26.9.2017

Serkukset

Päivät menee niin hurjaa vauhtia, ettei ole tosikaan. Katkonaiset yöunet ja väsymys saa aikaan sen, ettei oikein tiedä mikä päivä on milloinkin. Eilen meidän murunen täytti jo kaksi kuukautta!! Aika menee niiiin nopeasti. Juuri 2 kuukautta vanha serkkupoika kävi tapaamassa meidän pientä vastasyntynyttä ja nyt meidän mini on jo tuon ikäinen. Tosin kyllä kahdessa kuukaudessa on ehtinyt tapahtua jo vaikka ja mitä. Vauvan kehitys on kyllä ihan mieletöntä ja miten ihanaa sitä on seurata. ♥ Näistä murumaakareista on kyllä pakko saada säännöllisesti kuvia. Ihana nähdä, kun serkukset kasvavat yhdessä. Tänään serkkupoika oli äitinsä (Salaman kummitäti) kanssa viettämässä Helsingissä meidän kanssa päivää. Ihanaa rentoa oleilua meillä kotona ja höpöttelyä vauva-arjesta. Vertaistuki kaikessa vauva-arkeen liittyvässä on kyllä aivan korvaamatonta. Pojilla oli tänään päällä super ihanat Aarrekidilta saadut haalarit.

Haalarit, Aarrekid

Nyt täällä aloitellaan iltarutiineja (jos nyt rutiineista voi vielä puhua) ja toivotaan, että saadaan mahdollisimman monta tuntia unta yhteen putkeen;) Ihan vielä ei voi puhua täydellisistä yöunista :D Kahdeksan tunnin yöunia odotellessa…. Kuusi tuntiakin olisi luksusta.. :D Terveisin. Pikku koomassa oleva mama

Ihanaa tiistaita kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Miude
  27.9.2017 at 12:51

  Hei!

  Kiinnostaisi lukea postaus teidän arkirutiineista ja niihin harjoittelemisesta! :)

  • Reply
   Mona
   27.9.2017 at 13:49

   Kiitos Miude postausideasta! Tuon voisi toteuttaa vaikka videolla:) Koitan saada työnalle <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *