8.12.2017

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Postaus sisältää alekoodin Jolie nettikauppaan

Iho on talvella kovilla kuivan ja kylmän ilman takia. Oma ihoni kaipaa aina talvella erityisen paljon hoitoa ja enemmän tuotteita, kuin kesällä. Luonnonkosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni, mutta nyt vauvan syntymän jälkeen olen pyrkinyt käyttämään entistä enemmän luonnollisia vaihtoehtoja, koska halatessa ja pussaillessa oma ihoni koskettaa paljon vauvan ihoa. Onneksi valinnanvaraa on paljon ja ihania tuotteita löytyy valtavasti. Kokosin tähän nyt vinkiksi omia tämän talven suosikkejani luonnonkosmetiikan ihonhoidon puolesta. Lopussa on myös viikonlopun voimassa oleva alennuskoodi Jolien nettikauppaan, josta löytyy kaikki ihanat luonnonkosmetiikan merkit. ♥ Toivottavasti löydätte tästä itsellenne hyviä tuotevinkkejä! :)

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Mia Höytö Ihana Moisturising cream* / Little Butterfly day cream*

Mia Höydön Ihana kosteusvoide on täydellinen kosteuttaja aamulla meikin alle. Mian ihonhoitotuotteet on vailla vertaansa ja rakastan niiden kauniita valkoisia purkkeja! Ihana sisältää tyrninmarjan- sekä mustaherukansiemenöljyä, joten se on todellinen tehohoitova pommi. Toinen mieletön kosteuttaja on Little Butterflyn day cream, joka tuntuu ihan sulavan kasvoille. Little Butterflyn tuotteet on nimenomaan suunniteltu vauvoille ja äideille ja ovat todella turvallisia käyttää. Tykkään hurjasti myös Little Butterflyn tuotteiden hempeästä ulkonäöstä.

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Madara Radiant Energy facial oil* / Patyka kaksitehoinen kasvokuorinta*

Madaran öljyä olen hehkuttanut täällä aikaisemmin, mutta se oli lisättävä vielä tähänkin listaan. Aivan käsittämättömän ihana öljy heleyttämään väsyneitä kasvoja. Tuoksu on ihana ja iho jää tämän jälkeen samettisen pehmeäksi. Muutama tippa riittää koko kasvoille, joten tämä on riittoisaa. Nämä Madaran super öljyt tulee todella kauniissa paketissa, joten tämä on aivan loistava joululahjavinkki kaikille kosmetiikan rakastajille.

Jotta kaikki öljyt ja voiteet imeytyvät hyvin kuorin säännöllisesti (okei, ehkä vähän liiankin usein) ihon. Patykan tuotteet ovat luonnonkosmetiikan aatelia ja tämä kaksitehoinen kasvokuorinta on ollut aivan mieletön. Se tasoittaa pieniä juonteita, uudistaa ihosolukkoa ja antaa iholle hehkua. Tykkään tässä erityisesti siitä, että kuorinta on hellävarainen iholle. Tämä(kin) Patykan tuote sisältää ihan mielettömän rikkaita ainesosia, joten se on tosi hoitava.

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Mia Höytö Valo eye cream* / Little Butterfly night cream*

Silmänympärysvoide on nyt väsyneiden silmien takia ihan must have! Tätä Mia Höydön Valo voidetta olen tainnut käyttää jo ainakin kolme purkkia. Se on kosteuttava, mutta sopii herkillekin silmille. Sen sisältämä seljankukanuute myös häivyttää tummia silmänalusia. Tätä on kyllä toimiva tuote ihan ympäri vuoden.

Yöksi olen testaillut Little Butterflyn yövoidetta. Sen kermainen koostumus jättää ihon todella kosteutetuksi, mutta ei kuitenkaan lähmäiseksi. Se heleyttää ja tasoittaa ihoa. Mielestäni tämä voide tuo erityisesti iholle samettista pehmeyttä. Tämäkin voide on täynnä ihania raaka-aineita, jotka auttaa ihoa palautumaan yön aikana.

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Mia Höytö Helmi exfoliating mask* / Patyka kosteuttava naamio*

Mia Höydön tuotteilla jatketaan vielä. Heleyttävä kuorintanaamio on todellinen luksustuote ja ihana nyt talvella tehostamaan ihonhoitoa. Se edesauttaa kuorivan ominaisuuden takia muiden hoitavien tuotteiden imeytymistä ihoon. Se imee itseensä epäpuhtauksia iholta ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tämä on ihon pikakaunistaja, joka on ihan omiaan esimerkiksi ennen juhlameikin tekoa!

Toinen mieletön naamio talveen on Patykalta. Kosteuttavaa naamiota voi käyttää myös yövoiteen tavoin jättämällä naamion vain koko yöksi vaikuttamaan. Tämä tuote pelastaa talven kuivattaman ihon! Tätä voi myös käyttää tehokosteuttajana paikallisesti silmänympärysiholle.

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Luonnollista hemmottelua talvi-ihonhoitoon

Mia Höytö Unelma intensive moisturising cream* / Madara Sos hydra mask*

Mia Höydön Unelma kosteusvoide on Ihana voidetta vielä hieman kosteuttavampi ja sopiikin mielestäni hyvin myös yökäyttöön. Voiteen raaka-aineet hoitaa ja  uudistaa ihoa. Unelma sopii mielestäni talvella myös loistavasti meikin alle käytettäväksi. Viimeisenä vielä Madaran ihana kosteuttava naamio. Se helpottaa kiristävää ihoa ja myös tämän naamion voi jättää yöksi tehostaen sen vaikutusta. Kosteuttavat naamiot ovatkin talvella ihan must have. Oma ihoni kaipaa juuri tällaisia tehohoitoja kerran tai kaksi viikossa.

Mielestäni hyvän meikin tärkein osuus onkin hyvin hoidettu iho. Säännöllinen kuorinta on ihan ensisijainen, jotta iho on tasainen ja kaikki muut hoitotuotteet imeytyy siihen paremmin. Kuorinnan lisäksi naamio kerran viikossa on hyvä rutiini, josta kannattaa pitää kiinni. Päivittäiseen ihonhoitoon kannattaa myös satsata ja muistaa huolellinen meikinpuhdistus, aamuin ja illoin kasvojen ja silmänympärysten kosteutus sekä kasvoveden käyttö. Näillä pääsee pitkälle! Unohtamatta tietenkään puhtaan ja ravintorikkaan ruokavalion merkitystä. ♥

Mikäli siellä on muita luonnonkosmetiikan rakastajia niin ihana yhteistyökumppanini Jolie tarjoaa nyt tulevan viikonlopun
-15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla MONA15*
Koodi on voimassa maanantaihin 11.12 asti.
Alennus ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, NUORI, Josh Rosebrook, In Fiore eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai joulupaketteja.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *