21.10.2017

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Isovanhempien päivä

Tänään vietetään kansainvälistä isovanhempien päivää. Isovanhempien merkitys lapsen elämässä on kiistatta valtava! Voin itse sanoa syvällä rintaäänellä, että suhde omiin isovanhempiin luodaan jo aivan pienenä ja se syvenee vuosien aikana. Koen olevani etuoikeutettu, kun isovanhemmat ovat tiiviisti läsnä omassa elämässä, vaikkemme samassa kaupungissa tai aina edes samassa maassa asukkaan. Puhelut isovanhempien kanssa on aina tärkeitä ja joka kerta olen yhtä onnellinen nähdessäni isoäitien soittavan. Nykyään myös Facebookin videopuhelut ovat kultaakin kalliimpia. On ihana soittaa arjen keskellä videopuhelu isovanhemmille ja päivittää liikkuvan kuvan muodossa kuulumiset ja ennen kaikkea nähdä yhdessä nyt myös Salaman kehitystä. ♥

Meidän ihana pappi Matti Hernesaho puhui isovanhemmuudesta kastetilaisuudessa kauniisti. Miten isovanhemmuus eroaa vanhemmuudesta? Siten, että vanhemmat tekevät päätökset ja isovanhemmat saavat vain rakastaa.

Kiitos meidän omat vanhemmat, jotka olette nyt isovanhempia ja kiitos meidän isovanhemmat, jotka olette nyt isoisovanhempia. Te olette meidän perheelle korvaamattomia ja olemme ikuisesti kiitollisia siitä kaikesta rakkauden määrästä, jonka keskellä saamme elää. Olette maailman rakkaimpia. Meille jokapäivä on isovanhempien päivä.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katariina Kuronen
    21.10.2017 at 11:51

    itselläkin on lapsuudesta kaikkein rakkaimmat muistot niitä mummon ja ukin kanssa koettuja kokemuksia. Edelleenkin käyn toisinaan lomalla mummolassa rauhoittumassa ja annan mummon ihan vaan hössöttää. <3 Parhautta! Valitettavasti oma isäni ei ole enää elossa, joten hän ei tule näkemään tulevaisuudessa mahdollisten omien lapsieni kehitystä. Onneksi rakastavia ihmisiä on ympärillä paljon muitakin. <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *