16.8.2017

Kauneussuosikit x 10

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Kauneussuosikkeja taas pitkästä aikaa. Kaapissa on vaikka kuinka paljon tällä hetkellä ihania testattavia kosmetiikkaputeleita, nyt vaan pitäisi taikoa itselleen aikaa (ja ehkä vähän myös lisäenergiaa;) ) niiden kuvailuun ja postauksien tekoon. Nämä testiin saamani 10 super tuotetta ehdin kuvata jo ennen synnytystä. Nämä ovat olleet kesän ajan käytössä, joten tässä tulee liuta ihanuuksia vinkiksi. Pyrin myös Instagram storyn (@monasdailystyle) puolella aina silloin tällöin nostamaan kosmetiikkasuosikkeja esiin, joten kannattaa sieltä myös muistaa kurkkia juttuja.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Madara, Superseed Radiant Energy*

Tämän tuotteen kohdalla ei riitä ylistyssanat. Ihana pakkaus, mieletön sisältö. Riittoisa ja heti ihosta ihanan pehmoisen tekevä kasvoöljy on noussut yhdeksi suosikkikasvoöljykseni. Sarjan muita öljyjä pitää myös ehdottomasti testata, mutta tämä kirkastava ja energiaa antava versio on nyt ehdottomasti eniten tarpeen:D Tuotetta voi käyttää aamuin illoin, mutta itse olen tykännyt laittaa erityisesti illalla tehohoidon tavoin.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Ecotools, full powder*

Ecotools siveltimet ovat kestosuosikkejani. Uudistuneet siveltimet ovat entistäkin pehmeämpiä ja erityisesti tämä super muhkea full powder on huippu. Sillä saa levitettyä tasaisesti irtopuuterin meikin viimeistelyssä ja sivellin tuntuu todella miellyttävälle ihoa vasten.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Alga Maris, Face tinted sunscreen 30*

Aurinko ei paljon ole paistanut tänä kesänä, mutta aurinkosuoja on siitä huolimatta hyvä muistaa, kun viettää paljon aikaa ulkona. Alga Mariksen sävyllinen aurinkosuoja on tähän mennessä paras testaamani kasvoille tarkoitettu suoja. Se ei paakkuunnu, eikä jätä ikäviä raitoja kasvoille. Levittyy kuin unelma ja jättää kauniin sävyn iholle. Aurinkotuotteiden aatelia ja ihan must have aurinkoreissuille mukaan.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

EOS , SPF 15 huulivoide*

EOS huulivoiteiden joukosta löytyy myös oma aurinkotuotteensa. EOS huulivoiteet saa plussaa kivasta pakkauksesta. Helppo sujauttaa laukkuun ja tämä SPF 15 sisältävä voide sekä hoitaa huulia ja samalla myös suojaa auringolta. Taas yksi loistava tuote matkalle mukaan otettavaksi.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Weleda, lip balm rose* / Lierac, Hydragenist levres baume nutri-repulpant effect gloss rosé

Kesäisin tulee käytettyä vähemmän huulipunaa. Sen sijaan laukusta löytyy aina muutama eri huulivoide ja huulikiilto. Lieracin ja Weledan sävylliset voiteet hoitaa ja tekee huulista kauniin kiiltävät. Lieracin huulivoiteelle iso plussa todella näppärästä kynämäisestä purkista!

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Lumene,  Instant illuminazer valopisarat Midnight Sun*

Lumenen valopisarat ovat täällä blogissa jo aikaisemminkin vilahtanut, mutta nyt mainittava tästä uudesta Midnight sun sävystä. Toimii todella hyvin korostajana ja tuo kauniin hehkun kasvoille!

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Oriflame, Love Nature Almond oil Body lotion / Oriflame, Love Nature Almond oil shower cream

Oriflamen suihkutuotteissa on täysin biohajoava koostumus. Nämä ovatkin mitä oivin vaihtoehto esimerkiksi mökille. Ihanat tuoksut ja hoitavat tuotteet jättää ihon pehmeäksi.

Kauneussuosikit @monasdailystyle

Mádara, SOS hydra repair intensive serum*

Madaralta vielä toinen ihanuus, joka ansaitsee maininnan on tämä aikaisemminkin hehkuttamani SOS sarjan seerumi, joka tuoksuu ihanalle ja tekee kasvojen ihosta heleän ja kosteutetun. Aivan ihana tuote myös aamulla meikin alle laitettavaksi. Plussaa kauniista ja hempeästä purkista, joka on mukava pitää näkyvillä.

Siinäpä niitä! Pian lisää, kunhan pääsen kuvailemaan purnukoita. Löytyykö tämän kertaisesta listasta teidän suosikkeja? :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erica
  16.8.2017 at 18:53

  Tuo Madaran öljy on ihan huippu! Ja onnea teille vielä perheenlisäyksestä <3

  • Reply
   Mona
   16.8.2017 at 20:20

   Kiitos ihana Erica <3:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *