4.10.2017

Uusi meikki-ihastus!

yves-saint-laurent-volume-effet-faux-cils-mascara

yves-saint-laurent-volume-effet-faux-cils-mascara

yves-saint-laurent-volume-effet-faux-cils-mascara

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Ripsarihömelö täällä taas moi! Olen aina ollut ripsarin kanssa enemmän on enemmän tyyppiä. Siitä asti, kun olen aloittanut meikkaamaan on ripsari ollut must juttu ja sitä on pitänyt olla paljon! Vuosien aikana on tullut testailtua t-o-d-e-l-l-a monia ripsareita. Muutamat kestosuosikit pitää pintansa, mutta silti haluan aina tutustua uusiin. Ihanan ystäväni Johannan blogista bongasin jo ajat sitten tämän* YSL:n ripsarin. Olen monesti ihastellut naisen kauniita silmiä ja juuri näyttäviä ripsiä, joten tuote piti päästä testaamaan. Ilokseni sain sen blogin kautta Nordicfeel* nettikaupasta testiin ja vola – Johanna todella oli oikeassa, sillä tämä tuote toimii!! Lopputuloksena on muhkeat, pitkät ja näyttävät ripset. Ainut miinus YSL:n ihanuudessa on hinta. Se on selvästi kalliimpi, kuin oma Maybellinen suosikkini. Täytyy kuitenkin sanoa, että tämä YSL pääsee helposti samalla viivalle tuon rakastamani Maybellinen kanssa. Onko muille ripsarifanaatikoille YSL:n ripsarit tuttuja?

Nordicfeelin kanssa tulossa pian kivoja juttuja blogiin, joten kosmetiikan rakastajat pysykää kuulolla! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *