28.12.2017

Kodin joulunurkkaus

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Vuoden viimeisiä päiviä viedään! Joulu on vietetty ja katse on suunnattu kohti tulevaa vuotta. Suunnitelmia on muistiot pullollaan ja mielessä on vaikka ja mitä ideoita. Ennen seuraavaan vuoteen siirtymistä ajattelin jakaa meidän kodin joulunurkkauksesta muutaman kuvan. Ensi vuonna haluan tehdä kotiin kunnon joulun joulukuusineen kaikkineen, mutta tänä vuonna tyydyttiin vähän maltillisempaan menoon. ;)

Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille ja kuullaan pian. Ensi viikolla tosin Mona’s Daily Style blogi ja some hiljenee sillä pidän koko viikon täyden loman. Palaan kuitenkin vielä sitä ennen muutamien kuulumisten kera. Tässä on taas vauvakuulumisia unen ja sairasteluiden puolesta jakaa:D

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Valkoinen tyynynpäällinen, Ikea / Ruutuiset tyynynpäälliset, Gripsholm* / Talja, Hemtex

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Joulutyynynpäälliset, tuliaiset Dubaista

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Kynttilä, Sallan itsetekemä @sallashome / Marmorialusta, Ellos home* / Maljakko, Ellos home*

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Sohvapöytä, Ellos home* / Bo LKV lehti / Kynttilä, Himla* / Kynttilä, Glitter / Matto, Ellos home*

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Kodin joulunurkkaus @monasdailystyle

Elloksella* on taas muuten menossa loistava kotikamppis*, jossa kaikki kodin tuotteet 20% alessa, myös huonekalut! :) Oma sisustuksen ostoslista on edelleen pitkä, joten nyt lähtee ihania juttuja tilaukseen. Ale on voimassa 1.1 asti.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  28.12.2017 at 17:40

  Näyttää tosi ihanalta ja tunnelmalliselta. Mä kaipaan tähän aikaan vuodesta enemmän tummia sävyjä ympärilleni. Mutta veikkaan, että viimeistään tuossa helmikuussa tulee totaaliahdistus ja alan hamstrata ympärilleni vaaleaa ja valkoista. :D Ja tällä tarkoitan lähinnä sohvatyynyjä, kun muut sisustuselementit yritän pitää pysyvämpinä.

  • Reply
   Mona
   28.12.2017 at 19:54

   Kiitos Jenni <3 Mä oon puolestaan aina ollut tälläinen tylsä valkoinen sisustuksessa :D Ehkä sitä joskus innostuu tulevaisuudessa väreistäkin ... :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *