15.1.2018

Äidit kuntoon!

Kaupallisia linkkejä*

Olen treenaillut nyt yhteistyössä Lupaus Studion kanssa kolmisen kuukautta. Sanna on ollut iso apu vatsalihasten erkauman kuntoutuksessa ja täytyy sanoa, että olen saanut ison annoksen treenikerroissa myös empatiaa ja vertaistukea. Ei ole siis treenit olleet pelkkää kropan kuntoutusta vaan itsellä on ollut aina treeneistä myös henkisesti paljon parempi fiilis. Lupaus Studio on ihanan seesteinen paikka, jonne on aina yhtä kiva mennä. Nyt Lupauksen perustaja Riina Laaksonen on laittanut pystyyn uuden nordicfitmama.fi/ sivuston, jossa alkaa ensimmäiset verkkokurssit äideille TÄNÄÄN!!

Äidit kuntoon!

Seuraavat kurssit starttaa siis nyt:

Kuntouta keskivartalo 79€, alkaa 15.1.
Kurssi TÄÄLLÄ*

Kurssi raskaana oleville 59e, alkaa 22.1.
Kurssi TÄÄLLÄ*

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 59e, alkaa 22.1.
Kurssi TÄÄLLÄ*

Nyt siis kaikki mamat laittamaan oma hyvinvointi prioriteettilistan kärkeen.

Sitä miettii niin helposti, että huomenna sitten aloitan. Vauva-arjen väsymys (voisin väittää, että tiedän mitä se on :D ) saa asioita siirtämään aina päivällä eteenpäin, mutta omasta kunnosta kun pitää huolta tänään, on se iso satsaus eteenpäin!! ♥

Energistä viikkoa kaikille ja toivottavasti nämä verkkokurssit
saavat mahdollisimman monen teistä innostumaan pitämään itsestä hyvää huolta. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *