24.11.2017

Breakfast for lunch o’clock

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
postaus sisältää alekoodin

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Vegeleipä, valtava marjapirtelö ja iso kuppi lattea. Pitkäksi venyneet aamut on ihana vaihtaa lounaan sijaan raikkaaseen aamupalaan (lounasaikaan) ystävän kanssa ja tehdä samalla työjuttuja ja vaihtaa ideoita yhdessä. Paulig Kulman eväillä saatiin tällä viikolla ihan paras startti päivään hirmuisesta räntäsateesta huolimatta. Helsingissä asumisen paras puoli on ihan heittämällä ystävät ja blogikolleegat lähellä. Krakovassa totuin viettämään tosi paljon aikaa yksinään ja rakastan sitäkin, mutta kyllä nyt arvostan entistäkin enemmän sitä, että saan ihania ystäviä seuraksi vaikka extemporekin. Aina ei tarvisi suunnitella pitkälle, vaan voi vaan laittaa viestiä pääsetkö tulemaan NYT.

Tämän viikon aamupalatreffeillä päällä oli yksi talven suosikkini – punainen Gina Tricon röyhelöneule. Tämä jos joku piristää harmaina keleinä. Kädessä puolestaan on uusi Daniel Wellingtonilta* saamani Classic petite sterling kello. Ihana ajaton täydennys asusteiden puolelle.

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Breakfast for lunch o'clock @monasdailystyle

Pictures, Marianna Mäkelä / edited by me

Shoes, Vagabond
Jeans, 77thFlea
Shirt, Gina Tricot
Bag, Chanel
Watch, Daniel Wellington *

Saatiin Daniel Wellingtonin kanssa nyt myös järkättyä mukava alekoodi blogin lukijoille ihaniin kelloihin. Koodilla monasdailystyle saa siis 15% alennus koko Daniel Wellington valikoimasta*. Ihana idea joululahjaksi itselle tai rakkaalle;)

Nyt Black Fridayna kellon ostaessa saa myös ilmaisen rannekkeen kaupanpäälle. Molempia tarjouksia voi siis hyödyntää samalla kertaa! :) Tänään alessa on myös Dapper mallisto -25%*. Ihan super ihania ja ajattomia kelloja. Kannattaa kurkata koko valikoima.

Nyt toivottelen mitä ihaninta viikonloppua kaikille. Taidan väsätä tuollaisen marjasmoothien kotona iltapalaksi. Tai sitten tilaan woltilla jotain super kermaista intialaista. :D Kultainen keskitie…;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofi
  26.11.2017 at 17:24

  Siis tuo neule on niiiiiiin ihana! Tiedätkö yhtään milloin se olisi tulossa kauppoihin? Oon ettinyt sitä jo siitä lähtien kun näin kuvissa Johannan päällä, mutta ei sitä ole netissä eikä liikkeissä:( ps oot Mona aivan ihastuttava ihminen ja voi mikä söpöläinen Lionel onkaan

  • Reply
   Mona
   26.11.2017 at 21:51

   Voi ihana sinä, kiitos :* <3 <3 Hei voi vitsit, voisko kuule olla, että on jo loppunut! :/ Tämä on malli kappale, mutta kysäisen vielä pr toimistolta, että josko löytyisi vielä. Voisin kyllä koittaa saada aikaan punaisista neuleista ihan kollaasia. Näitä on nyt tosi ihania eri merkeillä!:) Laitan työlistalle;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *