15.8.2017

Paitoja imetykseen

Monet ovat toivoneet postausta imetysvaatteista ja päätinkin koota tähän muutamia kauniita yläosia, jotka sopivat myös imettäjälle. Aluspaitana loistava vaihtoehto on kevyt imetystoppi, jonka päälle on helppo lisätä toinen paita. Itseltäni löytyy nyt muutama erilainen kietaisupaita, jotka ovat osoittautuneet ihan hurjan näppäriksi imetyksessä. Varsinaisia imetyspaitoja kaapista löytyy vasta yksi, mutta nämä kietaisupaidat ovat ihan yhtä hyviä. Imetysliiveistä kollaasistakin löytyvistä Boob merkin liiveistä olen tykännyt aivan hurjasti. Ne ovat tooooodella pehmoiset ja mukavat päällä. Niihin saa mukaan myös lisäosan, jolla pystyy pidentämään ympärysmittaa. Muutamat Lindexin imetysliivit kaapista löytyy myös ja niistäkin olen tykännyt kovasti. Onko teillä suosikkeja imetysliivien saralla?

Imetykseen paitoja @monasdailystyle

(commercial links/kaupallinen linkki*)
1.* // 2. // 3.* // 4.* // 5.* // 6.* // 7.* // 8.* // 9.* // 10.* // 11.* // 12.* // 13.*

Syksyä kohti mentäessä Ponchot ovat ihan super käteviä imetyksen kannalta! Niitä itseltäni löytyykin jo muutama, mutta taidan vielä kasvattaa repertuaaria muutamalla uudelle juuri imetyksen takia. Tuota vaatepyykkiä nimittäin tulee nyt vähintään tuplasti enemmän, kuin ennen vauvaa :D Kerran ehti jo tulla mukava ei ainoitakaan imetysliivejä puhtaana episodi…

Toivottavasti näistä oli vinkkiä ja inspiraatiota muille imettäville äideille. Kokoan mielelläni vielä myöhemmin lisää paitatärppejä vaikka syksyn muodin saralta.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  -A-
  15.8.2017 at 15:47

  Minä tykästyin Carriwellin imetysliiveihin, joita ainakin Turussa Oz babysta saa. Minä pärjäsin kolmilla liiveillä vaikka pidin niitä myös öisin, mutta tärkeimmäksi huomasin kestoliivinsuojat, ostin parisenkymmentä paria facebookin ommeltujen vaatteiden kirpparilta, ne oli ihan minulle tehtyjä ja isompia kuin kertakäyttöiset ja imivät hyvin eivätkä tuntuneet märiltä, mikä ehkä auttoi talvivauvan kanssa että säästyin rintatulehdukselta. Imetysvaatteina minulla oli ihan hennesin imetys t-paita ja siinä päällä neuletakki, myös samanlaisessa luukkusysteemillä olevia mekkoja tein itselleni ja ne oli kanssa joko lyhythihaisia tai hihattomia koska minun tuli aina hiki imettäessä jolloin oli hyvä saada neuletakki pois, mutta kun lämpö imetyksen jälkeen taas tasaantui niin tarvittiinkin pitkähihaista :) myös vesipullo kuului minulla olennaisena osana imetysvaatetusta, koska minulla oli aina jano :D

  • Reply
   Mona
   15.8.2017 at 16:06

   Hei kyllä – voi jestas mikä soija imettäessä ja myös muutenkin koko ajan :DDD Etenkin öisin… Toivottavasti ei ihan koko imetysaikaa kestä tämä superhikoilu.. :D Ja jep, vesipullo aivan must.
   Kiitos A kommentista ja omien kokemuksien jakamisesta <3 :*

 • Reply
  Lena
  15.8.2017 at 21:00

  Bravadon imetysliiveille suositus! Varsinkin malli Body silk seamless
  Ja lämpimät onnittelut pienestä suloisuudesta koko perheellenne!

  • Reply
   Mona
   15.8.2017 at 21:01

   Kiitos paljon Lena <3 :)
   Ja kiitos vinkistä!! :)

 • Reply
  Elli
  16.8.2017 at 20:37

  Mulla on ollut käytössä viidet imetysliivit ja oon pärjännyt niillä tosi hyvin. Kahdet on h&m:n trikoiset, kahdet vastaavat trikoiset lindexiltä ja yhdet pitsiset lindexiltä (mun lempparit eikä edes näytä imetysliiveiltä!). Laadultaan hennesin trikoiset on olleet tosi kestävät, samoin lindexin pitsiset. Lindex trikoiset meni aika äkkiä nukkaisiksi mutta käytössä ne on siltikin. Noi pitsiset on tosi ihanat esim juhlissa ja ihan muutenkin. Suosittelen ehdottomasti panostamaan kauniisiin ja mukaviin imetysliiveihin – se vaan on niin totta, että kaikki lähtee alusvaatteita ja omaa oloa saa kummasti skarpattua näinkin pienellä asialla.
  Mulla kertakäyttöiset liivisuojat on toimineet parhaiten, vaikka kestoversiot olisi toki ympäristöystävällisempi ratkaisu. Ja alkuun maidonkerääjä siinä ei imettävässä rinnassa oli ihan ehdoton kun maitoa tuli niin paljon että muuten oli sänky ja vaatteet ihan märkinä.
  Imetyspaitoja hankin ihan vain hennesiltä kaksi. Muutkin paidat toimii kun nostaa vain helmaa ylös. Ja ihan perus topitkin saan ainakin itse laskettua kaula- aukosta sen verran alas, että imetys onnistuu hyvin ilman varsinaisia imetysaukkoja tai vastaavia. Nyt monesti esim keskustassa liikkuessa vauvan kanssa puen päälle ihan mitä vain, mutta tietysti vaikka napitus edessä nopeuttaa ruokintapuuhia. Tarvittaessa vaikka metrossa :D
  Vettä menee paljon , edelleen. Ja hikoilu kyllä tasoittuu, älä huoli! :D Mulla oli varsinkin aluksi koko ajan aivan järkyttävä nälkä ja ruokahalu sen mukainen. Kannattaakin huolehtia että tulee syötyä ja juotua riittävästi kun oma kroppa tuottaa myös pikkuisen ruoat :) Tsemppiä hurjsti! Luota vauvaan ja sun kroppaan, mutta ole itsellesi armollinen. Stressi on imetyksen(kin) pahin vihollinen, sen voin ihan omalla kokemuksella kun vannoa. Meidät naiset on luotu tuohon ja sun kroppa on jo pystynyt niinkin huikeaan asiaan kuin tuon pienen ihmisen kasvattamiseen <3

  • Reply
   Mona
   17.8.2017 at 10:31

   Kiitos ihana kommentista ja kokemusten jakamisesta <3 <3
   Pitsiset tarvitaan täällä myös!! :) Pitää seuraavalla Lindex/hm reissulla täydennellä varastoa pitseillä <3
   Mulla on myös ollut nyt kertakäyttöiset alkuun käytössä, mutta funtsin, että otan noita kestoja yökäyttöön. Samoin vaipoissa ajattelin kokeilla yösin niiden käyttöä ja muuten normaaleja.. Mutta alku ihan pelkästään noilla tavallisilla, tähän alkuun kun kaikki niin uutta niin lisäpyykki ei välttämättä se kaikkein toivotuin juttu :D Katsotaan miten lähtee liikkeelle :D
   Heh, toivotaan, että tämä soija tasoittuu :DDD Ihan hullua!!!! Painokin kyllä tipahti senmukaisesti, en olisi uskonut, että tippuu niin nopsaan kiloja:O Syötyä tulee nyt onneksi. Alkuun Eetu melkein sai pakottaa syömään, kun ei mikään maistunut leikkauksen jälkeen :/ Nyt tuntuu ihanalle, kun on oikein nälkä :D
   Iso halaus sinne ja kiitos vielä ihanasta kommentistasi <3

   • Reply
    Elli
    17.8.2017 at 17:09

    Jep, sama täällä! Mulla meni alle 2vkoa synnytyksestä ja paino oli jo alle lähtöpainon :O ihan hullua! Ja ruokahalu oli aikakin täällä päässä kuin hevosella :D vaikka tosiaan kaikki vaivalla hankittu lihasmassa hävisi raskausaikana kun treenaaminen ei onnistunut pahoinvoinnin ja väsymyksen takia kävelyä ja joogaa lukuun ottamatta ollenkaan… No, vähän löystyneestä olemuksesta huolimatta saa olla kiitollinen ettei ainakaan kilojen puolesta jäänyt ylimääräistä lastia kannettavaksi ;) kiinteytyä ehtii myöhemminkin :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *