksen lataamista. Nyt ihana ystäväni ja toiminnan nainen Jessica sai aikaan sen, että myös Hurstin leipäjono käyttää Mobile Payta. Tarkoittaa sitä, että auttaminen on nyt entistäkin helpompaa! Aivan loistavaa Jessica!! ♥

” Lahjoittamalla Mobile paylla numeroon 0505828272
tekin voitte auttaa Hurstin leipäjonon toimintaa ja saamme toivottavasti myös tänä vuonna Köyhien linnanjuhlat ja jokaviikkoiset ruoka-avustukset tuhansille nälkäiselle työttömälle ja apua tarvitsevalle.
Eikö Köyhien linnanjuhlat ja Hurstin leipäjonot ole sinulle tuttua toimintaa? Voit lukea heidän toiminnastaan täällä ja täällä.”

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    u
    30.1.2018 at 19:14

    Kiitos tästä vinkistä. Ja ihanaa, että puhutte Jessican kanssa tällaisistä tärkeistä aiheista.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *