18.12.2017

Viimeiset tärpit tunnelmalliseen jouluun

Käsittämätöntä miten nopeasti kuukausi on mennyt ja tällä viikolla juhlitaan jo joulua. Ihanaa!:) Tässä vielä viimeisiä vinkkejä ja inspiraatiota jouluun.  Me tehtiin (tai siis Eetu teki) eilen gluteenittomia pipareita ja kotiin on laitettu muutamia joulukoristeita. Olisin kovasti halunnut joulukuusen, mutta tultiin siihen tulokseen, että tänä vuonna koti on niin täynnä tavaraa, että säästetään joulukuusen hankinta ensi vuoteen.

Viime viikko piti sillään kaikkea ihanaa ja tämä viikko sitten vasta ihana onkin. Perjantaina aloitetaan pakkailemaan joulua varten ja lauantaina sitten suunnataan sukulaisten luo Varkauteen. Jännittää jo nyt miten täyteen saadaan auto ahdettua kaikkea vauvakamaa! :’D
Tunnelmallisen joulun ABC Mona's Daily Style

 

(*kaupallisia linkkejä / commercial links)

1. *glögimalja  / 2. *lahjapakkaus / 3. *joulukoriste / 4. *muki / 5. *muki / 6. *kynttelikkö / 7. *lusikat / 8. *kylpytakki / 9. *tyynynpäällinen / 10. *tyynynpäällinen / 11. *kotitossut / 12. *lahjapakkaus / 13. *kasvoöljy / 14. *huonetuoksu / 15. *koristevalo ”love” / 16. *joulutähti

Nyt toivottelen kaikille ihanaa jouluviikkoa. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *