14.1.2018

Bataattirieskat (gluteeniton, maidoton, munaton)

Lupasin Instagram Storyn puolella jakaa nyt muutamia ruokavinkkejä, joita tulee syötyä nyt imetysdieetillä (ja myös muutenkin). Aloitetaan tällä super helpolla ja hyvällä bataattirieskojen ohjeella. Äitini tekee näitä tosi usein ja olenkin häneltä ohjeen saanut.

bataattirieskat

1dl bataattisosetta
1,5dl täysjyväriisijauhoja
1dl vettä
1rkl oliiviöljyä
suolaa

Paista uunissa 250 asteessa 15 minuuttia.

Bataattirieskoista saa herkullisen leivän korvikkeen ja päälle voi taiteilla vaikka ja mitä. Super hyvää kuitenkin pelkän voin kanssa. Voin voi myös korvata vaikka Gheellä. Rieskat voi taiteilla näteiksi ympyröiksi, mutta itse levitän koko taikinan pellille (teen kaksinkertaisen annoksen) ja leikkaan sitten palas
Jos haluaa makeamman herkun myös hunaja bataattirieskan päällä on aivan mielettömän hyvää!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *